Şimdi Ara

'Disk yazmaya karşı korumalı' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Sandisk USB var 32Gb. PC'ye taktım masaüstünden birşey atmaya çalıştığımda "Disk yazma korumalı" hatası veriyor ayrıca formatlanmıyor. Komut isteminde Diskpart ile de denedim bir sonuç vermedi. Başka bir önerisi olan var mı? Çok önemli. Sanırım aynı sorun harici HDD içinde geçerli. Bu sorunu başka nasıl aşarım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İnternetten araştırıp birkaç yol denedikten sonra buraya yazdığınızı varsayarak, daha önce bende bu hataları aldığım disklerde,

Komut isteminde uzun süre uğraşarak,
    Diskin üzerinde yazma koruması tuşunu pasif yaparak,
    İçindeki virüsü temizleyerek çözmüştüm.

Ko

• linkorn L kullanıcısına yanıt
    İnternetten araştırmama gerek yok zaten bildiğim yol bu CMD ile yapma. Ancak işlem sonunda successfully demesine rağmen yinede aynı sorun devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Togrul99

İnternetten araştırmama gerek yok zaten bildiğim yol bu CMD ile yapma. Ancak işlem sonunda successfully demesine rağmen yinede aynı sorun devam ediyor.
    İşletim sisteminizi yazmamışsınız ama aşağıdaki komutu deneyebilirsiniz.

Yönetici olarak komut ortamını açın.(cmd).USB takılı olmalı sisteme.

CMD /C ECHO Y|CHKDSK /R C: /R | SHUTDOWN /R /T 10

Enter

--------------------------------------------------------------------

Başarılı olmamışsa:
    Yine cmd komut isteminde aşağıdaki komutu deneyebilirsiniz.

chkdsk /r
  • Malware Removal kullanıcısına yanıt
    Hocam CMD yazdım zaten. Windows 10 pro sistem. Birazdan deneyip bakıp sonucu size yazarım.

• quote:

Hocam CMD yazdım zaten. Windows 10 pro sistem. Birazdan deneyip bakıp sonucu size yazarım.
    Diskleri takmayı unutmayın.
  • Malware Removal kullanıcısına yanıt
    Yok zaten takılı şekilde yapılmalı onu biliyorum. Ama bu komut ile ben hep açardım, bu sefer olmadı o yüzden buraya yazdım. Zamanım olduğunda deneyip sonucu yazarım buraya. Fikirleriniz için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yok zaten takılı şekilde yapılmalı onu biliyorum. Ama bu komut ile ben hep açardım, bu sefer olmadı o yüzden buraya yazdım. Zamanım olduğunda deneyip sonucu yazarım buraya. Fikirleriniz için teşekkürler
    Başarılı olmaz ise aşağıdaki bağlantı güvenlidir. Kontrol edin.
    Lifewire
    How to Remove Write Protection on Windows 10, 8, and 7
    https://www.lifewire.com/remove-write-protection-windows-10-8-7-4586905

Hiçbiri işe yaramazsa imzamdaki Farbar loglarını göndermenizi öneririm. En azından bir şey kaybetmezsiniz.

• Eğer hiç uğraşmam programla çözerim dersen "SP USB Flash Drive Recovery" yok programsız çözerim dersende burada
    https://help724.com/usb-belleklerde-yazma-korumali-disk-hatasi-nasil-cozulur/ resimli anlatım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IegendArrow -- 19 Ocak 2020; 7:9:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.