Şimdi Ara

DİSCOVERY ELİTE WHATSAPP PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Ben discovery elite 16/2 gb kullanıcısıyım. Telefonumda son 1 aydır whatsapp mesajları geç geliyor. Biri mesaj attığı zaman whatsapp a girmeden mesajı göremiyorum, bildirimi gelmiyor. Konuyu baya araştırdım, yine de çözüm bulamadım. Güç tasarrufu kapalı, mobil veride sıkıntı yok. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı acaba ? Ve çözüm üretebilen kimse var mı, yardımcı olursanız çok sevinirim baya canım sıkıldı acaba sorun telefonda mı hatta mı diye.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Bendede elite var hangi özelliğini kullansam bir problem cıkıyor, valla olduğu gibi kullanacaksın inanın bu telefon çöp bir işe yaramaz .. acıyorum verdiğim 1300 tlye
  • nsaktn N kullanıcısına yanıt
    Arka plan verileri sinirlanmis mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ara güncelleme gelmişti ondan sonra benim g2'dede bi tarafları oynamaya başladı watsapın son görülmeler wifide geç geliyor falan.
  • telefonla alakası yok onun. whatsappın malesef genel sorunu bu
  • Bildiğimiz gibi telefon gionee e7 den alıntı. Gionee icin bu sorunu arastırdıgımda da karsılasan insanlar var, onun icin merak ettim. Telefonda değil mi yani sorun ?
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Hayır, herkesteki ayar nasılsa bende de öyle. Sınırlanmalar normal, güç tasarrufu kapalı vs vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whatsapp Plus
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsaktn

Bildiğimiz gibi telefon gionee e7 den alıntı. Gionee icin bu sorunu arastırdıgımda da karsılasan insanlar var, onun icin merak ettim. Telefonda değil mi yani sorun ?

hayır değil. discovery 1'de de var, Asus z5te de
  • RealSchule R kullanıcısına yanıt
    Peki, tesekkür ederim ilginiz için :)
  • aynı sorun bende de vardı çözemedim bir türlü ama yeni yazılım çıkıyor diye duymuştum belki çıkmış olabilir artık discovery kullanıyorum yetiyor bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.