Şimdi Ara

DİŞİ BIRAKIP YENİDEN HAZIRLANDIM SORULARI ALAYIM (EDIT:2017 LYS SONUCU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
18
Favori
9.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun sana üşenmeden kitap gibi yorumlar yazan koca yürekli düşünceli adam, hayatında başarılar diliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    Bir faydam olduysa ne mutlu bana, çok sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrikler
    matematik kaynak tavsiyesi verebilir misin? soru bankası ve deneme olarak
  • değdi mi kardeşim 2 yılını heba etmeye?Dişteydin Tıpa geldin.ki Ankara gibi güzel bir yerde okuyordun.Tıpa sevdan varsa birşey diyemem ama bilmiyorum.o kaybolan 2 yıl çok daha verimli değerlendirilebilirdi.
  • hani eczadan tıpa geçsen değer ftrden tıpa geçsen değer ama dişten tıpa geçmek için değmez,diş tıpın sakallı hali arada bir fark yok.madem tıp istiyordun 13 bine de güzel tıplar vardı.neyse ben senin hayatına karışmayayım kardeşim.iradeni tebrik ederim başarılı bir insansın ama bazen oturup mantıklı düşünmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

tebrikler
    matematik kaynak tavsiyesi verebilir misin? soru bankası ve deneme olarak

Ygs Mat Soru Bankası

Karekök

Üçdörtbeş

Fem

Ygs Mat deneme

Üçdörtbeş

Apotemi

Sonuç drc

Lys Mat Soru Bankası

Karekök

Üçdörtbeş

Apotemi (integral-türev kitapları)

Birey B (beyaz kitap)

Birey C (kitap ince ama özel sorular görmüş oluyorsun)

Bunlara ek olarak fem simetri lysleri de bitirdim ben.

Lys Mat Deneme

Üçdörtbeş

Apotemi

Sonuç drc

Karekök (üsttekilere göre daha kolay ilk başlarda bununla ısınabilirsin)

• quote:

Orijinalden alıntı: Timur güldü

hani eczadan tıpa geçsen değer ftrden tıpa geçsen değer ama dişten tıpa geçmek için değmez,diş tıpın sakallı hali arada bir fark yok.madem tıp istiyordun 13 bine de güzel tıplar vardı.neyse ben senin hayatına karışmayayım kardeşim.iradeni tebrik ederim başarılı bir insansın ama bazen oturup mantıklı düşünmeli

10-15k bandına girsem yine diş yazardım, tıp yazmazdım. 13k daki tıpla istanbuldaki tıpı kıyaslayamazsınız. Ayrıca emin olun tıp ve diş hakkında sahip olduğum bilgi ve tecrübe bu seçimi yapmama etken. Tıp ne dişin sakallı halidir ne de her yerde aynıdır. Onun için fazlasıyla değdi 2 senemi vermeme

• Dynomec kullanıcısına yanıt
    üniversiteyi gözünüzde çok büyütüyosunuz.Ege tıp mezunu olup aile hekimi olan var tokatta tıp okuyup başarılı estetik cerrah olan da.lys de 10 bin ötendeki tıpı veya dişi kazandın diye sana gel tusa girme demiyorlar.önemli olan okulu nerde okuduğun değil uzmanlığı nerde kazandığın.benim kızdığım nokta o 2 yılı tusta değerlendirsen derece yapardın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timur güldü

üniversiteyi gözünüzde çok büyütüyosunuz.Ege tıp mezunu olup aile hekimi olan var tokatta tıp okuyup başarılı estetik cerrah olan da.lys de 10 bin ötendeki tıpı veya dişi kazandın diye sana gel tusa girme demiyorlar.önemli olan okulu nerde okuduğun değil uzmanlığı nerde kazandığın.benim kızdığım nokta o 2 yılı tusta değerlendirsen derece yapardın

Bana kalırsa siz de TUSu gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Tıp TUStan ibaret değildir. Okuduğunuz yerin önemi burada devreye girer. Üniversiteyi yeni kazanmam bu konu hakkında bilgi sahibi olmadığım anlamına gelmiyor. Şu an istanbulda tıp okuyan çok arkadaşım var, aynı zamanda başka şehirlerde de okuyan arkadaşlarım var. Bence bu konudaki tecrübe ve bilgi birikimimi hafife alıyorsunuz. Bu kararı alelade almadım

• Hocam obp kirikmiydi sizin kacti oraya atti

• Kreutz kullanıcısına yanıt
    yok hocam krıık değildi de mat 56,50 net olunca :/
  • Helal olsun büyük iş başarmışsın
  • Sınava tekrar hazırlandığınızda 2017 de kırık obp olmadı mı sizi geri atmadı mı anlamadım!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım123

Sınava tekrar hazırlandığınızda 2017 de kırık obp olmadı mı sizi geri atmadı mı anlamadım!!

Yok hocam ben 2015te kazandım, yerleştiğiniz yıldan bir sonraki yıl için puanınız kırılıyor. Benim 2016da kırılıyordu, 2017de kırılmadı
  • Bizm tandoğan kampüsü bırakılır mi dostum ya Merkez kentinde otur çevreyi seyret yeter

• Tebrik ederim hocam ama anlayamadım şimdi itü uçak mühendisliği mi yazdınız

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Bizm tandoğan kampüsü bırakılır mi dostum ya Merkez kentinde otur çevreyi seyret yeter

Merkez kantin canlı karaokeleri unutulmaz
  • leyls1 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam tıp yazdım, uçak eski bir hayal oldu benim için. Yaşlandıkça fikirleri değişebiliyormuş insanın
  • Dynomec kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz açarmısınız ? Bilgi birikiminizden istifade etmek istiyorum. (Tercihleri ve tıp seçimini soruyorum. 2 yıl mevzusuna da değinirseniz sevinirim.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dynomec

Hayır hocam tıp yazdım, uçak eski bir hayal oldu benim için. Yaşlandıkça fikirleri değişebiliyormuş insanın

hocam tip yazma nedenlerinizden biraz bahsetseniz aydinlatsaniz bizi ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.