Şimdi Ara

Disk ve Ana bilgisayar arasında iletişim hatası oluştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hard disk sentinelde girinice bu uyarıyı alıyorum Sata veri aktarım ve sata guc kablosunda hiçbir sorun yoktur güç kablosunu yeni değiştim ve diğer veri aktarim kablosunuda bende 2.diskim olan 860 Evo sorunsuz bir şekilde çalışıyor benim diskim Qvo 870 dur hiçbir sağlık problemi ve bozuk sektör yok ama 10 dkda bir 1 saatte gir mavi ekran alıyorum Kernel inpage error'dan tut CRİCTİCAL PROCESS DİED'e kadar letgodan almıştım 2 ay önce fiziksel bir sorunu olabilirmi? Benden önce kullanan kişi düşurmus ve birşey sorun yaratır mı çünkü 5-6 format attım ve hep mavi ekran disktete 7 TB veri yazılmış HD tune felan kontrol ettim hiçbir bozuk sektör yok smart durumuda iyi yeni diskmi almam lazım sizce 870 Evo almayı düşünüyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

Disk ve Ana bilgisayar arasında iletişim hatası oluştu Disk ve Ana bilgisayar arasında iletişim hatası oluştu Disk ve Ana bilgisayar arasında iletişim hatası oluştu Disk ve Ana bilgisayar arasında iletişim hatası oluştu Disk ve Ana bilgisayar arasında iletişim hatası oluştu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yardımcı olursanız sevinirim

• Yardımıci olurmusunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.