Şimdi Ara

Disk sürekli %50 de çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba i7 işlemcili 8gb ram laptopum var. Disk sürekli %100 de çalışıyordu format attım şimdi de %50 de çalışıyor sürekli... Kullanılan hiç bir program yok açık bir program da yok ama görev yöneticisinde baktığımda "System" çalışıyor en yüksek değerde. Boşta disk %50 çalışıyor. Windows Search ı da durdurdum ancak değişen bir şey olmadı

Ramda çok yüksek çalışıyor Hizmet Ana Bilgisayarı: Yerel Sistem(Ağ Kısıtlamamlı) (11) çalışıyor ram'da da... Hd tune ile taradım diski badsector çıkmadı... Checkdisk /f/r yapıyorum "Chkdsk cannot run because the volume is in use by another process. Would you like to schedule this volume to be checked the next time the system restarts? (Y/N)" diyor restarttan sonra da disk taraması yapıyor ve %10 da takılı kalıyor...

Ne yapmam gerekir nasıl düzeltebilirim laptopu ?

• hd tune ile healt kısmına bakarmısın
  • jackal___61 kullanıcısına yanıt
    status:OK yazıyor benchmark testinde hız 5mb/s civarında çıkıyor
  • Benimde açılıştan sonra 10 dk falan %100 çalışıyor neden bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-RAL kullanıcısına yanıt
    başka bir lapotopta Win 10 update yaptıktan sonra bende de olmuştu temzi kurulum yapınca düzelmişti ama bu düzelmedi. virüs taraması yaptım format attım windows search kapattım yine de değişen bir şey yok
  • windows 10a lanet olsun
  • arkadaşlar bu sorun windows 10dan kaynaklı bi sorun bendede aynı problem vardı hdd sağlam tüm testleride yaptım hdd sıfırladım tekrar kurdum çözüm olmadı açılış hızı olsun açıldıktan sonra kendine gelmesi 5dkyı buluyordu en son gittim ssd aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşın söylediği gibi win 10 ile ilgili bir problem tamamen
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

windows 10a lanet olsun

Amin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.