Bildirim
Disk Yazmaya Korumalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mp3'ün üzerinde küçük bi tırnak olması lazım eğer o kilitliyse yazma korumalı hatası verir.
format atarken ne hatası alıyosun -
Mp3 masaüstü Pc'ye Bagladıgım Zaman Hiçbir Sorun Olmuyo dosya silebiliyorum Müzik atabiliyorum ama Notebook'ta Yazmaya Korumalı Hatası Alıyorum.
Format Atarken'de Flash Belleğin İçindeki Dosyaları Görmüyo. -
bana mesaj at akşam 6.30 da sana gönderiyim programını kullan.2mb lık. -
Arkadaşlar Teşekkr Ederim İlginize sorun Çözülmüştür.. -
Bazen hafıza kartında da oluyor bu sorun. Nasıl çözüld sorunun -
Sorunun cevabını söylersen diğer arkadaşlar da faydalanabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: hlprouser
Sorunun cevabını söylersen diğer arkadaşlar da faydalanabilir.
Başlat/çalıştıra gelip regedit yazıp tamam dedikten sonra
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies kısmından WriteProtect i bulup sağ tıklayıp "değiştir" dedikten sonra orada çıkan değer eğer 1 ise 0 yapın.
Son olarak ControlSet001 ve ControlSet002 kısımlar içinde aynısını uygulayın.Sorununuz Çözülecektir. -
arkadaşlar, flash diske veri aktarırken birdenbire durdu ve bir daha flash diskin içeriğine ulaşamadım.
sağ tıklayıp özellikler dediğim zaman, kullanılan 0 byte, boş alan 0 byte yazıyor. biçimlendirme yapamıyorum. diskin markası verbatim 32gb.
yardım olabilirseniz çok sevinirim. ilgilenen herkese çok teşekkürler
-
Bendede aynı sorun oluştu okuldaki bilgisayar öğretmenlerine kadar gittim kimse yapamaadı son çağre garantiye verdim yenisini yolladılar.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- network stack nedir
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- veriyi korumak için içeriği şifrele aktif değil
- tv de usb den video izleme formatı
- bios pili biterse ne olur
- komut istemi
- silinen dosyaları geri getirme
- iso dosyası nedir
- laptop menteşe tamiri
- secure boot nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X