Şimdi Ara

PS3 USB Tasinabilir Disk NTFS to Fat32?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PS3'te iki tane USB girisi var, tasinabilir diskimi takiyorum icindeki fotograflari ya da videolari oynatmak icin ama disk gozukmuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 8 Nisan 2011; 20:44:19 >

• Harici diskiniz ntfs mi fat32 mi?
  • Misal USB 2.0 Datatravel gibi yazar videoya gelince x e basınca görmez ücgene bas ordan display all sec dosyalarını görüceksin videolarını vs izleyebilirsin. tabi fat32 formatlı diskin olması lazım.
  • Simdi baktimda, bicimi NTFS ymis. Yonergelerinizi yarin deneyecegim, sagolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 8 Nisan 2011; 1:01:19 >
  • NTFS formatını ps3 desteklemez.
  • Partition Magic 8.0 programim vardi onunla sorunsuz ceviri yapmistim bir kac sene once, ama Windows 7 altinda calismiyor. Norton sirketi altina girmis sonradan o da birakmis sahipsiz kalmis bizim meshur partisyon mecik programi haliyle onunla ceviremedim.

2-3 saattir arastiriyorum bu NTFS yi Fat32 ye cevirmek icin hala bulamadim. Bir tane program buldum o da 32gb uzeri icin verileri siliyormus :S
    Bu harici disk 500GB 333GB di dolu icindekileri yedekleyecek baska bir disk de yok :S

Partisyon mecik iyiydi yaa, veri kaybi olmadan ceviriyordu, simdi ne yapacagiz?
  • Veri kaybı olmadan çevirir mi bilemem ama internet üzerinde ücretsiz lisanslı "EASEUS Partition Master Home Edition" isimli program ile HDD'imi NTFSden FAT32 ye çevirmiştim Win7 altında çalışıyor bir deneyin isterseniz verierinizi kopyaladıktan sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yöntemi bulursan banada haber ver , benim 250GB harici HDD'nin tamamını hala fat32'e çeviremedim, 3ncü parti programlar 32gb üzeri adreslemiyor sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucak

Veri kaybı olmadan çevirir mi bilemem ama internet üzerinde ücretsiz lisanslı "EASEUS Partition Master Home Edition" isimli program ile HDD'imi NTFSden FAT32 ye çevirmiştim Win7 altında çalışıyor bir deneyin isterseniz verierinizi kopyaladıktan sonra

PS3 USB Tasinabilir Disk NTFS to Fat32?

Dosya sistemini degistirecek bir ozellik goremedim?
  • Fat32 formatında formatlamak istiyorsanız aşagıdaki programı deneyebilirsiniz.
    tek bir exe dosyası

http://www.ridgecrop.demon.co.uk/guiformat.exe
    http://www.se7ensins.com/forums/topic/256506-fat32-gui-formater/
    code.google.com
    Google Code Archive - Long-term storage for Google Code Project Hosting.
    http://code.google.com/p/nusad/downloads/detail?name=FAT32_GUI_Formatter.exe&can=2&q=

istediginizden indirin.

Not: Diski formatladıgı için hersey silinir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 9 Nisan 2011; 11:43:50 >

• Mesele bu iste formatlamak istesek Win7 altinda da yapariz, istedigimiz CEVIRMEK.
  • o zmaan pcye XP kurman bile daha kolay iş çünkü ben W7de hiç denk gelmedim son olarak W7 altında sen harici HDDyi nasıl fat32 yapacaksın çok merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

o zmaan pcye XP kurman bile daha kolay iş çünkü ben W7de hiç denk gelmedim son olarak W7 altında sen harici HDDyi nasıl fat32 yapacaksın çok merak ettim

Surucuye sag tik yapip "Bicimlendir" dedigimizde bize FAT FAT32 ve NTFS olarak 3 secenekte bicimlendirme imkani sunuyordu simdi senin bu yazini okuyunca baktim Win7 de exFat ve Ntfs secenekleri varmis
  • swissknife diye bir pro var ama dosyaların silinir ama ille dosyalarım kalsın diyorsan xp yüklü bir pc bul onunla yap ama uyarayım baştan seni eğer 1TB gibi bir büyüklükteyse öyle 1-2 saat içinde bitecek bir olay değil işlem çok uzun sürüyor sonra küfür etme
  • Kesinlikle işe yarıyor küçük ve basit bir program
    code.google.com
    Google Code Archive - Long-term storage for Google Code Project Hosting.
    http://code.google.com/p/nusad/downloads/detail?name=FAT32_GUI_Formatter.exe&can=2&q=

Teşekkürler AL[e]N günlerdir uğraşıyordum....
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.