Şimdi Ara

discovery hard brick oldu sanırım lütfen yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ne yaptım ne ettiysem geri döndüremiyorum lütfen yardım edin.

son gelen kitkat güncellemesini beğenmediğim stock rom yükledim. telefon açılış ekranında resetliyordu sürekli.
    sonra başka bir stock rom indirdim ve preloader seçeneğini de aktif ederek yüklemem söylendiği için o şekilde yükledim.
    telefon pert arkadaşlar. sadece pc ye bağladığımda com portu görüyor. bunun dışında yaşam belirtisi yok. yardım ederseniz çok sevinirim.

ne yaptıysam resimdekiyle aynı hata...

telefon General mobile discovery 16 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigik -- 9 Temmuz 2014; 7:03:19 >

• Ben bilgisayardan yazılım atmıyorum, hafıza kartı ile cihaz üzerinden cwm ile rom yüklüyorum. O yüzden bilgisayar ile ilgili işlemleri bilmiyorum fakat cihazında cwm yüklü ise yardımcı olabilirim. Ya da bilgisayar işe cwm yükleyebiliyorsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz baktım da şu yararlı olabilir:
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46762784&postcount=96

• ibribr kullanıcısına yanıt
    verdiğin linke baktım hocam orada editlenmiş bir preloader var sanırım bizde henüz o çıkmamış. onun dışında 3 gündür denediğim şeyden farklı birşey anlatmıyor.
    firmware olsun download olsun hepsini tek tek denedim.
    bu arada cihazda ne cwm yüklü nede rootlu. bilmeden girdim bu işlere =) ahh ahhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigik -- 9 Temmuz 2014; 6:56:52 >
  • yigik Y kullanıcısına yanıt
    Hiç bilgisayarı bulaştırmasan iyiydi aslında. Pittech foruma baktın mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibribr kullanıcısına yanıt
    baktım hocam artık bende bıktım uğraşmaktan. servise göndereceğim yarın ama anakart değişimi yapmışlar benim sorunumu yaşayan bir arkadaşa. o da bana 200 tl gibi bi rakama patlayacak. uygun fiyatlı telefon aldık zarara girmeyelim diye cebimizden çıkacak para varmış. ne diyelim artık kısmet... =)

bilgisayar telefonu görüyorsa vazgeçmeyin diyen arkadaşlar vardı forumda. o yüzden çabaladım onca süre. demekki yapacak bişey yok.. =)
  • yigik Y kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun o zaman ne diyelim :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigik

arkadaşlar ne yaptım ne ettiysem geri döndüremiyorum lütfen yardım edin.

son gelen kitkat güncellemesini beğenmediğim stock rom yükledim. telefon açılış ekranında resetliyordu sürekli.
    sonra başka bir stock rom indirdim ve preloader seçeneğini de aktif ederek yüklemem söylendiği için o şekilde yükledim.
    telefon pert arkadaşlar. sadece pc ye bağladığımda com portu görüyor. bunun dışında yaşam belirtisi yok. yardım ederseniz çok sevinirim.

ne yaptıysam resimdekiyle aynı hata...

telefon General mobile discovery 16 gb

Hocam pitech forumlarda 4032 hatasinin cozumleri var. Pittech foruma iyi bakın.

• ScknNet kullanıcısına yanıt
    baktım hocam bakmadığım yer kalmadı. bugün telpaya gönderdim artık yapacak bişey yok diyip =)
  • Keşke göndermeseydin, forumda bilgili hocalarımız var. Yardım edebilirlerdi.

• Nalk kullanıcısına yanıt
    hocam yardım edecek kimse şu zamana kadar görür ederdi. ben bi kaç kişiye pm de gönderdim. geridönüş bile yapılmadı.
    ha kimseyi suçlayamam bu şekilde belki işi vardır gücü vardır insanların. ama haticeye değil neticeye bakarsak gerçek bu..
    yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim =)
  • quote:

hocam yardım edecek kimse şu zamana kadar görür ederdi. ben bi kaç kişiye pm de gönderdim. geridönüş bile yapılmadı.
    ha kimseyi suçlayamam bu şekilde belki işi vardır gücü vardır insanların. ama haticeye değil neticeye bakarsak gerçek bu..

Siz bilirsiniz hayırlısı olsun. Yaparlar herhalde.

• quote:

hocam telpadan geri döndüğünde ücret fiyatını editlermisiniz.

• editlerim hocam.
  • hocam sorun duzeldimi lutfen bir cevapp ben yukledim acilmadi birdaha telefon ve pc telefonu tanimiyor artik o olaydan begri ne yapmam gerekli ben sorunu cozemedim
  • aynı sorun bende de var yardımcı olabilir misiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.