Şimdi Ara

Diskte yeterli alan yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
8.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir film indirdim . 1080 px 3d bir film . idm ile indiriyorum . sabah uyandim baktim diskte yeterli alan yok diyor ? :S . fakat ben filmi yerel disk d ye indirdim ve yerel disk d de 250 gb boş alan var . pc nin ekran kartı biraz düşük ondan olabilir mi ? aslinda amacim pc den harici bir diske atip ordan da televizyona atıp izlemekti . fakat atamıyorum . yeniden indirmeden bu dosyayi harici diske nasil atabilirim ? çünkü %100 olduktan sonra böyle bir hata verdi .

• quote:

Orijinalden alıntı: turkanda

Arkadaşlar ben bir film indirdim . 1080 px 3d bir film . idm ile indiriyorum . sabah uyandim baktim diskte yeterli alan yok diyor ? :S . fakat ben filmi yerel disk d ye indirdim ve yerel disk d de 250 gb boş alan var . pc nin ekran kartı biraz düşük ondan olabilir mi ? aslinda amacim pc den harici bir diske atip ordan da televizyona atıp izlemekti . fakat atamıyorum . yeniden indirmeden bu dosyayi harici diske nasil atabilirim ? çünkü %100 olduktan sonra böyle bir hata verdi .

İdm ile indirdiğimiz dosyalar ilk olarak C üzerine parça halinde iner birleşir ve kaydetmemizi istediği yere taşır..

Yerel Disk C üzerinde dosyaların bir kısmını D'ye taşıyın.

CCleaner programıyla temizlik yapın bakalım gereksiz dosya silecek mi ?

• peki ccleaner kullandıktan sonra bu filmi tekrar indirmeden kullanabilir miyim ?
  • quote:

peki ccleaner kullandıktan sonra bu filmi tekrar indirmeden kullanabilir miyim ?

C üzerinde gereksiz dosyalar varsa onlar silinecektir film indirmeye devam edince D üzerine taşır..
  • 32 gb boş alan yaptırdım fakat hala aynı hatayı veriyor :'(
  • quote:

32 gb boş alan yaptırdım fakat hala aynı hatayı veriyor :'(

Ramlerden kaynaklanan bir sıkıntı olabilir mi acaba ?
  • quote:

32 gb boş alan yaptırdım fakat hala aynı hatayı veriyor :'(

İndirdiğiniz film kaç GB ?

Film 40 GB olmalı ki öyle sorun yaratsın..

Siz C üzerindeki dosyalarınızı D'ye taşıyın..
  • Beyler benim bilgisayar toplam 1024 gb ama bilgisayarımda D diski ve C diski toplamı 75 gb onu yükseltebilirmiyiz
  • turkanda T kullanıcısına yanıt
    Filmin boyutu ne kadarsa c de o kadar boş yer bırak.
  • IDM'nin temp klasörünü D'ye ayarlayın. Ayarlar penceresinde bulursunuz.
  • idm girin :seçenekler :ve keydet alttakidosya tarihini sunucudan al işaretleyin
  • turkanda T kullanıcısına yanıt
    mrb hocam arkadas ccleaneri onermis iyide yapmis fullunu bull arclar sekmesiydi sanirim bos alani temizle var dikkatli ol sorumluluk sana aittir 3 passes felan yap pc yi kasacaktir ve uzun surecektir temizle kayit defterini duzenlettir sonra diak birleatirmeyi kontrol et kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmrtcan -- 21 Nisan 2016; 9:33:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saliheray S kullanıcısına yanıt
    hocam sende de boa alan varsa ve pc şişmişse alttaki yorumu sende dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.