Şimdi Ara

disket sürücü proplemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xp yi normal kullanıyorum bu ara başladı disket sürücünün ışığı periyodik olarak yanıyor bakıyor .
    10 sn sonra tekrar bakıyor ve bakıyor ..... sinir oldum

• İlk açılışta kontrol etmesi zaten normal.. Ama sürekli bakıyorsa, Boot seçeneklerine bi bakın, belki First Boot olarak, disket sürücü seçilidir..
  • yok kardeş hdd sonra cdrom hatta floppy iptal .
    xp açılıyor 15 sn sonra başlıyor diskete bakmaya ve sürekli 10 sn de bir ışığı yanıyor bakıyor .....
  • Disket sürücü bozuktur belki.. Ne zamandır böyle ki..?
  • yeni yeni olmaya başladı xp yide yeni kurmadım yani epeydir normaldi birden bire sorun olmaya başladı
  • İsterseniz kasayı açın ve disket sürücünün kablosunu çıkarın.. Varsa elinizde başka onu deneyin.. Bağlantıları kontrol edin..
  • Evet evet benzer bi sorun bende de var. konu açılmışken yardımcı olursanız sevinirim.

Yalnız benimkinde floppy'nin üzerindeki yeşil ışık sürekli yanık duruyor. Bilgisayar disket sürücüyü görüyor fakat disket takınca disketi görmüyor. Disket sürücüye sağ tıklayıp aç dediğimde sürücüye bir disk yerleştirin diyor. Disket kullanamıyorum yani.

Acaba floppy mi arızalı yoksa biostan falan bir ayarları varmıdır ki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorununuzun bu olacağını sanmam ama disket sürücünün ışığının gereksiz yere yanması kablonun ters takılmasıyla ilgili normalde.Kablonuzu başka bir kabloyla değiştirmenizi öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.