Şimdi Ara

disk bolumleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben daha onceden diski 100 Gb ( C ) ve 150 Gb ( D ) olarak ikiye bölmüstüm .
    D sürücüsü genelde tamamen dolu oluyor ve emuleyi c.ye yuklemem gerekiyor. ve format atarken emulenin downloadlarindan da vazgecmem gerekiyor genelde. C sürücüsündeki 100 gb alanı 15 gb gibi windows bilesenleri ve biraz ekstra alan icin birakip 85 gb kadar bir alani da emule downloadlari icin biraksam 3. bölüme ayirmis olmamin bir zararı olurmu. ve 2 islteim sistemini aynı anda yuklemeyi dusunuyorum ( Vista ve Xp ) sistem kaldirir mi ve isleti msistemlerini 32 bit veya 64 bit mi yuklemeliyim. yardimci olursaniz sevirinim.

System İntel (R) Pentium (R) D Cpu 2.8 Ghz 2.81 Ghz
    1024 mb ram
    Nvidia GeForce 7600 Gs
    ve sanırım intel945/PL/G chipset

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recoill -- 15 Temmuz 2008; 22:19:19 >

• Bu işlemi yaparken dikkatli olun çünkü diğer bölümleri de kaybetmeyesiniz. Muhtemelen bu işi partition magic adlı programla yapacaksınız.

İki işletim sistemi bence fuzuli-gereksiz olur ve sistem ağırlaşır. Şu an geçerli olan 32 bittir.(yani birçok program 32 bit)
  • Merhabalar,
    Sistem için 15 GB Az gibi geldi bana biraz daha fazla bırakmanı tavsiye ederim (30 civarı) , birde emule nin temp ve incoming klasörlerini ayrı partitionlarda tutarsan daha iyi olur senin için , dosyaların indikçe öbür partition da yer açılmış olur.Eğer yeniden kuracaksan tavsiyem;

40 GB ----- C:\
    100 GB ---- D:\
    100 GB ---- E:\

...gibi bir bölümleme yaparsan fena olmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    flash disk biçimlendirme sorunu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.