Şimdi Ara

Discovery kullanan arkadaşlar tavsiye ediyonuzmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanan arkadaşlar takılma varmı cihazda tasarımı hasta oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi bitmediniz
  • Neyi bitmedin ne diyon sen

• adam haklı böyle açılan bin tane konu var her kafasına esen yeni konu açıyor nasıl iş arkadaş bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tornado33 T kullanıcısına yanıt
    Arızaları da sahiplerini hasta etti.
  • Kesinlikle uzakdur 7 cihaz aldim 7 side soket ekran arizali

• Ben anneme doğum günü hediyesi olarak discovery 2plus aldım.kendimde 1,2hafta kadar kullandım.valla bana göre 10 numara telefon.fiyatına göre neler neler yapıyor şaşırttı beni.menü çok hızlı.ben beğendim ama beğenende var beğenmeyende tercih senin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erciyes08 kullanıcısına yanıt
    Simdi beğeniyordu. Arizalansi. 300 TL istesinler memnun kalirmisin bazilari menunkalmaz bazilari kalir dermisin bende senin gibi kandim anladigimda is isten geçti.

• Hayır ilk başlarda memnunduk ama 3 kez ölu piksel 1 kez şarj soketi şimdide dokunmatik sorunuv[sm=s20.gif

• tozay T kullanıcısına yanıt
    Telpa tam bir dolandirici dir pismanlik dur gördüğünüz yer de telpa yi uzak durun almayin aldirmayin telpa dan cop.

• malzeme kalitesi olarak evrenin en kötü telefonu..

• quote:

Orijinalden alıntı: mütevazi granada

malzeme kalitesi olarak evrenin en kötü telefonu..
    ben 1,5 senedir arızasız kullandım ama illa general mobile alacaksan 2 yada air al derim ama o fiyat aralığında zenfone 5 var düşünürsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıfırbuçuk

ben 1,5 senedir arızasız kullandım ama illa general mobile alacaksan 2 yada air al derim ama o fiyat aralığında zenfone 5 var düşünürsen

Alıntıları Göster
    bütçe meselesi tabi neticede
  • Kardeşim 1.5 seneden beri kullanıyor henüz bir sorun olmadı şans işi. Ama discovery air düşünülebilir

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Telpa pismanliktir dolandiricidir sahtekardir almayin aldirmayin.

• 9 aydır kullanıyorum sıkıntısı çıkmadı hiç şimdiye kadar çıkmaz da umarım :)

• Türkiyede Android telefon piyasasında Fiyat/performans ürünü olarak ilk general mobile ucuz android telefon satmaya başladı.daha sonra asus,motorala,turkcell vs. F/P ürünü satmaya başladı.bir kaç sene önce bu soruyu sorsaydın çoğu kişi al derdi.ama artık birçok firma ucuz android telefon satmaya başladı.bence asus zenfone modellerinden birini almalısın.asusun telefonlarını kullanmadım ama bilgisayar piyasasında iyi olan bir firmanın telefonları bence dandik birşey çıkmaz.

İllaki GM alacam diyosarsan senin kararın.discovery in alırsan tavsiyem kutudan çıkan usb kablodunu kullanma.şarj soketi hep verdikleri kablo yüzunden bozuluyor. Ama yinede asus zenfone almalısın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: tornado33

Neyi bitmedin ne diyon sen

şu yorumu niye eksilediniz çok merak ettim.

hergün birinin gelip teleefonu alayım mı gibi saçma sapan sorular sorması hoşunuza mı gidiyor ? hergün farklı birinin aynı konuyu defalarca açması sizi hiç rahatsız etmiyor mu ?
  • Real gibi gereksiz arkadaşlar oldugu sürece bşr yere varamayız tabi zoruna gidiyosa yorum yapmazsın dostum bende zaten ip 6 var tasarımı ve inceligi hosuma gitti bi bak tım okadar donuyor ekranı kötü bataryası az gidiyor sesi çıkmıyor ama incelige hasta oldum iphone yapamadıgını yapmış gionee fşrmadı g mobile degildir telefon gionee elife 5.1 uzak dogudaki adı bizşm kşler patentini almış okadar cihaz gm degildir ilgilenenlere duyrulur alına bilir ama ekran vasat 720 gibi durmuyor onu sölüyüm

• quote:

Orijinalden alıntı: tornado33

Real gibi gereksiz arkadaşlar oldugu sürece bşr yere varamayız tabi zoruna gidiyosa yorum yapmazsın dostum bende zaten ip 6 var tasarımı ve inceligi hosuma gitti bi bak tım okadar donuyor ekranı kötü bataryası az gidiyor sesi çıkmıyor ama incelige hasta oldum iphone yapamadıgını yapmış gionee fşrmadı g mobile degildir telefon gionee elife 5.1 uzak dogudaki adı bizşm kşler patentini almış okadar cihaz gm degildir ilgilenenlere duyrulur alına bilir ama ekran vasat 720 gibi durmuyor onu sölüyüm

daha Türkçe konuşamayan sen mi bana gereksiz diyorsun ? Asıl gereksiz olan forum kullanmayı bilmeyip, aynı konuyu 30 defa açan ve onu savunan sizlersiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.