Şimdi Ara

dişlerden kaybediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    karı kız muhabbeti buralarda çok açılıyor. bende bir sıkıntımı dile getireyim bari
    hatunlarla muhabbetim iyi. sanal gerçek farketmiyor iyi konuşuyoruz. ama gel görki herşey gülünceye kadar. çünkü gülünce dişler yamuk yumuk ortaya çıkıyor. söylemesi ayıp biraz sarı olunca hatun bir anda soğuyor. bana karı lazım o da bu gece lazım diyoruz bir bakmışız elde var sıfır.
    dişleri düzelteceğim. yaş 25
    artık ortodonti olayı olmaz heralde. tel takıp düzelmez
    5 diş falan sökülüp yerine daha düzgün dişler takılması gerekecek.
    iyice kafama dank etti. yarın veya öbür gün dişçiye gideceğim.

• Ortodentistler 40 yaşına kadar diş düzeltiyor diye biliyorum ben

Tv'de doktor kendi söylemişti.
  • ortadonti zaten ha deyince olacak bir işdeğil aylar alıyor tedavisi
  • tel takılır. diş hekimine git
    dişlerini fırçala, bi de dişlerini beyazlatsınlar söyle de.
  • 13 yaşımda tel taktım 1.5 sene tellere katlandım ama şuan dişlerim harika oldu sanada tavsiye ederim tel takmanı ama 25 yaşına gelmişin senin için zor olur ben çocukken taktım rahatım şimdi
  • Önce bir ortodontiste git bence diğer türlü bir sürü sorun olur.
  • 40 yaşına kadar mı?
    iyiymiş. kendi dişlerimi korumuş olurum
    ama heralde birkaç yıl telin takılı durması gerekecek ?
  • Hocam 40Lara Kadar Ortodonti Tedavisi Var. Braket Tedavisi İle Düzelebilicek Birşeyse Düzeltilebilir Çok Rahatça .
  • SS olmadan olmaz altın kaplama dişlerini görmek istiyorus
  • tel ile olabilir teli dişin önüne deilde arkasına takıyolar 18den büyük olanlar icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©@®SI

tel ile olabilir teli dişin önüne deilde arkasına takıyolar 18den büyük olanlar icin

bu da iyi haber. teller önden fazla sırıtmayacak yani
  • Tel tedavisine başlıcaksan en az 1 - 1.5 sene katlanman gerekicek ve ayrıca tellerine ve braketlerine iyi bakmazsan 3-4 seneye kadar uzayabilir senin kararın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodSmacker

Tel tedavisine başlıcaksan en az 1 - 1.5 sene katlanman gerekicek ve ayrıca tellerine ve braketlerine iyi bakmazsan 3-4 seneye kadar uzayabilir senin kararın.

diş telleri içe takılacaksa önemli değil birkaç yıl idare edebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: birkoyuncittenatladi

quote:

Tel tedavisine başlıcaksan en az 1 - 1.5 sene katlanman gerekicek ve ayrıca tellerine ve braketlerine iyi bakmazsan 3-4 seneye kadar uzayabilir senin kararın.

dışa takılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan*16

quote:

Orjinalden alıntı: birkoyuncittenatladi

quote:

dışa takılıyor

/>

• içe takılanlar genelde tedavi bitiminde takılıyor. hepsine takılmıyor o zaman,yeni yerlerine iyice otursunlar diye.

bu arada,üniversitenin diş hastanesine gidersen,sana sıra verirler o sıra da 3 sene de anca gelir. ben 2004 de başvurmuştum,2007 de sıra geldi,doktor bi kaç sene önce ameliyat edilip çeneye mudahale edilebilir demişti,şimdi 20 yaşımdayım,çok yavaş ilerliyor. bi kaç sene sıkıntı çekiyorsun,bittiğinde rahatlıyorsun. paran varsa,sana bu yüzden özeli tavsiye ederim. hem şeffaf braket seçimi de yapabiliyosun. sıra beklemiyosun vs.
  • tel neden takılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizza

içe takılanlar genelde tedavi bitiminde takılıyor. hepsine takılmıyor o zaman,yeni yerlerine iyice otursunlar diye.

bu arada,üniversitenin diş hastanesine gidersen,sana sıra verirler o sıra da 3 sene de anca gelir. ben 2004 de başvurmuştum,2007 de sıra geldi,doktor bi kaç sene önce ameliyat edilip çeneye mudahale edilebilir demişti,şimdi 20 yaşımdayım,çok yavaş ilerliyor. bi kaç sene sıkıntı çekiyorsun,bittiğinde rahatlıyorsun. paran varsa,sana bu yüzden özeli tavsiye ederim. hem şeffaf braket seçimi de yapabiliyosun. sıra beklemiyosun vs.

üç sene mi
    o baya çok ya. diş sırası beklerken ölmek istemiyorum.
    ama üniversiteleri de araştırırım özeli de.
    umutlandım baya dişlerimi korumak istiyorum

• Diş yapına göre değişebilir galiba içe mi dışa mı takılacağı. Ben taktım ön diş önde olduğu için baya , damaklı olanını kullandım. 4 ay bile dayanamadım. Ne yemek yiyebiliyordum ne konuşabiliyordum ne uyuyabiliyordum. Artık bende çektircem porselen yaptırcam çare yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.