Bildirim
Diskten veri kurtaracak arkAdaş aranıyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Profesyonel yardım, 1000$ dan başlıyor haberin ola. -
biliyorum arkadaşım ama içindeki bilgilerde çok önemli istanbulda en basit kurtarma işlemi 100$ olan şirketlerde mevcut.
Bendeki diskin kartı yanmıştı aynı diskten bulup değiştirdim . Şimdide diskin kafaları sürekli kendini başa alıyor. sanırım fiziksel bir sorun var ? -
bunu kendin de deneybilirsin ince başka bir makinaya easy data recovery programını kur sonra elindeki hdd yi bağla bir dene olmazsa profosyonel yardım almayı dene -
ıst maltepe
0216 352 73 65
donanım haberden ozden nickli ozden abi var o halleder güvenle verebilirsin hdd kini
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bios şifresi nedir
- klavye tuş değiştirme
- exiting pxe rom
- beklenmeyen g/ç hatası
- sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
- suya düşen telefon
- laptop ses gelmiyor
- 0xc00007b hatası çözümü
- mavi ekran hatası
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X