Arkadaaşlar benim ben bundan bir süre önce bilgisayarımı 120 gb yaptırmıştım.Benim şimdi 120 gb lık bir D sürücüm var ben bunu c ile paylaştırmak istiyorum.Çünkü bilgisayarım çok kasılıyor.Bilgisayarım iyi bir bilgisayar ama neden bu kadar kasılıyor onu anlamıyorum.Cevap yazarsanız sevinirim
Fdisk eski usül yol.Biraz daha karışık bir yol.O yüzden magic partition adlı programı tavsiye ederim
Fdisk ile yapabilirsin.yapamazsan da arkadasın dedigi gibi magic partition diye bir program var kullanıslı.
partition magic bu iş için biçilmiş kaftan yalnız kullanmadan önce yedek al ne olur ne olmaz kimlerin başı yanmadı bu programdan benim gibi
Partition Magic ya da Partition Manager programlarından birini kullanabilirsin...
bilgisayarım>sağtuş>yönet>disk yönetimi buradan biçimlendireceğin diski seç>sağtuş>biçimlendir açılan pencerede ntfs veya fat ayarla tamam'ı tıkla açılan diğer pencerede boyut seç tekarar ve tekrar tamamı tıkla.
quote:
bilgisayarım>sağtuş>yönet>disk yönetimi buradan biçimlendireceğin diski seç>sağtuş>biçimlendir açılan pencerede ntfs veya fat ayarla tamam'ı tıkla açılan diğer pencerede boyut seç tekarar ve tekrar tamamı tıkla.