Şimdi Ara

Distribütör HUAWEI MATE 20 LITE 64GB CEP TELEFONU 2295 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Çok sıcak diyemem yandı pişti kül oldu abartmanın anlamı yok çok araştırdım daha altınıda görmedim arkadaşlar..

Ben aldım almak isteyen var ise faydalanabilir..

Garanti pay ile 75 tl puan fiyat 2320 TL ye geliyor

Garanti kampanyası 500 tl üzeri alışverişlerde 25 tl bonus

TOPLAM: 2295 TL

• hayırlı olsun 2.3 güzel fiyat garantim yok bnm olsa alırdım
  • bende 50 tl veriyor pay ile nedenki acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR-40

bende 50 tl veriyor pay ile nedenki acaba
    75 tl veriyor 50 tl görünüyor sonra sisteme 75 yazıyor. ekte gösterdim bakabilirsiniz

https://i.hizliresim.com/lqzkgr.jpg

https://i.hizliresim.com/Gm1vjb.jpg

• beyler sizce garanti tr huawei midir garantiye sadece 2 yıl yazıp geçmişler müş hizm. aradım açan olmadı

• hocam dr.com eskisi gibi güven vermiyor.parayı alıp ii hafta sonra stok yok bile diyebilir.n11 de 2400e geliyor 133tl kuponla
  • mateach M kullanıcısına yanıt
    dnr da kuponla daha aşağıya çekilebilir htr garantisi ise şansımı denemek istiyorum ama bilmiyorum garantiye 2 yıl yazıp geçmek nedir allahım ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 12 64gb TR CİHAZI SIFIR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazz42

dnr da kuponla daha aşağıya çekilebilir htr garantisi ise şansımı denemek istiyorum ama bilmiyorum garantiye 2 yıl yazıp geçmek nedir allahım ya
    Fiyat 2275 geliyor bu fiyati gormedim yalniz dr parelel ithalat satiyor mu onemli olan o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soylu55 kullanıcısına yanıt
    hangi kuponla 2275? sahane100'le sadece 100 ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears0fDevil

hangi kuponla 2275? sahane100'le sadece 100 ?
    Paylastim yukarida bonus 500 tl ye 25 tl puan veriyor

gitti aldı başını gitti 2450 oldu fiyat 2400e ithalat vermiyordur umarım vermiyorsa iş bankasından para çekip aktarmayı planlıyorum teklif bitmeden iş bank sorun var ödeme yapmıyor
  • D&R aradım müşteri temsilcisi pek bilgili konuşmadı.üründe problem olursa bize gönderiyorsunuz biz yetkili servise gönderiyoruz sorunu çözüyoruz diyor.yetkili servis mi ithalatçı mı diyorum yuvarlak kelimelerle yetkili servise gönderiyoruz diyor..Hiçbirşey anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateach -- 23 Kasım 2018; 23:13:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazz42

gitti aldı başını gitti 2450 oldu fiyat 2400e ithalat vermiyordur umarım vermiyorsa iş bankasından para çekip aktarmayı planlıyorum teklif bitmeden iş bank sorun var ödeme yapmıyor
    Yetkili garantiyse kacirma hocam yeni yilda yeni zamlar gelecektir. Son kampanyalar diye dusunuyorum Ihtiyacin varsa al ben 11.11 de a2 1000 tl ye almistim sirket hattim icin cok memnunum mate 20 icin note5 i kaldirip sahsi hattim icin kullanacagim.

• mateach M kullanıcısına yanıt
    kalsın kafa ağrımasın sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateach

D&R aradım müşteri temsilcisi pek bilgili konuşmadı.üründe problem olursa bize gönderiyorsunuz biz yetkili servise gönderiyoruz sorunu çözüyoruz diyor.yetkili servis mi ithalatçı mı diyorum yuvarlak kelimelerle yetkili servise gönderiyoruz diyor..Hiçbirşey anlamadım.
    Paralel ithalat satiyor mu dr ? Sitede Baska telefon var mi parelel ithalat ?

diperlerine baktım p20 lite lardada aynı 2 yıl garanti deyip geçmişler bilgi yok
    paralel ithalatmı diyorum?aracı biziz bize gönderiyorsunuz biz hallediyoruz diyor..Bana güven vermedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateach

paralel ithalatmı diyorum?aracı biziz bize gönderiyorsunuz biz hallediyoruz diyor..Bana güven vermedi..
    Yetkili garantili degil hocam niye araci olsunki yetkili garantili olsa ama boyle sahtekar ticaret olmaz acik acik yaz kardesim niye kafa bulandiriyorsun riske dr cok bozuldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.