Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
43.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: levyeli

Oyunu sevdim gerçekten oyanışı atmosferi oldukça sardı beni. Oyun bana dark messiah ı anımsattı biraz. Am oyunda ciddi hatalar var hele şu save silme olayı kafayı yedirtti bana.

bu oyun herkese başka bi oyunu anımsatıyo
    kimine dark messiah, kimine bioshock, kimine thief...

save sorunu için oyun içinde f5 ile save yap f9 ile load, oyunu açarken contuine de başlayınca f9 yap son save yaptığın yerden başlarsın
  • Dishonored'ın 1.2 Güncellemesi Yayınlandı

Dishonored bu yılın sürprizlerinden biri oldu

Bethesda Softworks ve Arkane Studios'un beğenilen oyunu Dishonored'ın yeni güncellemesi Playstation 3, Xbox 360 ve PC için yayınlandı. Bu güncelleme sayesinde oyundaki bir çok sorun gideriliyor.

Bu güncelleme sayesinde artık oyunu birden fazla ekranda oynayabileceğiz ve Steam kapalıyken bile oyunu kayıt etmede herhangi bir sorun yaşanmayacak. Oyundaki bazı donma sorunlarının da çözüldüğü güncelleme, bazı kaplama ve yükleme sorunlarını da ortadan kaldırıyor.

Eğer hala Dishonored'ı oynamadıysanız bu güncellemeyi kaçırmamanızı öneriyoruz. Oyunun en güzel yerinde çok nadiren ortaya çıkan bir hatanın ne kadar sinir bozucu olduğunu herkes çok iyi bilir.

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dishonoredin_12_Guncellemesi_Yayinlandi-32990.htm

• Nerden indirebiliriz bu patchi??
  • Oyun orijinalse Steam'i açınca güncelleme otomatik olarak indirilir ve yüklenir.
  • asus GTX 670 DC II ile full ayarlarda kaç frame alırım.akıcı oynuyorum ama açıkçası 40 da olabilir, 50 de göz algılamıyor.açıkçası test yapmakda istemiyorum.60 değilse moralim bozulmasın. link verçek arkadaş varsa tablodan bakabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Oyun orijinalse Steam'i açınca güncelleme otomatik olarak indirilir ve yüklenir.

Anladım orj değil oyunum, herhalde yapamayacağız patchi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

Oyun orijinalse Steam'i açınca güncelleme otomatik olarak indirilir ve yüklenir.

Sen de kopyacı oldun demek Murat abi vay anasını be
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

Sen de kopyacı oldun demek Murat abi vay anasını be

• quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

asus GTX 670 DC II ile full ayarlarda kaç frame alırım.akıcı oynuyorum ama açıkçası 40 da olabilir, 50 de göz algılamıyor.açıkçası test yapmakda istemiyorum.60 değilse moralim bozulmasın. link verçek arkadaş varsa tablodan bakabilirim.

60 alıyorsundur çok rahat zaten bu öyle çok sistem isteyen bir oyun değil.
  • Dishonored'ın İlk DLC'sinden Yeni Bir Video

Kısa süren yapısıyla birlikte Dunwall şehrinden harika bir tadı damağımızda bırakan Dishonored, ilk DLC'siyle birlikte oyunu beğenenleri şehre geri götürüyor. Dishonored'ın ilk DLC'si Dunwall City Trials, yeni bir videoyla birlikte karşımızda.

Yayınlanan bu tanıtım videosunda bir Dishonored hayranı tarafından yapılmış şarkıya yer veren Arkane Studios, yeni DLC'den alınmış oyun içi sahneleri kullanıyor. 10 yeni challenge haritasının yer alacağı DLC'de leaderboard sisteminin oyuna eklenişi de ayrı bir hava katacağa benziyor. DLC, 11 Aralık'ta oyunun çıktığı her üç platforma da çıkacak. Bahsettiğimiz tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz;

[bscfp=4942]

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dishonoredin_ilk_DLCsinden_Yeni_Bir_Video-33032.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

quote:

asus GTX 670 DC II ile full ayarlarda kaç frame alırım.akıcı oynuyorum ama açıkçası 40 da olabilir, 50 de göz algılamıyor.açıkçası test yapmakda istemiyorum.60 değilse moralim bozulmasın. link verçek arkadaş varsa tablodan bakabilirim.

teşekkürler kardeşim akşam akşam moralimi düzelttin. grafik olarak eleştiriliyor oyun ancak oyuna bu tarz grafikler çok iyi oturmuş, 1080 P full ayarlarda grafikler çok iyi aslında

• Yarın DLC çıkıyor demek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

quote:

teşekkürler kardeşim akşam akşam moralimi düzelttin. grafik olarak eleştiriliyor oyun ancak oyuna bu tarz grafikler çok iyi oturmuş, 1080 P full ayarlarda grafikler çok iyi aslında

Grafiklerden şikayetçi olanlar Cell Shade teknolojisi olmasından yakınıyor yani çizgi romanımsı grafik tadında olduğu için bazı oyuncular bu teknolojiyi sevmiyor ama ben bu teknolojiyi seviyorum tabi her oyuna gitmiyor ama bazı oyunlara çok yakışıyor. Darkness 2, Ultimate Spider-Man, Dishonored, Borderland, Prince of Persia gibi oyunlara yakışıyor. Tabi PoP ile Darkness 2 çizgisinden kaydı ancak seri olarak değil de farklı bir oyun olarak bakarsak gayet güzel oyunlar..

• Dishonored'ın İlk DLC'si Bugün Çıktı

Bu senenin en başarılı yapımlarından Dishonored, kısa süren oynanış süresini uzatmak amaçlı yeni bir DLC'ye kavuşuyor. Dishonored'ın ilk DLC'si Dunwall City Trials, bugün itibariyle çıkışını yaptı.

PC için Steam, PS3 için PSN ve X360 için XBLA
    'de satışa sunulan içeriğin fiyatı 5 dolar olarak belirlenmiş. Suikast hızınızı test etmenizi sağlayacak 10 yeni bölümü ortaya koyan DLC'nin Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dishonoredin_ilk_DLCsi_Bugun_Cikti-33131.htm

• Forumda yeni dlcyi deneyen varmı nasıl bişey acaba?
  • oyuna daha bir türlü başlayamadım cok sey mi kaybediyorum ki ilk defa stealth oynicam
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicolasBrody

oyuna daha bir türlü başlayamadım cok sey mi kaybediyorum ki ilk defa stealth oynicam

Oyun güzel ama bana hard'da çok zor gelmişti bıraktım. Hitman ve AC3 bitince yeniden başlayacağım
  • DLC yi oynadım biraz,zormuş baya
  • dlc hikayeye de katkı sağlıyo mu yoksa sadece challenge lar mı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

dlc hikayeye de katkı sağlıyo mu yoksa sadece challenge lar mı var

Yok sadece challenge olarak gelmiş, missions sekmesi altından giriliyor, sıkıcı biraz, hep aynı şeyler
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.