Merak ettiğim bişey var 2 tane aynı cins köpek alıyorum bu hafta çiftleşmesinler diye dişiyi kısırlaştırıcam fakat merak ettiğim şu var dişinin gögüsleri çıkar mı acaba?
Hormonlara ihtiyaç duymayacağı için göğüslerinde oluşmayacağını düşünüyorum. Yinede veterinerlere sormak gerek
Nadidas
kullanıcısına yanıt
Kısırlaştırdığınızda göğüsleri çıkmayacaktır artık.Fakat nadir de olsa yalancı gebelik gibi durumdalar göğüsleri çıkabiliyor.Mecbur değilseniz canlıyı kısırlaştırmayın derim ben.Alacağınız 2 köpeğide erkek edinme gibi bir şansınız yok mu?
yavrulamayacağı için göğüsleri çıkmaz. kesinlikle kısırlaştırın. Kısırlaştımanın sağlık açısından da köpeğinize faydası olacaktır. Hatta erkeği bile kısırlaştırın.
quote:
Orijinalden alıntı: sezeryildirim
Kısırlaştırdığınızda göğüsleri çıkmayacaktır artık.Fakat nadir de olsa yalancı gebelik gibi durumdalar göğüsleri çıkabiliyor.Mecbur değilseniz canlıyı kısırlaştırmayın derim ben.Alacağınız 2 köpeğide erkek edinme gibi bir şansınız yok mu?
2 erkek problem oluşturabilir ya kavga falan etmelerini istemem
quote:
Orijinalden alıntı: mustafaclk
yavrulamayacağı için göğüsleri çıkmaz. kesinlikle kısırlaştırın. Kısırlaştımanın sağlık açısından da köpeğinize faydası olacaktır. Hatta erkeği bile kısırlaştırın.
Veterlik bölümü öğrencisiyim kısırlaştırmak faydadan ziyade zarar sağlar.Kısırlaştırılan köpekler hastalıklara daha yatkın olmaktalar net olmamakla birlikte birçok kanser türüne köpeği açık hedef haline getirdiği düşünülmekte.
quote:
Orijinalden alıntı: Nadidas
quote:
Orijinalden alıntı: sezeryildirim
2 erkek problem oluşturabilir ya kavga falan etmelerini istemem
Yavruluktan itibaren birlikte büyüdükleri taktirde bir sorunla karşılaşmazsınız biri diğerine göre daha baskın olacaktır.Kendi aralarında hiyerarşi sağlayacaklardır.Bana kalırsa 2 erkek daha uygun olur.