Şimdi Ara

distribitör mü paralel mi nasıl anlaşılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben sahibinden sitesi aracılığı ile xperia z3 almak istiyorum ikinci el çok az kullanılmış distribitör garantili olduğu iddia edilen faturalı telefonlar var uygun fiyata örnegin 1700 ila 1800 arasında rakamlara buraya kadar herşey Güzel ama korkum şu telefon ya paralel çıkarsa o yüzden sizlerden şunu öğrenmek istiyorum ben alacağım telefonun paralel mi distribitör mü olduğunu faturaya veya imei ne bakarak nasıl anlayabilirim veya alırken bu konuda neye dikkat etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatura nereden olduğuna yada sonyi arayarak imei ile öğrenebilirsiniz diye biliyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: GodisCoking

Fatura nereden olduğuna yada sonyi arayarak imei ile öğrenebilirsiniz diye biliyorum hocam.

Faturalara p pek güvenemiyorum açıkcası sony arasam telefonda imei söylediğimde garanti durumunu bildirirler mi acaba

• Girme hocam riske al bi g3 32 distributor garantili ugrasma hic

• kevserkan K kullanıcısına yanıt
    Arayın hocam sonyi şuan bilgi alın oluyor mu imei ile ogrenebiliyormuyuz diye.ben oluyor diye biliyorum hocam.

• Öğrenebılıyosun ben cıhazdakı bı sorun yüzünden aramıstım sonyı ımeı sordu paralel ıthalat olduğunu söyledi

• Arkadaşlar sonyi aradım imei ile bilgi veriyorlarmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.