Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
43.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Evohan mesajlari niye sildin ki? Bizim mesajlar da siritmis bu haliyle.

mesaj falan silmedim ben nerden çıktı o :)

Benim de mesajlar gitmiş ne kadar güzel şeyler yazmıştım halbuki
  • quote:

quote:

Demiştin ya, charm'ı almadan önce de kullanabiliyordum diye. O mesajın ve bir mesajın daha gitmişti. Hafızam çok kuvvetlidir, dün yediğim dayağı hatırlamam.
  • quote:

quote:

quote:

Demiştin ya, charm'ı almadan önce de kullanabiliyordum diye. O mesajın ve bir mesajın daha gitmişti. Hafızam çok kuvvetlidir, dün yediğim dayağı hatırlamam.

vay be :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

Orijinalden alıntı: principino

bilmeyenler için dark visionu 2.kademeye getirdiğinizde toplanabilecek eşyaları görüyosunuz yeşil renkte. ben oynarken heryeri gezdim birşey kaçırmamak adına o yüzden tüm bölümler high chaos bitti bazı ölümlerde öldürmeniz gereken hedefleri elinizi kana bulamadan yan görev şeklinde başkalarıyla anlaşarakta halledebiliyosunuz .ayrıca çoğu karakterin öldürülebilmeside güzel her ne kadar rune bone charm desteği sağlasada granny i son bölümde mağarasında öldürdüm o yaşta ne işin var senin büyüyle falan git örgü falan ör bide tehdit ediyo utanmadan dayanamadım

Gezince illede high chaos la bitirmen gerekmiyor ki ben bütün oyun boyunca granny rags ve party sırasında bahçede düello yaptığımız adam dışında bir kişi bile öldürmeden bütün bone charm ve runeleri toplayarak bitirdim hepsinde de ghost achv ı vardı.Tek sıkıntım oyun bir yerden sonra ne yapıcağınızı biliyorsanız çok kolay oluyor keşke biraz daha içerik olsaydı.

Sizin gözünüzü biraz kan bürümüş anlaşılan

gezerken mutlaka birine yakalanıyodum e ister istemez öldürmem gerekiyodu onu kastetmiştim çok özendiğim bi bölümde bile high chaos bitince( hedef dahil kimseyi öldürmemem gerekiyomuş) özenmedim artık yeri geldiğinde öldürdüm

• beyler biriniz bana bir yerden bir yere hızla geçiyoruz ya blink ile o sırada bir şey söylüyor böyle sonu stay ile bitiyo gibi o kelimeyi bulabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bitirdim, çok güzeldi oyun. Bi daha bitirmeyi düşünüyorum.

Bonus:

• benden alın karli çıkın.

http://www.sanalpazar.com/dukkan/Ps3-Oyunlar-Ucuz-Fiyata__u264530

Dishonored ve Medal Of Honor indirimde.
  • filmi olsa gidilir :)
  • Oyunu bitirdim az önce. Güzel oyundu. Zaten fazla assassin oyunu olmayınca iyi gidiyor.
  • Öncelikle oyunun grafiklerine laf atanlara gülüyorum.Senin ekran kartın dandikse oyunun suçu ne? ben hem konsolda hem pc'de oynadım. Konsolda grafikler daha iyi tahmin edersiniz. Pc'de sisteme göre değişiyor olay. Özellikleri en yükseğe cıkartırsanız o zaman görürsünüz grafik neymiş

Crysis serisinin grafikleri güzel de ne oluyor? Altı üstü oyun.

Bu oyunu oynamak için kalbur üstü ingilizce yeterli olmuyor maalesef.İyi bi ingilizce lazım senaryoyu anlamak için. Oynanış olarak o kadar zor değil.1-2 görev sonra alışıyorsunuz.

Oyunda bana göre en iyi nokta 1 görevi 1 yoldan değilde en az 4-5 yoldan yapabiliyorsunuz.İsterseniz çatıdan çatıya ışınlanıp gidiyorsunuz isterseniz arka yollardan isterseniz zamanı durdurup yada ben kara muratım derseniz (benim seçtiğim yol) herkesi öldüre öldüre gidebilirsiniz.

Oyun hakkında bi kaç ip ucu vermek gerekirse paranızı ilk olarak silahınız mermi haznesini genişleterek başlayın. Daha sonra ard arda 2-3 mermi atma olayı var o da iyi.
    Boneları ve diğer şeyleri toplarsanız oyun sizin için daha iyi olur.

Bana göre en önemli büyü ışınlanma.Onun sayesinde en uzun görev kısalıyor. Yan görevleri yapmak zorunda değilsiniz (bana göre) ana görevi yapınca iş bitiyor zaten.

