Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
43.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Havasını çok sevdiğim söylenemez ama Hitman gibi suikast için birden fazla seçenek sunulması çok zevkli hale getiriyor. Grafikler daha iyi olabilirdi gerçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swift.

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

oyun formattan sonra kurdum yalnız bir gariplik var , zaman yavaşlatma kullanıyorum bir kerelik sonra enerji takviyesi yapmam gerekiyor daha önce böyle bişey olmuyordu ard arda zaman yavaşlatma kullanabiliyordum ben ?

eski savende vitality gibi mono arttıran bir büyü vardır herhalde, yanlışlıkla açmış olabilirsin, tekrar açarsan o büyüyü yetecektir mono. (mono dediğim sp[mavi bar])

vitality sağlık arttırması gerekir , gerçi bu save de vitality e perk vermemişler sanırım
  • quote:

quote:

quote:

oyun formattan sonra kurdum yalnız bir gariplik var , zaman yavaşlatma kullanıyorum bir kerelik sonra enerji takviyesi yapmam gerekiyor daha önce böyle bişey olmuyordu ard arda zaman yavaşlatma kullanabiliyordum ben ?

eski savende vitality gibi mono arttıran bir büyü vardır herhalde, yanlışlıkla açmış olabilirsin, tekrar açarsan o büyüyü yetecektir mono. (mono dediğim sp[mavi bar])

vitality sağlık arttırması gerekir , gerçi bu save de vitality e perk vermemişler sanırım

hocam zaten "vitality gibi" dedim. :D

• Oyunu bitirdim oyun güzel.Yalnız bir benim bu oyunu oynamam var birde ingilizin bu oyunu oynaması var.Arada cok fark var.Mektupları okumadım bile.Bu ingilizce ile bu kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Gt550 ile deneyen var mı?

430 la oynuyorum.High no aa. 1440x900
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam zaten "vitality gibi" dedim. :D

neymiş o özellik göremedim ben

• Öyle bir perk yok, charm var. Hatta ismini de vereyim, Spirited. İkinci seviyesini bulursanız daha fazla mana veriyor. Bu arada mono nedir anlamadım, ağzınız mı doluydu yazarken?
  • Bir tam mana bölümünü bitirecek şekilde iki büyüyü kullanabiliyorduysan, belki de bir büyüyü kullandıktan sonra dolarken bir başka büyü kullanmışsındır, bu yüzden mana barı tam olarak dolmuyordur. Yani sonuçta bir şeklin içine dolan mavi kısımdan bahsediyoruz, sayılı bir yüzdeliği yok. Bence bahsettiğiniz şey dert edilecek bir şey değil ama merak ediyorsanız, bir de az mana kullandıktan sonra mana pot ile mananızı tamamen doldurup deneyin. Ya da işte, görev başlarında.

Onun dışında iki büyü arasındaki zaman farkında mananızın daha çabuk dolmasını sağlayan charmlar da var, belki daha önceden mana daha hızlı doluyordu ama charm almadan önce kullanıyordum diyorsunuz. Bir ihtimal zamanı yavaşlatma ve tamamiyle durdurma arasında mana farkı olmasından dolayıdır, bu büyüyü seviye ikiye getirdiyseniz ondan olabilir.
  • pardon manaydı bir yanlışlık olmuş (tarayıcının sorunu için ayrıca özür diliyorum)
  • Arkadaşlar bende Ati 5850 var. Oyunun içindeki ayarlar dışında extradan yapmam gereken şeyler var mı grafiklerin daha iyi olması için?

Yani ne biliyim patch olur, ini dosyası editleme olur, driver olur....
  • Ben ışınlanmayı 2 yaptım onunla geçiyorum genelde hızlıca öldürüp tapagaz kaçıyorum :D Oyun çok keyifli grafikler basit ama önemli değil oynanış çok zevkl benim için önemli olan eğlence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Déjà Vu

quote:

benim ayarlarda yakın seninkine ama mouse cevirdigimde hep takilmalar yasiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bende kasmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bende kasmıyor.

En sonki nvidia driver ile deneyeyim birde

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende kasmıyor.

En sonki nvidia driver ile deneyeyim birde

• Evohan mesajlari niye sildin ki? Bizim mesajlar da siritmis bu haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Evohan mesajlari niye sildin ki? Bizim mesajlar da siritmis bu haliyle.

bi tek sen mi milleti trollücen
  • Yırtık, haşare, kalender, her eteğini açanla birlikte olduğum dönemler sona erdi. Doğru yolu buldum.

Huzur sahte sarışındadır.
  • nihayet bitti sonlara doğru bitsin diye önüme geleni biçtim makinelerle oynayıp öldürttüm fare büyüsü yaptım vs. hikayesi sağlam ama ingilizcem sağlam olmayınca biraz havada kaldı diyaloglar notlar falan .olurda yama çıkarsa yazın bir daha oynarım
  • yan görev için görevin yerini gösteren işaret falan yok mu? görevi alıyorum ama nereye gideceğimi gösteren işaret yok sadece ana görev için var

oyunun daha başlarındayım biraz kolay geldi
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.