Şimdi Ara

dişinol kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kaç gundur diş ağrısı cekıyorum günde 6,7 tane apranax atıyorum işe yaramadı dişinol aldım ancak yara bere yaptıgını duydum bunu nasıl kullanmam gerekıyor direk dişşe mi temas ettırecem yoksa dıs etıne mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Diş İnolu Nasıl Kullanılır

Diş inolu, diş minesini güçlendirmek ve diş çürümelerini önlemek için kullanılan etkili bir ağız bakım ürünüdür. Doğru kullanıldığında, diş sağlığınızı önemli ölçüde iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Diş İnolu Kullanım Talimatları

• Dişlerini her zamanki gibi fırçalayın ve diş ipi kullanın.
    • Diş inolu şişesini iyice çalkalayın.
    • Diş inolu kabına bir miktar diş inolu dökün.
    • Ağzınızı suyla çalkalayın ve ardından diş inolu solüsyonunu yaklaşık 30 saniye boyunca ağzınızda tutun.
    • Diş inoluyu tükürün ve ağzınızı suyla durulamayın.
    • Diş inolu kullanımı sırasında en az 30 dakika boyunca bir şey yemeyin veya içmeyin.

Diş İnolu Kullanım Sıklığı

• Çoğu diş hekimi, diş inolu kullanım sıklığını günde bir veya iki kez olarak önermektedir.
    • Diş çürümesi riskiniz yüksekse veya diş minesinde aşınma varsa, diş hekiminiz daha sık diş inolu kullanmanızı önerebilir.

Diş İnolu Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Diş inolu, florür içerdiği için yutmamaya dikkat edin.
    • Diş inolu kullandıktan sonra ağzınızı suyla durulamayın, çünkü bu diş inolu etkisini azaltacaktır.
    • Diş inolu, diş minesini güçlendirmeye yardımcı olsa da, diş çürümelerini tamamen önlemez. Diş fırçalama, diş ipi kullanma ve düzenli diş hekimi kontrolleri gibi diğer ağız hijyeni uygulamalarını düzenli olarak uygulamanız önemlidir.

Diş inolu kullanımı hakkında daha fazla bilgi almak için diş hekiminize danışmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    alkol ile dideral
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.