Şimdi Ara

Diski Nasıl Bölerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaaşlar benim ben bundan bir süre önce bilgisayarımı 120 gb yaptırmıştım.Benim şimdi 120 gb lık bir D sürücüm var ben bunu c ile paylaştırmak istiyorum.Çünkü bilgisayarım çok kasılıyor.Bilgisayarım iyi bir bilgisayar ama neden bu kadar kasılıyor onu anlamıyorum.Cevap yazarsanız sevinirim

• Fdisk eski usül yol.Biraz daha karışık bir yol.O yüzden magic partition adlı programı tavsiye ederim
  • Fdisk ile yapabilirsin.yapamazsan da arkadasın dedigi gibi magic partition diye bir program var kullanıslı.
  • partition magic bu iş için biçilmiş kaftan yalnız kullanmadan önce yedek al ne olur ne olmaz kimlerin başı yanmadı bu programdan benim gibi
  • Partition Magic ya da Partition Manager programlarından birini kullanabilirsin...
  • bilgisayarım>sağtuş>yönet>disk yönetimi buradan biçimlendireceğin diski seç>sağtuş>biçimlendir açılan pencerede ntfs veya fat ayarla tamam'ı tıkla açılan diğer pencerede boyut seç tekarar ve tekrar tamamı tıkla.
  • quote:

bilgisayarım>sağtuş>yönet>disk yönetimi buradan biçimlendireceğin diski seç>sağtuş>biçimlendir açılan pencerede ntfs veya fat ayarla tamam'ı tıkla açılan diğer pencerede boyut seç tekarar ve tekrar tamamı tıkla.

Yada fdisk & Partition magic programını kullanablirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.