Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
43.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: c3b1r

mayın hocam o, istersen adamların geçeceği noktalara döşe, üstüne basınca patlıyo. Ben zamanı yavaşlatıp adamların üstüne yapıştırıyorum sonra uzaklaşıyorum

nasıl seçiyoruz onu 1den 0 kadar olan tuşlarda yokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

quote:

mayın hocam o, istersen adamların geçeceği noktalara döşe, üstüne basınca patlıyo. Ben zamanı yavaşlatıp adamların üstüne yapıştırıyorum sonra uzaklaşıyorum

Farenin tekerleğine basılı tutun ,seçebileceğiniz bi ekran çıkıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Farenin tekerleğine basılı tutun ,seçebileceğiniz bi ekran çıkıyor.

farenin tekerleği bozuk basılmıyo, başka tuşa atayım bari
    sağol

• bu pierro da az değil caselta banyo yaparken anahtar deliğinden gözetlerken yakaladım namussuzu
    sonrada ben gözetledim

parti görevi baya güzelmiş. esma yı öldürecektim, adamın biri yapma, etme ben çok seviyom onu, bana getir ortalıktan kayboluruz , bi daha tozumuzu bulamazlar dedi. bende bayıltıp adama götürdüm, attı tekneye kızı götürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 23 Kasım 2012; 18:44:54 >

• Patch tarihi belli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 23 Kasım 2012; 19:02:38 >
  • 3 tane ek paket yayınlanacak, ilk paket aralıkta geliyomuş silmeyin oyunu
  • quote:

3 tane ek paket yayınlanacak, ilk paket aralıkta geliyomuş silmeyin oyunu

sildim bile neyse ben dönene kadar 3 pakette gelmiş olur tekrardan kurarım
  • Ya arkadaslar oyunda dil secenegi var mi bulamadim bende fransizca oyun ingilizceye cevirmem lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• granny pisikopatı slakjack i yakalamış yemek yapacak galiba adamdan, manyak karı
    slakjack a mi yardım edim granny e mi kararsız kaldım
  • Slackjack.
  • türkçe çeviri projesi hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

bu pierro da az değil caselta banyo yaparken anahtar deliğinden gözetlerken yakaladım namussuzu
    sonrada ben gözetledim

O sırada Dark Sight kullanırsan Caselta'nın giyinik olduğun görebilirsin :) Yapımcılar hayallerimiz ile oynuyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

türkçe çeviri projesi hakkında bilgisi olan var mı?

dil dosyalarını açamadıkları için türkçe yama yapılmayacakmış

kaos seviyesi her bölüm için ayrı mı değerlendiriliyo, yoksa o bölüme kadar ki tüm bölümler için toplam kaos seviyesi belirleniyo.
    bölümün birinde hiç adam öldürmedim ama kaos seviyesine high dedi
  • Oyunda kaç türlü farklı son vardı???
  • İlk Dishonored DLC'sinin Çıkış Tarihi Duyuruldu

Oyunculara sunduğu özgür oynanışla dikkatleri üzerine çeken Dishonored için geçtiğimiz ay DLC duyurusu yapan yayıncı Bethesda, o zaman için bu indirilebilir içeriğin çıkış tarihinden ve fiyatından bahsetmemişti. Bugün ise indirilebilir içerik hakkındaki tüm bilgiler ortaya çıktı.

10 farklı harita üzerinde Corvo ile çıkacağımız gizlilik ve şiddet dolu mücadeleleri içerisinde barındıran Dunwall City Trials adlı indirilebilir içerik, PC, PS3 ve Xbox 360 için eş zamanlı olarak 11 Aralık'ta çıkışını gerçekleştirecek. İçeriğin fiyatlandırması ise PC ve PS3 tarafında 4.99$ iken Xbox 360 tarafında 800 MS Puanı.

Dunwall City Trials'a ait ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-ilk_Dishonored_DLCsinin_Cikis_Tarihi_Duyuruldu-32816.htm

• Oyun çok güzel bir oyun ama bana çok zor geldi malesef (en zor seviyede, sonradanda zorluk derecesini düşüremiyoruz galiiba)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Oyun çok güzel bir oyun ama bana çok zor geldi malesef (en zor seviyede, sonradanda zorluk derecesini düşüremiyoruz galiiba)

zorluk seviyesini düşürebiliyosunuz galiba sonradan. ayarları bi kurcalayın ama tavsiye etmiyom düşürmenizi, zaten fazla zor değil, alıştıktan sonra kolay bile geliyo.

tırmanma animasyonları falan daha iyi olabilirmiş, o his daha iyi verilebilirdi.
  • oyunu bitirdim kötü sonla elimden geldiğince az adam öldürmeye çalıştım ama kaos seviyesi high çıktı

oyunun sonunda hastalık ilerlemiş, herkes birbirini öldürüyo, terör ortamı var, ahlaksızlık pislik diz boyu...
    herkes emily i suçluyor

"ama o (emily) seni hatırlayacak corvo"

kendimden utandım şerefsizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 28 Kasım 2012; 0:27:14 >

• farkli bir oyuna benziyor , farkli olmak her zaman iyidir. alisildigin disinda olunca daha cok zevk verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu sevdim gerçekten oyanışı atmosferi oldukça sardı beni. Oyun bana dark messiah ı anımsattı biraz. Am oyunda ciddi hatalar var hele şu save silme olayı kafayı yedirtti bana.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.