Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere Discord çooook çok pis şeylerin döndüğü, pedofiliden tutun da devletimizin verilerinin sızdırıldığı (!) :D bir yerdi ama sanırım birden çok güzel bir alice harikalar diyarına döndü ve açıldı birden ![]() |
Discord yeniden açıldı!

-
-
Açılmadı yalan haber haberi yapan kişide haberi sildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende tamamen açıldı, 3 harfli operatörlerde btk tarafına da yansıdıktan sonra açılır muhtemelen.
-
Çöp online'da hala kapalı.
-
Kapanması saçmalıktı zaten. Ayrıca şimdi baktım halen daha Google Play Store'da yok. Uygulamayı buradan kaldırmışlardı en son.
kapatan kim akp seçimde oyunu kime verecen akpye instagramı kapattıklarınıda unutmayın binlerce insan para kaybetti bunlar yüzünden
giriilmiyor hala updatede kalıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 13 Şubat 2025; 21:14:35 > -
Discord gamerlar için vazgeçilmez
Şu an kullanmasam da çok güzel bir uygulama umarım haber doğrudur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birkaç yerde daha engel kalktı haberi gördüm ama Ekşi'dekiler engel filan kalktığı yok demiş. Test ettim DNS olmadan girmeyi denedim mesaj gitmiyor. Yani engel fşlan kalkmış değil şu an.
Yok yuklenlmiyoda girilmiyoda yalan haber
Alakası bile yok ne alaka yüklenmemesiyle milletin girmesiyle. DNS ile girmeyince yüklü olan Dıscord'a bağlanamıyorum. O da bendeki İSS ile alakalı, Türkcell, TT filan olsa zaten VPN olmadan girilmiyor. Millet yükleniyor diye bir şey olsa bile bunun devletin sunucularıyla ilgisi filan olmaz Discord'un sunucularıyla ilgili olurdu ki ilgisi yok. Zaten uygulams Google Play'de hâlen daha yok.
Discord açılmıyor, yasaklandığı günden beri hiç ellemedim ben... pc yi her açtığımda ekrana geliyor ve sunucuya bağlanma ekranında takılı kalıyor ve bende kapatıyorum.. hergün böyle, o kadar tembelim ki "programlar" bölümüne girip kaldırmaya üşeniyorum.
discordu ben pc den kaldırana kadar engeli kaldıracaklar sanırım.
-
Copy paste konu açmak yerine keşke bi deneseydi konu sahibi yine bunların yalanlarına çanak mı tutuyorum diye.
-
açılmıyor bende hala
-
Seçime birkaç ay kala discord'u tekrardan açıp malum şahıs da "bakın ben discord'u icat ettim" dese, oyunu da kapar herhalde.
Haber yalan çıktı demek ki, açılmadı çünkü.
Milletin sürekli takip ettiği herif bile yalan haber yapıyor twitter üzerinden komik.
-
Neden kapandı neden açıldı bu ne perhiz ne lahana turşusu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an sitesi bile açılmıyor. Çözümü bilen var mı?
-
VPN kullan uygulamasını bilgisayara yükle. Telefon için de Google Play Store dışındaki güvenilir android uygulama mağazalarından indir. Hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsun bilmiyorum ama TT gibi sansürcü firmaları kullanıyorsan iyi bir VPN'e ihtiyacın olabilir.
-
Acmaz bu siyasal islamcilar
Iran modeli internetimiz var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 30 Mart 2025; 9:22:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X