Şimdi Ara

Disk Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm Arkadaşlar geçenlerde pc de vista kurdum vista c nin sorunlu olduğu ve değiştirmem gerektiğini söylüyordu. (vistanın iyi bi yanı)
    bende pc de 2. disk olarak 250 gb var dedim vista da nero çalışmıyor bilg. kasıyor xp yi kurup d dekileri dvd ye atayım ve 250 gb diski bölümleyip sadece onu kullanayım dedim. xp yi kurarken hep donmalar oldu pc de disk hatası verdi en sonunda d yi çıkartıp kurmaya devam ettim kurdu xp yi kurduktan sonra diğer diski taktım yeniden ama diskim bölümlenmemiş gözüküyor bütün bilgiler uçmuş..
    merak ettiğim şeyler..
    disk sebepsiz yere böyle olurmu eğer bi mantığı varsa yardımcı olurmusunuz.
    vista c ye hata veriyordu. ters köşe mi oldu acaba
    son olarak bu diskteki bilgileri nasıl geri getirebilirim. easy recovery pro. var işe yararmı..

• Bu iş için bir çok program var. Ama bilgilerine ulaşmak için ilk önce zararsız bir program olan Partition Find and Mount programını denemeni tavsiye ederim.
    http://findandmount.com/download/

Eğer işe yaramazsa ilk önce parttion recovery programlarıyla partitiionlarını kurtarmayı dene.
    Mesela Active@ Partition Recovery bu iş için başarılı bir yazılım.

Oda olmadı file recovery programlarını denemen lazım.......

Umarım halledersin......
  • teşekkürler arkadaşım şu an easy recover ile başladım bulduğu dosyalar var bakalım kaydetmeye izin verecekmi :(
    peki diskin böyle bi sorun vermesi disktenmidir. yoksa başka bi donanım veya teknik arızamıdır..
    şu yüzden soruyorum verileri kurtardıktan sonra tekrardan bu diski kullanacağım sıkıntı yaşarmıyım..
  • HARD DISK İLE İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKEN NOTLARhttp://forum.donanimhaber.com/m_4872162/tm.htm
    Low Format nedir ve Nasil atilir?http://forum.donanimhaber.com/m_13802169/tm.htm
    Bad Sector-Lowlevel Formathttp://forum.donanimhaber.com/m_19014402/tm.htm
    Yukarıdaki konular size bir fikir verir. HDD'nizi kullanmaya devam ederek probleminiz hakkında bir fikir sahibi olabilirsiniz...

• quote:

Orjinalden alıntı: mindar

Slm Arkadaşlar geçenlerde pc de vista kurdum vista c nin sorunlu olduğu ve değiştirmem gerektiğini söylüyordu. (vistanın iyi bi yanı)
    bende pc de 2. disk olarak 250 gb var dedim vista da nero çalışmıyor bilg. kasıyor xp yi kurup d dekileri dvd ye atayım ve 250 gb diski bölümleyip sadece onu kullanayım dedim. xp yi kurarken hep donmalar oldu pc de disk hatası verdi en sonunda d yi çıkartıp kurmaya devam ettim kurdu xp yi kurduktan sonra diğer diski taktım yeniden ama diskim bölümlenmemiş gözüküyor bütün bilgiler uçmuş..
    merak ettiğim şeyler..
    disk sebepsiz yere böyle olurmu eğer bi mantığı varsa yardımcı olurmusunuz.
    vista c ye hata veriyordu. ters köşe mi oldu acaba
    son olarak bu diskteki bilgileri nasıl geri getirebilirim. easy recovery pro. var işe yararmı..

Valla sen gördüysen bilemem de ben vista'nın hiçbir iyi yanını göremedim.. Kaynak sömürmesine mi yanayım, 20 senedir alıştığımız windows geleneğini yerle bir ettiğine mi yanayım ota bota karışan mesajlarına mı uyuz olayım bilemedim. Bilgisayar beni kullanmayacak, ben bilgisayarı kullanıcam arkadaş!!! Herkes yerini bilecek! Dırdırcı ev kadınları (desperate house wives ) gibi her şeye karışılmaz ki kardeşim.. Alalala... Biz de biliyoruz bazı şeyleri.. UYUZUM UYUZ! VISTA! Astalavista.. Yani diyo ki "naş vista hadi anam sağdan yürü cüzdan bulursun"..

Ihm.. Neyse.. Delirttiniz beni yine. Kıssadan hisse.. Bu vista dalgasına bulaşırsan başına daha neler gelir hiç belli olmaz. Sebepsiz yere değil, işin içinde format var, söküp takmalar var, sürücü hatası düzeltme çalışmaları var e daha ne olsun? Bir noktada bir yanlışlık yapılmıştır mutlaka..

• Ihm.. Neyse.. Delirttiniz beni yine. Kıssadan hisse.. Bu vista dalgasına bulaşırsan başına daha neler gelir hiç belli olmaz. Sebepsiz yere değil, işin içinde format var, söküp takmalar var, sürücü hatası düzeltme çalışmaları var e daha ne olsun? Bir noktada bir yanlışlık yapılmıştır mutlaka..

selam kardeş peki dediğin şey vistadan kaynaklanmış olabilirmi demek istiyorsun...
    ama vistanın disk hatası vermesi bence gerçekti güvenilir bi bilgi. çünkü xp nin kurulu olduğu sistem diski arasıra boot disk hatası veriyordu..kabloları oynayınca yeniden geliyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.