Şimdi Ara

Disk Okuma Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayara format attığım halde bir düzelme olmadı.çoğu kez bilgsayarı açamıyorum.disk okuma hatası çıkıyor karşıma ve bir kaç kez yeniden başlattıktan sonra açılıyor bilgisayar.bir kez format cdsiyle repair yapacaktım,bilgisayara bağlı disk bulunamadı tarzında bir yazı çıktı.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler şimdiden

Disk Okuma Hatası

Disk Okuma Hatası

• HD Tune yükleyip Healt sekmesinin resmini koyarsanız,Bad Sector kaynaklı mı öğrenmiş oluruz.
  •  Disk Okuma Hatası

Disk Okuma Hatası

Disk Okuma Hatası
  • konuyu takip ediyorum
  • Yazılımsal olaral bir sorun yok,HDD gayet stabil çalışıyor ve Bad Sector yok.HDD bağlantılarını gözden geçirin.
  • bilgisayarla ilgili teknik bilgiler bakımından oldukça zayıfım :) hdd bağlantılarının ne olduğunu anlatırsanız sevinirim ve bağlantının doğru olup olmadığını nasıl anlayabilirim.çok teşekkürler yardımlarınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fire_man1

bilgisayarla ilgili teknik bilgiler bakımından oldukça zayıfım :) hdd bağlantılarının ne olduğunu anlatırsanız sevinirim ve bağlantının doğru olup olmadığını nasıl anlayabilirim.çok teşekkürler yardımlarınız için

kablolar iyimi, doğru takılmış mı vs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 23 Kasım 2011; 18:00:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici disk veri kopyalama sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.