Şimdi Ara

distribütörden şık şık ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracım 99 polo classic , rölantide 1000 devirde genelde ancak arada bir dalgalanıyor çok az , bunun nedenini araştırmak için motoru çalıştırıp baktım motora ve sonunda motor rölantisi dalgalandığı anda distrübütörden tik tik diye ses geldiğini duydum bunu arada bir yapması ise ilginç mesela kırmızı ışıklarda durduğumda 50 saniyede filan mutlaka yapıyor bu dalgalanmayı ve motor söyle bi sallanıyor ,ses distrübütörün içindeki hareketli parçalardan birinden geliyor ama çalışırken sökmek gibi bir şansım olmadığından bakamadım içine , aceba tevzii makarası metal dağıtım tırnaklarına çarpıyor olabilirmi ? bunun çözümü nedir

• mendel50 M kullanıcısına yanıt
    hocam aynı olay bi arkadaşımızında başına geldi acil sorunun sebebini ve çmözümünü anlatabilcen mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imalim

hocam aynı olay bi arkadaşımızında başına geldi acil sorunun sebebini ve çmözümünü anlatabilcen mi ?

sorun buji kablosundandı değiştik geçmişti , çok zaman oldu sattım aracımısorun buji kablosundandı değiştik geçmişti , çok zaman oldu sattım aracımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.