• ben de çok beğendim oyunu.
    cod, moh gibi habire ateş edilen oyunlar artık sarmıyo. değişik bişeyler arıyodum dishonered yetişti imdadıma

bu yılın en iyi oyunları anketinde dishonered e ve max payne e basacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 21 Kasım 2012; 14:07:23 >
  • razor ... diye bişey var ismini tam aklıma getiremedim ne işe yarıyo bu. inventory de falanda gözükmüyo ama yerde falan bulduğumda taşıma limiti dolduğundan daha fazla almıyo nasıl kullanacaz bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Oyunu bitirdim az önce. Güzel oyundu. Zaten fazla assassin oyunu olmayınca iyi gidiyor.

Hitman: Absolution, Assassin's Creed 3 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swift.

quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Oyunu bitirdim az önce. Güzel oyundu. Zaten fazla assassin oyunu olmayınca iyi gidiyor.

Hitman: Absolution, Assassin's Creed 3 var.

Aynen fazla assassin oyunu olmayınca derken kastettiğim oyunlarda sizin dediklerinizdi tamda. Bir Hitman: Absolution bir Assassin's Creed 3 birde Dishonored var.
  • oyuna gw2deki vista yada AC serisinde oldugu gibi manzara noktalari olsa iyi olurdu bence.

Hemen hdemen hic mermi kullanmadim. zamn durdurma olayi cok iyiydi. keske son bolumdeki gibi biraz daha puzzle vari olsaydi guzel olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar uğraşırsam uğraşayım chaos level hep high oluyo, 11 adam öldürmüşüm high yazdı.11 adamıda ne ara öldürdüysem onu da anlamadım genelde bayıltıyorum ama

sokolov u kaçırırken ,binanın tepesinden aşşa kadar inen bi zincir vardı. zincire atlamamla sokolov ellerimden kaydı, yere çakıldı tam fail olduydu

bide şu springrazor nasıl kullanılıyo hala bulamadım

• Dishonored bir şaheser olmuş. Kesinlikle yavaş yavaş oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

ne kadar uğraşırsam uğraşayım chaos level hep high oluyo, 11 adam öldürmüşüm high yazdı.11 adamıda ne ara öldürdüysem onu da anlamadım genelde bayıltıyorum ama

sokolov u kaçırırken ,binanın tepesinden aşşa kadar inen bi zincir vardı. zincire atlamamla sokolov ellerimden kaydı, yere çakıldı tam fail olduydu

Hocam şimdi, koruma öldürmede vs. chaos artar. Fare, kurt öldürünce artmaz ancak.
    11 adamı "ne ara" öldürdüğünü sen tespit edeceksin artık
    Ayrıca bayılttıktan sonra adam ölürse yine ölmüş sayılır chaos artar.

Springrazor derken fare atmayı diyorsan, sağ tıkı basılı tutup, atmayı istediğin karaktere doğru hedefi yakınlaştırıp sağ tıkı basılı tutmayı bırak.

• quote:

quote:

ne kadar uğraşırsam uğraşayım chaos level hep high oluyo, 11 adam öldürmüşüm high yazdı.11 adamıda ne ara öldürdüysem onu da anlamadım genelde bayıltıyorum ama

Hocam şimdi, koruma öldürmede vs. chaos artar. Fare, kurt öldürünce artmaz ancak.

Springrazor derken fare atmayı diyorsan, sağ tıkı basılı tutup, atmayı istediğin karaktere doğru hedefi yakınlaştırıp sağ tıkı basılı tutmayı bırak.

adamları sadece sıkıştığımda öldürüyom genelde arkadan gelip bayıltıyorum yada sleeping dart atıyorum.
    bazen elektrikli kapıları kendi tarafıma geçiriyorum onlara mı dokunuyolar nabıyolarsa beklediğimden fazla geliyo öldürme sayısı
    bundan sonra o kapıları tamamen iptal edecem

springrazor un ne olduğunu bilmiyorum ama fare attığını sanmıyorum. bi tür tuzak galiba , razor kelimesi bildiğim kadarıyla keskin, jilet, bıçak gibi anlamları var

• quote:

quote:

quote:

adamları sadece sıkıştığımda öldürüyom genelde arkadan gelip bayıltıyorum yada sleeping dart atıyorum.
    bazen elektrikli kapıları kendi tarafıma geçiriyorum onlara mı dokunuyolar nabıyolarsa beklediğimden fazla geliyo öldürme sayısı
    bundan sonra o kapıları tamamen iptal edecem

springrazor un ne olduğunu bilmiyorum ama fare attığını sanmıyorum. bi tür tuzak galiba , razor kelimesi bildiğim kadarıyla keskin, jilet, bıçak gibi anlamları var

mayın hocam o, istersen adamların geçeceği noktalara döşe, üstüne basınca patlıyo. Ben zamanı yavaşlatıp adamların üstüne yapıştırıyorum sonra uzaklaşıyorum

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.