Bildirim
Disk Yazmaya Korumalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mp3'ün üzerinde küçük bi tırnak olması lazım eğer o kilitliyse yazma korumalı hatası verir.
format atarken ne hatası alıyosun -
Mp3 masaüstü Pc'ye Bagladıgım Zaman Hiçbir Sorun Olmuyo dosya silebiliyorum Müzik atabiliyorum ama Notebook'ta Yazmaya Korumalı Hatası Alıyorum.
Format Atarken'de Flash Belleğin İçindeki Dosyaları Görmüyo. -
bana mesaj at akşam 6.30 da sana gönderiyim programını kullan.2mb lık. -
Arkadaşlar Teşekkr Ederim İlginize sorun Çözülmüştür.. -
Bazen hafıza kartında da oluyor bu sorun. Nasıl çözüld sorunun -
Sorunun cevabını söylersen diğer arkadaşlar da faydalanabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: hlprouser
Sorunun cevabını söylersen diğer arkadaşlar da faydalanabilir.
Başlat/çalıştıra gelip regedit yazıp tamam dedikten sonra
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies kısmından WriteProtect i bulup sağ tıklayıp "değiştir" dedikten sonra orada çıkan değer eğer 1 ise 0 yapın.
Son olarak ControlSet001 ve ControlSet002 kısımlar içinde aynısını uygulayın.Sorununuz Çözülecektir. -
arkadaşlar, flash diske veri aktarırken birdenbire durdu ve bir daha flash diskin içeriğine ulaşamadım.
sağ tıklayıp özellikler dediğim zaman, kullanılan 0 byte, boş alan 0 byte yazıyor. biçimlendirme yapamıyorum. diskin markası verbatim 32gb.
yardım olabilirseniz çok sevinirim. ilgilenen herkese çok teşekkürler
-
Bendede aynı sorun oluştu okuldaki bilgisayar öğretmenlerine kadar gittim kimse yapamaadı son çağre garantiye verdim yenisini yolladılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X