Buradaki programların saat aralıklarıyla bizimki tutmuyor. Acaba hangi saat dilimine göre ayarlı olduğunu bilen var mı ? Mesela orada 2.00 PM yazan bir saat Türkiye'de kaça denk geliyor ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
et ve pt yani eastern (doğu) ve pscific zaman bölgeleri. (amerika büyük vesselam) doğu saati türkiyeden 7 saat , pasifik ise 10 saat , hatta central (amerikan merkezi saat çoğu kanal bunu kullanır) ise 8 saat geri. hesaplama ile uğraşma, windows saatlerden ek saat ekle doğu için utc den -5 saati, pasifik için -8 saati, central için -6 saati seç. eklediğin saate göre hesabını yap
eğer internet üerinden izlemeyi düşünüyorsan ben denedim ve bu 1 mbit ile .çok zor..evdeki Discovery Channel Avrupa ile yetiniyioruz..Programlar normal sezonalrından 1 sezon önce ve başka isimlerle gösteriliyorlar..bknz:Man vs Wild - Ultimate Survival
Şaşırdım..Ultimate Survival yok gerçekten de program akışında.. Teşekkür ederim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme