Şimdi Ara

Disk Okuma Hatası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birkaç gün önce vatan bilgisayardan WD 500gb 32mb cache caviar black sata Hard disk aldım ve xp yükledim tabi format atarken 2 tane bölüm oluşturdum C ye 100 gb alan yaptım D yede 400 e yakın bişeyler ayırdım ve c ye xp yükledim daha sonra format ladıktan sonra bütün driverleri falan filan yükeldim daha sonra oyunlar yükledim D diskine fazla bir oyun değil pes 10 ve fifa 08 yükledim bilgisayarı bir süre kullandıktan sonra bir şey yüklemeye çalıştırığımda klavye ve mause dahil herşey duruyor hard diskinde dönmesi duruyor ve bir kaç saniye kitlendikten sonra tekrar devam ediyor sonra bir kaç saniye sonra tekrar kitleniyor ve bu böyle sürüp gidiyordu daha sonra disk birleştirici felan yapmaya çalıştığımda gene aynı şekilde oluyor yani bir şey atmaya çalıştığımda sorunu veriyor bende pc yi kapatıyorum daha sonra tekrar açacak oluyorum ve windows başlatılamadı felan diyor sonra bir kaç kere res atıyorum gene aynı hatayı verdikten sonra diğer açmamda disk okuma hatası veriyor ctrl alt delete yapıp res atın diyor atıyorum bir şey değişmiyor gene aynı..............
    Biostan girdiğimde hard disk goruküyor bios ayarlarınada baktım bir sorun yok
    bu rounlar bundan önceki hard diskimdede meydana gelmişti diğer hard diskim kafada atıyordu bende hard disktir sorun diye yenisini aldım gene aynı..
    tek çareyi kablolarda görüyorum ben kablo ile ilgili bir sorun olabilrimi yada başka bi çzöüm varmı yardım edin arkadaşlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.