Şimdi Ara

Discovery Elite Hard Brick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefona muiu v7 rom attım fakat türkçe olmaması ve bazı hatalardan dolayı tekrar stock roma dönmek istiyorum. Daha önceden de hard brick olmuştu ama bilgisayara tanıtmayı başarmış ve stock rom atmıştım fakat bu sefer telefonu bir türlü bilgisayara tanıtamadım. İnternette olan bütün driverları yükledim ama nafile cihaz hiçbir tepki vermiyor. gnqc ve sp flash tool programlarını da deniyorum ama bilgisayar görmediği için rom atamıyorum. aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt bile yazmıyor. ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum.

• Usb Jig yaptım evde denedim ama cihazda tık yok yardım edebilecek birileri yok mu?
  • Recovery moda vs erişebiliyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnkpnr58

Recovery moda vs erişebiliyor musunuz ?

Hiçbir şeye erişim yok tam anlamıyla tıuğlaya döndü
  • arkadaşlar bilgisayara format atıp denemek istedim dün gece windows 7 ultimate yükledim ve bağladım telefonu ses kısma + power tuşuna basıp kabloyla bağladığımda qualcom mmc store olarak gördü cihazı ama bu sefer de gnqc programı düzgün olarak başlatılamadı hatası almaya başladım. 3-4 dakika bilgisayara bağlı kalınca bildirim ledi kırmızı yanıp sönmeye başlıyor ve telefon aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıta dönüyor. Allah rızası için bir fikri olan yok mu koskoca forumda
  • Merhabalar öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
    Cihazı kendi bilgisayarımda maalesef tanıtamadım. 3 ayrı windows 10 laptopta denedim 1 asus 2 lenovo 2. lenovoda hem gnqc programı çalıştı hemde cihaz port açtı. bu sayede içine rom atabildim. şans mıdır bilinmez ama ses kısma + power tuşuna basılı tutup usb kabloyu takınca gördü. tabiki tüm driverlerı yükledim daha önce. böyle bir şey başına gelmiş arkadaşlara fikir olması açısında yazıyorum. denemekten vaz geçmeyin cihazdan duman çıkmadıysa hala umut vardır tek ihtiyacınız olan doğru yazılım ve biraz şans çok şükür benim ciahzım eski haline döndü darısı tüm brick telefonların başına
  • mesajım bulunsun aynı sorunu yaşıyorum eve gidince deneyeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Note 8 Hard Brick oldu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merhaba benim telefonda sorun veriyor. TWRP ile güncelleme yaptım (STOCK) ama sonrasında telefon hani sinyal alamadığı zaman eski televizyonlar karıncalanır ya. Öyle 1-2 saniye görüntü verip çat kapatıyor ekranı. Açmak içinde en az 30-40 saniye arası açma tuşuna basmam gerekiyor. Ne recoverye nede sisteme erişebiliyorum. Yardımcı olursanız çok iyi olur benim için.
  • Hocam soruna şöyle bir çare buldum bende de kısa bir süre (3-4 dakika arası kendini gösteriyordu) bir tanıdığım TELEFON TAMİRCİSİ vardı o yapıverdi ama gene aynı sorun. Şimdi senin dediğin herşey ben de de var. 3-4 dakika yetiyor mu rom atmak için?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.