Şimdi Ara

HDD i ikiye böldüm fakat böldügüm ikinci kısım görünmüyor??-çözüldü-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 160 gblık yeni hdd aldım format sırasında 40 - 120 olarka bölmek istedim boyutu bu sekilde ayarladım formattan sonra c 40 gb gorunuyor fakat hd in geri kalanı yok ben bu durumu nasıl duzeltebilirim lütfen yardımcı olun
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bilgisayarım sağ tık/yönet/disk yönetimine gelin.. Sağ en altta ayrılmamış alan gözükecektir. Ayrılmamış alan sağ tıklyıp biçimlendir diyerek o alan biçimlendirin..
  • format sırasında 120gb lık yeri bçimlendirmemişsiniz.160GB lık bölünmemiş alana gelip 40gb diye bölmüş fakat 120 de alan oluşturmamışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 14 Eylül 2008; 14:32:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

format sırasında 120gb lık yeri bçimlendirmemişsiniz.160GB lık bölünmemiş alana gelip 40gb diye bölmüş fakat 120 de alan oluşturmamışsınız.

hocam peki nasıl bicimlendircez simdi kalan kısmı @dejaayın tarif ettigi sekildemi
  • Sağ tıkalyıp Yeni Bölüm tıklayın. O sizi yönlendiricek zaten
  • arkadaslar hepinize tesekkürler saatlerdir ugrastigim sey 5 dakkada halloldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernsyds1

arkadaslar hepinize tesekkürler saatlerdir ugrastigim sey 5 dakkada halloldu

4 yıl sonra hortlattım konuyu ama insan nasıl olduğunu da yazar yaw bendede aynı sıkıntı varda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KırıK yumurta

quote:

Orijinalden alıntı: ernsyds1

arkadaslar hepinize tesekkürler saatlerdir ugrastigim sey 5 dakkada halloldu

4 yıl sonra hortlattım konuyu ama insan nasıl olduğunu da yazar yaw bendede aynı sıkıntı varda

Yukarıdaki önerileri denediniz mi?
  • eve gidince akşam ilk iş deneyeceğim sonucu buraya yazacağım tşkler
  • bende de aynı sıkıntı var ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.