Şimdi Ara

Bazen kalp atışlarımı hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu aralar bu durum çok arttı göğüs kaslarımın tam ortasında hafif bir baskı oluyor ve orada kalp atışımı hissedebiliyorum.Bunun yanında bazen nefes darlığı da oluyor.1 sene önce check-up yaptırdık bir şeyim çıkmadı.Bana bunun hakkında bilgi verir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: FFJustice

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu aralar bu durum çok arttı göğüs kaslarımın tam ortasında hafif bir baskı oluyor ve orada kalp atışımı hissedebiliyorum.Bunun yanında bazen nefes darlığı da oluyor.1 sene önce check-up yaptırdık bir şeyim çıkmadı.Bana bunun hakkında bilgi verir misiniz?

Ara sira bana da oluyor. Kalbimin attigini 1 saniyeligine hissediyorum. Kalp carpintisi. Herkeste olabilir. Kafeinli icecekler tukettiysen olabilir. Endiselenmene gerek yok ama yine de bir doktora danismanda fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi doktora gitsene biz napalım internetten sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de benzer durum olmuştu. Kalpçi 24 saat boyunca vucudumda durması için pilli bir aparat taktı. 24 saat sonra gittim birşey gorunmuyor dedi. Hocam böyle böyle oluyorum dedim. Olur bazen dedi. Hastalık sinir stres çalışma ortamı herşey etkileyebilir dedi. Tamam dedim çıktım.
    Ha ne ogrendim dersen, 24 saat boyunca kalbımin 110.000 civarı attığını oğrendim.

• Kardiyologa görün ekg falan ister herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: optik84

Bende de benzer durum olmuştu. Kalpçi 24 saat boyunca vucudumda durması için pilli bir aparat taktı. 24 saat sonra gittim birşey gorunmuyor dedi. Hocam böyle böyle oluyorum dedim. Olur bazen dedi. Hastalık sinir stres çalışma ortamı herşey etkileyebilir dedi. Tamam dedim çıktım.
    Ha ne ogrendim dersen, 24 saat boyunca kalbımin 110.000 civarı attığını oğrendim.

Normali kaçmış ki?
  • Normali bu zaten knk. Ortalama yüz bin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Panik atak

• benim kıyafetten bile belli oluyor dikkatli bakınca
  • Aynısı bende de var atleti gerdiriyorum iyice bakıyorum tık tık saat gibi Maşallah :D düzenli olarak spor da yapıyorum gittiği yere kadar artık
  • You are hurt.Get to cover!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu aralar bu durum çok arttı göğüs kaslarımın tam ortasında hafif bir baskı oluyor ve orada kalp atışımı hissedebiliyorum.Bunun yanında bazen nefes darlığı da oluyor.1 sene önce check-up yaptırdık bir şeyim çıkmadı.Bana bunun hakkında bilgi verir misiniz?

Ara sira bana da oluyor. Kalbimin attigini 1 saniyeligine hissediyorum. Kalp carpintisi. Herkeste olabilir. Kafeinli icecekler tukettiysen olabilir. Endiselenmene gerek yok ama yine de bir doktora danismanda fayda var.

Rahat 2 dakika hissederim.Hatta kafam kalp atışlarımla sarsılır.

Doktoro gitmedim çünkü gebersemde mikimde deil.

• O bende sinirlenince veya strese girince oluyor daha doktora gitmedim kalp krizinden ölüp kurtulmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

quote:

Olum o zaman neden konu aciyon lan

• Bendede sinirlenince oluyor böyle istemeyerek hızlı hızlı nefes alıp veriyorum akciğerim sanki kulağımdaymış gibi oluyor kalbimde bayaa hızlanıyor sebebi ney acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan-

Bendede sinirlenince oluyor böyle istemeyerek hızlı hızlı nefes alıp veriyorum akciğerim sanki kulağımdaymış gibi oluyor kalbimde bayaa hızlanıyor sebebi ney acaba

Adrenalin salgılanması durumunda olur.

-Nefes alışı hızlanır.
    -Göz bebeği büyür.
    -Kalp atışı hızlanır.
    -Kaslar güçlenir.
    Falan filan işte hocam . Normaldir yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpersddk

quote:

Bendede sinirlenince oluyor böyle istemeyerek hızlı hızlı nefes alıp veriyorum akciğerim sanki kulağımdaymış gibi oluyor kalbimde bayaa hızlanıyor sebebi ney acaba

-Nefes alışı hızlanır.
    -Göz bebeği büyür.
    -Kalp atışı hızlanır.
    -Kaslar güçlenir.

Geçen gün sinirlendim bardak vardı büyük onu yere son hız attım patladı neyse temizliyim diye elektrikli süpürgeyi getirdim aklıma yine geldi tekrar sinirlendim attım duvara fırlattım kırıldı makine :D Sinirlenince bişey kırmak istiyorum oda normal midir sorun çıkmasın :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpersddk

quote:

-Nefes alışı hızlanır.
    -Göz bebeği büyür.
    -Kalp atışı hızlanır.
    -Kaslar güçlenir.

Geçen gün sinirlendim bardak vardı büyük onu yere son hız attım patladı neyse temizliyim diye elektrikli süpürgeyi getirdim aklıma yine geldi tekrar sinirlendim attım duvara fırlattım kırıldı makine :D Sinirlenince bişey kırmak istiyorum oda normal midir sorun çıkmasın :D

Aynısı bana oluyor merak etme.Fırlattığım şeyler parçalanıyor
    Hıncımızı cansız şeylerden çıkarmamız daha iyidir dostum..

• Elimin üstüne oturuyom bendede oluyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

quote:

Olum o zaman neden konu aciyon lan

????????????????

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.