Şimdi Ara

Discovery Kendi Kendine Dokunmatiğe Basıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
31.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoksa telefon cok iyi niye bana gelir ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakası yok kardeşim ya ister kuru olsun ister terli herswyi denedim olmuyo

• Bu da gRantiDen gelen kaGit
     Discovery Kendi Kendine Dokunmatiğe Basıyor

• Güncelleme yapmayın abi bu tukurdugum telefona ondan oluyor sapitiyo ben ne yapacam simDi satsam satılmaz atsam atılmaz

• Arkadaslar bakn size gelen telefonlar fabrikadan gelirken temiz bir isciligin olmamasndan olyo dokunmatik sapitma bende tlfnu verdm tlpaya olu pixel nedeni ile dokunmatjgi deistirsiler sozde sifir atillar ama kendi kendine basyo messengee ve instagramda onlae favrikadan cikarkene dokunmatik yerlesitirlirken sknti olyo duzgun takmiyorlar

• Sorunu çözen var mı arkadaşlar.

• kara344 kullanıcısına yanıt
    Sorunun çözümü ekran değişimi. Ekranı değiştirdiklerinden beri herhangi bir sorun yok.
  • Loser. kullanıcısına yanıt
    Bende zaten ekranı değiştirdim önce beyaz nokta yüzünden. Sonra dokunmatik kendi kendine basmaya başladı. General mobile firması ekran üretici firmasını değiştirmiş yeni takılan ekranlar öncekinden daha kalitesiz malesef.

• bendede oluyordu ekran değişti ama hayla aynı
  • Aynı sorun bende de hep oluyo telefonu mu silmeliyim yoksa ekran koruyuyumu cikarmaliyim

• casper3casper33 C kullanıcısına yanıt
    Telefonu terli elle kullanmamaya dikkat edin, ve telefonu servise gönderin.
  • dukunmatiğin kendi kendine basma durumu benim telefonumda da vardı gmd1 sol kısımda oluyordu dokunmatik ekran-lcd ve orta kasa değişti sorun çözülmedi daha sonra dokunmatik ekran entegresi değişti ve sorun çözüldü 1 yıldır da tekrarlamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulupd -- 13 Mayıs 2015; 13:42:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sazciso

Bu da gRantiDen gelen kaGit
     Discovery Kendi Kendine Dokunmatiğe Basıyor

Kardeş imei de dikkat...

• benimde arka kasa + ön panel değiştirdiler üst kısım basıyordu not olarakda kitkat yüklemeyin demişler
  • Discovery 16 gb nin ram belleği %70 dolduğunda telefon sapıtıyor. En çok da google chrome kullanırken sapıtıyor tabiki uygulamarda, rehberde hatta ayarlar menusünde bile dokunmatik kendiliğinden basıyor. bu discovery 16 gb için az ram kullanan bir rom hazırlamaları gerekmektedir.

Telefonu satın aldığımda 4.2.1 jelly be rom vardı, romu güncelledim 4.4.2 kikat beta kuruldu. İnternetten 4.4.2 full diye bir rom kurdum kendiliğinden basma sorununu hepsinde de kendini gösterdi. Rom güncellemeleri 4.2.1 jelly be üzerine inşa edildiği için kronik yalılım arızalarını da babadan oğula aktarılıyor.

Custom rom kullananlarda da aynı sorunu yaşayan var mı, aynı sorunu yaşamıyorsa rom tavsiyesi alalım lütfen.

• Arkadaşlar bende de bu sorun mevcut servise yolladım anakartı değiştirip yolladılar güya ama aynı sorun devam ediyor. Vatan Bilgisayar'dan aldım, tekrar garantiye yollarken para iadesi veya yeni ürün talep edebilir miyim? Telefonsuz kalmak da canımı sıkıyor. Tekrar vericem servise mecbur :(

• arkadaşlar ben de kamera pembeleşmesi ekranda beyaz nokta olması ile ilgili servise yolladım kameryı 2 defa değirstirdiler sorun düzelmedi ekranı değistirdiler yeni panel taktılar taktıkları panel eskisine göre daha kalitesiz ekrana farklı açılardan bakınca sararma ve kendi kendine dokunma oluyordu ekrandaki kapasitif tuşların ortadaki led sorunluydu tekrar yolladım sorun bulunamadı diyip tekrar yolladılar ocak sonu gibi thh ye başvurdum bikaç gün önce sonuçlandı para iadesi alacağım inşallah sorun yaşayan arkadaşlar hakkını arasınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: taha_kilic

arkadaşlar ben de kamera pembeleşmesi ekranda beyaz nokta olması ile ilgili servise yolladım kameryı 2 defa değirstirdiler sorun düzelmedi ekranı değistirdiler yeni panel taktılar taktıkları panel eskisine göre daha kalitesiz ekrana farklı açılardan bakınca sararma ve kendi kendine dokunma oluyordu ekrandaki kapasitif tuşların ortadaki led sorunluydu tekrar yolladım sorun bulunamadı diyip tekrar yolladılar ocak sonu gibi thh ye başvurdum bikaç gün önce sonuçlandı para iadesi alacağım inşallah sorun yaşayan arkadaşlar hakkını arasınlar

Hoca en guzeli hakkini aramak ama 5 ay telefonsuz kalmak ya da sorunlu telefonla idare etmek de zor iş hakikaten, bana whatsapp cok lazim oluyor herkes gibi, diger telefonuma da whatsapp yuklenmiyor gozum korktu thh surecinden de ne yapsam bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeBron James10

quote:

Orijinalden alıntı: taha_kilic

arkadaşlar ben de kamera pembeleşmesi ekranda beyaz nokta olması ile ilgili servise yolladım kameryı 2 defa değirstirdiler sorun düzelmedi ekranı değistirdiler yeni panel taktılar taktıkları panel eskisine göre daha kalitesiz ekrana farklı açılardan bakınca sararma ve kendi kendine dokunma oluyordu ekrandaki kapasitif tuşların ortadaki led sorunluydu tekrar yolladım sorun bulunamadı diyip tekrar yolladılar ocak sonu gibi thh ye başvurdum bikaç gün önce sonuçlandı para iadesi alacağım inşallah sorun yaşayan arkadaşlar hakkını arasınlar

Hoca en guzeli hakkini aramak ama 5 ay telefonsuz kalmak ya da sorunlu telefonla idare etmek de zor iş hakikaten, bana whatsapp cok lazim oluyor herkes gibi, diger telefonuma da whatsapp yuklenmiyor gozum korktu thh surecinden de ne yapsam bilemedim.

hocam telefonsuz kalmıyorsunuz 5 ay boyunca telefon yine sizde siz dilekcenizi verip servis fişleriniz ile telefonun faturasının fotokopilerini dilekçeye ekleyip veriyorsunuz.
    Karar açıklanana kadar telefonu yine kullanmaya devam ediyorsunuz

• dokunmatik sorunu (internette işlem yaparken kendi kendine 9-10 işlem yapıyor alarma giriyor-wifi kapatıyor-farklı sitelere girme gibi) ile garantiye verdiğim telefona eski sürüm yüklenip teslim edildi. Şu an için sorun yok. Son yazılım kaynaklı sorun gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.