Şimdi Ara

DİŞİ BIRAKIP YENİDEN HAZIRLANDIM SORULARI ALAYIM (EDIT:2017 LYS SONUCU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
18
Favori
9.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı uğurlu olsun bende 15 girişliyim bende sonuç bekliyorum zamanında ben de bu forumda bizim gibi çok örnekler aradım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada şimdi tercih ne olacak hocam sizin?

• Hocam tebrik ediyorum öncelikle, ben de 15 girişli Marmara öğrencisiyim.Şimdi hesapladım 0.12 katsayılı obp den 41,63 ek puan geliyormuş.Zamanında pek kasmamışım anlayacağın.Şimdi mf3 odaklı olmak üzere tekrar sınava girmeyi düşünüyorum da bu puan çok mu dezavantaj sağlar sizce? Ve ygs de sosyal bilgiler için bir şey önerir misiniz, şu zaman çalış falan...
  • Henüz net bir karar veremedim çünkü sıralama tahmini oluyor. Geçmişten gelen bir uçak isteği var içimde ama Boğaziçi de yok sayılır bir üni değil, hatta sağlığa da soğuk bakmıyorum artık biraz karışık yani hocam. Sonuçlar gelsin netleşirim diye düşünüyorum

• şöyle şeyler yazma dişi bıraktım felan etkilersin insanları

• Dynomec kullanıcısına yanıt
    insanları hassas konularda etkileme bıraktım felan kaç dişçi arkadaşınla görüşüyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Røyke

Hocam tebrik ediyorum öncelikle, ben de 15 girişli Marmara öğrencisiyim.Şimdi hesapladım 0.12 katsayılı obp den 41,63 ek puan geliyormuş.Zamanında pek kasmamışım anlayacağın.Şimdi mf3 odaklı olmak üzere tekrar sınava girmeyi düşünüyorum da bu puan çok mu dezavantaj sağlar sizce? Ve ygs de sosyal bilgiler için bir şey önerir misiniz, şu zaman çalış falan...

Hocam dezavantaj olmaz desek yalan olur. Şu dönemde obpler de şişiriliyor ki tam sıkıntı. Artık 500 bindeki öğrencilerin bile 95 obpleri var. Onun için biraz can yakar. Ama iyi bir çalışmayla istediğinize elbette ulaşabilirsiniz. Ben sosyale mat, fen netlerim 35+ olduğunda total netimi 150 civarına yaklaştırmak için çalıştım. Bu da aralık sonu, ocak başına denk geliyor. Ama sosyalin tarih coğrafya kısımlarına bu dönemde çalıştım. Felsefeye ygsden önceki son hafta 3-4 gün kadar çalıştım. Doğruyu söylemek gerekirse iyi ki de yapmışım çünkü hatrı sayılır bir sosyal yaptım. Zaten ygs öncesi son haftaya kadar mat, fen adına bir şey kalmamış oluyor. Siz de o sakin kafayla çom rahat sosyal yapabilirsiniz. Ama tüm sosyali son haftaya sığdırmaya çalışmayın. Dediğim gibi son hafta en iyi felsefe gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: selman127

insanları hassas konularda etkileme bıraktım felan kaç dişçi arkadaşınla görüşüyorsun ?

Daha az önce bir tanesiyle telefonda 1 saat kadar konuştuk. Sınavlarından bahsetti hatta ben de mi bıraksam esprisi yaptı. Yaklaşık 15iyle aktif görüşüyorum. 4-5 tanesiyle çok samimiyim her gün konuşuyorum, ayrıca dişçi değil diş hekimi. Ben burada dişi bıraktım derken hiçbir şekilde kötülemedim. Pm atanlara da tavsiye ettiğimi, içinde bulununca sevilecek bir bölüm olduğunu da anlattım. Bu konuyu da bunun için açtım zaten. Eğer kafasında soru işareti olan varsa bırakandan dinlesin ve netleşsin istedim insanlar. Ama senin sayende tekrar vurgulama şansım oldu, diş hekimliği isteyerek gidenlerin çok seveceği bir bölüm. Tavsiye ederim

anladım hani başlıkta yazmışsın ya ondan dedim ya kusura bakma da ne biliyim okul bırakmak zordur

• quote:

şöyle şeyler yazma dişi bıraktım felan etkilersin insanları

Ayrıca insanları etkileme diyorsun da burada sadece bu bölümü yazmak isteyen insanlar yok. Bu bölümü yazmaya zorlanan, çok istekli olmayan, benim gibi olan insanlar da var. Böyle bir konuyu benim zamanımda açan olsaydı bana çok faydası olurdu. Ya da ben bırakmayı düşündüğümde böyle bir konu görseydim daha emin adımlarla bu yola girerdim, içim belki daha rahat olurdu. Asıl sen tek taraflı bakarak insanların böyle faydalı bir konudan faydalanmasını engellemeyi bırak

• quote:

anladım hani başlıkta yazmışsın ya ondan dedim ya kusura bakma da ne biliyim okul bırakmak zordur

Tabi ki zor ve bunu düşünen ama cesareti olmayan, örneklerini görmeyen (görmek isteyen) insan da çok. Ben de o insanlara yardımcı olmak istiyorum

haklısın hani diş düşünen biri başlığa bakınca bişey oluyor ondan dedimde iyi bi insan çıktın tebrikler cesaret ve azmin için

• Teşekkürler

Anladım hocam teşekkür ediyorum
    benim durumda öyle kardeş. Mühendislik ben de . Aslında bakarsan dönüp dolaşıp en mantıklısı sağlık diyorum

Bu sefer benim de senin gibi çok seçeneğim var ama inşallah bu seferde çok seçenekten dolayı aynı hatayı yapmayız

• Ygs25kydı lysyi boşladım ileri çekemedim 25kile ytü makineye girdim 2016da

Bu sene okulu sevmedim yeniden hazırlanacağım. Diş yada tıp için.

Dershaneye gittin mi? Okul ile beraber götürebilir miyim? Bu sene birinci sınıf olacağım hazırlık okudum. Hedef 10k

• Bi de çalışmaya ne zaman başladın ve günde kaç saat çalıştın şimdiden teşekkürlerr

• quote:

Orijinalden alıntı: Dynomec

quote:

Orijinalden alıntı: KaanCapan3

Hocam kaç k bekliyorsunuz

1k bekliyorum hocam

ee hocam obp kırık olmuyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.