Şimdi Ara

Discovery Kendi Kendine Dokunmatiğe Basıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
31.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar menü-ayarlar-erişilebilirlik-eldivenle kullanım modu bu özelliği kapatırsanız discovery elite'de sorun çözülecektir büyük ihtimalle, bende düzeldi. Eldivenle kullanım modu açık olunca çok hassas algılıyor ekran kirlenince telefon sapıtıyor hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikkyman -- 5 Ağustos 2015; 11:49:59 >
  • Aynı sorun bende de mevcut dokunmatigin hassasligindan olduğunu sanmıyorum.Sanki Virüslü gibi kontrol sizden gidiyor random bi şekilde rastgele tuşlara basiyor. Yazılım hatası gibi geldi.

Kurcalarken biri teli almista seri seri basiyor bi yerlere gibi.
    Kimi zaman aksam bi bakiyorum GPS açmış Wi-Fi açmış bluetooth acmis şarj dayanır mi?

Garantide bekletmek istemiyorum ama boyle de dert yani .Onun disinda guzel.
    Model discoverey telefonda eldiven modu da yok.

Mesela su mesaji yazarken yine oldu ve oooo yazdi birisini haberdar et yerine gelip birini ekledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorundan telefonu 3 kez servise yolladım. Her seferinde kitkat tan jellybean a çekip geri gönderiler.En son yazılım güncellemeyin yazmışlar. Sorun kitkat taymış. O zaman nasıl oluyorda aynı telefonu kullandığım arkadaşım kitkat ta sorun yaşamıyor. Bu yazıyı yazarken canım çıktı. Servis ekranın hatalı olduğunu kabul etmiyor. Telefondan soğudum. Zerre kadar keyif almadım. Pişmanın

• erolonline E kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik sorunu genelde 4 gb lik modellerde var. 16 gb lik hafızası olan modelde pek sorun yok. Sıkıntı 4 gb rom için yetersiz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 6 Aralık 2015; 0:45:01 >
  • Sorunun kaynağı, hafızanın 4 gb olması değil bence Gm'nin en son kullandığı dandik ekran, arkadaşlar. Çünkü aynı hata benim 16 gb discoveryde de var.

Ölü piksel ve led arızasından birkaç kere ekran değişti. Fakat servisin son taktığı lacivert ekran sonrası bu sorunla karşılaştım.

Dokunmatik kendi kendine seri bir şekilde basıyor rastgele. O anda ekranı kapatarak daha fazla saçmalamasının önüne geçiyorum.

Sıralama yapsalar, malzeme kalitesi en kötü telefon markası Gm çıkar kesinlikle.

• Loser. kullanıcısına yanıt
    sorunun çözümü anakart ekran değişimi değil :)
  • Ney kardeşim bu sorunun çözümü allah aşkına bi yazın kimi diyor 4gb'de var , kimi diyor kitkatta var, kimi diyor ekranda sorun.
    Bendeki tel 16 gb,jelly-bean sorun var.Ekranı mı değiştircek illa kaldı ki değiştirenlerden bazıları da geçmedi yazmış enteresan işler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aynı sorun bende de vardı ekrandaki filmi cıkardım düzeldi
  • Sorun yazılımsal olarak da düzeltilebiliyor... Türkdevs te telpa nın yayınladı özel kernel var ama sadece jellybean uyumlu yükleyince düzeliyor...

• Sorunu çözen var mı acaba?

• Telefonun genel sorunu bende de var
  • Loser. kullanıcısına yanıt
    Benim telefonda da aynı sorun var tam 4 kere garantiye gönderdim aynı sorun devam ediyor çok dandik bi marka bi daha asla almam
  • benimkide discovery 2.ekranda biraz ter biraz parmak izi kalsın telefon kafayı yiyor temizlemekten sinir oldum jelatin alıp takıcam ekrana bakalım nasıl olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüskurşun

Sorunu çözen var mı acaba?

Bende discovery 16 gb kullanıyorum ve jelly bean yüklü. Sorunu yazılımsal olarak da düzeltilebiliyor. Yani ben öyle çözdüm aşağıdaki linkteki özel telpanın yayınladığı kernel sayesinde çözdüm. Aynı zamanda başka ikinci bir discovery de de denedim ve işe yaradı. Yalnız sadece jelly bean uyumlu buna DİKKAT EDİN... Bu arada yükleme için de recovery den flashlamak yeterli bilmiyorsanız nette nasıl falshlama iilemi yapılacağını bulabilirsiniz... Link:
    https://yadi.sk/d/DclLnDoxtcmRZ

• burak23358 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben discovery jelly bean orijinal rom arıyorum.Bulamadım.Nerden bulabilirsin acaba?

• quote:

Hocam ben discovery jelly bean orijinal rom arıyorum.Bulamadım.Nerden bulabilirsin acaba?

Videonun altında linkler mevcut... Nasıl yükleneceği de videoda mevcut...

[DHTUBE=https://m.youtube.com/watch?
    v=71xPffRNQlo]

Hocam link kırık. Birde 16 gb lik için arıyorum jelly bean romunu.

• quote:

Hocam link kırık. Birde 16 gb lik için arıyorum jelly bean romunu.

Buyur hocam:

https://yadi.sk/d/awkUNM8MjD6yS

Ben bunu direkt sistem güncellemeden yereldrn güncelleme paketi seç diyerek mi yapayım.Kusura bakmayın bilmiyorum pek bu işleri:(

• gümüskurşun G kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam telefon hafızasına atın. Yerelden güncelleme paketinden güncelle deyin...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.