Şimdi Ara

Divinity: Original Sin 2 (2017) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
18
Favori
27.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zierox

anladım teşekkürler.son soru olarak resurrection scrooları nasıl temin ederim?pahalılar baya ve özellikle kalenin içindeki düşmanlar zorluyor birilerini kaybediyorum hep

Hocam satın almak baya pahalıya denk geliyor. Fort Joy içerisinde bir yerde nasıl craft edilebileceğinden bahseden bir kitap bulmuştum fakat nerede bulduğumu hatırlamıyorum.
  • sheet of paper, water essanse ve life essanse birleştirirsen scrollu elde edersin. Bunlar çok fazla bulunan şeyler değil malesef. Tavsiyem bir hırsızın olsun. Bir karekterinle adamı konuştururken diğeri ilede görürsün işini :) ayrıca soyduktan sonra direk topuklamanı tavsiye ederim. Birde çok çaldım mı fark edermi diye bir derdin olmasın. 2 adet bar var. Biri değeri diğeri ise ağırlığı. Sınırları istesende geçemiyorsun.Alacağını al sonra uzaklaş ordan. Yakalarsa üstünü aramak istiyo sonrası sıkıntı
  • Zierox kullanıcısına yanıt
    Crafing in işe yaradığı nadir yerlerden. 1 tane life essence+ 1 tane water essence+1 boş kağıt parçası birleştirince resurrection scroll oluşuyor.

Edit:
    Oyun sonlarına doğru çok problem ve bug var ne yazık ki. Arx şehrine ulaştığımız andan itibaren çöküş başlıyor, en saçması da bazen saldırılarının veya büyülerinin etkisinin geç gelmesi veya hiç gelmemesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 2 Ekim 2017; 9:49:4 >
  • Skill puanları yanlış vermiştim. STR verecekken INT vermişim 4 puan filan , nerdeyse 2 level atladığında da yanlış vermişim. Fort joydan kaçtığınız gemide istediğiniz değişikliği yapabiliyorsunuz. Bir nevi sıfırlama yani. Oyunu başında olan arkadaşlara bilgi olsun.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    ne kadar kötü durum 2 gün önce aldım daha 1 saat oynadım iade edip 1-2 ay sonra indirime girince mi alsam ki

edit : neyse ben zaten act1 den çıkasıya 1 ay olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 2 Ekim 2017; 12:51:14 >
    Bu hafta yeni bir güncelleme geliyor diye biliyorum.
  • shupusbu kullanıcısına yanıt
    Evet büyükçe bir yama gelecekmiş bu hafta, büyük olasılıkla son bölüm elden geçmiştir. 2-3 tane saçmalayan görev var onların acil düzelmesi lazım.

Ama journal ne yapsalar düzelmez, çok kötü olmuş bence. Çoğu görev kapanmıyor, kalıyor öyle. Ne yapacağımı şaşırdığım çok oldu, her şeyi yapmama rağmen görev açık kalınca. Muallakta bırakıyor hep.
    Bir de şu rastgele eşya çıkmasına gıcığım ben, bu kadar taktik ağırlıklı bir oyun için çok kötü bir karar ama kesinlikle vaz geçmeyecekler gibi duruyor. En azından unique eşyalar var.
    Karakterleri, gemide aynada tekrar düzenledim ama skill pointleri filan görünüşleri değil yani. Ama karakter resimlerinin gözüktüğü sol köşede resimler bir değişik oldu. Sanki çözünürlükleri değişti bir kötü duruyor,net değiller eskisi gibi. Sizde de öyle bir şey oldu mu ?
  • fort joydan gemiyle kaçtıktan sonraki yerdeyiz lvlımız 11 pitteki mağarada lvl 13 lvlımızda hiç görev bulamadık sürekli üst seviye çıkıyor varmıdır bunun bi yolu çokda zor oluyor üst lvllar
    edit: haritanın çoğu yerini açtık hatta bi trole rastladık şöyle bir üfledi uçtuk hepimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 2 Ekim 2017; 17:33:4 >
  • Oyun her yerden 10/10 puan almış,

Çok ayrıntılı bir yapım gibi geldi bana, bu oyuna geçmeden evvel,

oyunun dinamikleri oynanış biçimini anlamak için ne tür bir şey önerirsiniz kıymetli arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben de kayboldu önce resimler, sonrada suratlarında siyah lekelerle döndüler. Hala da öyle oyun biterken.
  • Bende oralardayım hatta benim level 10. Nereye gitsem üst level. Girdiğim her yerden geri çıktım. Şimdi mezarlığın oralardayım ama orada da durum aynı. Journal görev dolu ama benim gittiklerimin hepsi şuan en az 12 istiyor. lvl 9 dan sonra oyun değişti adamlar 1 lvl üst olsalar bile dağıtıyorlar seni.

Hangi trole rastladın bilmiyorum ama bir tanesi görev veriyor. Onuda yapamadım 15 lvl olmak lazım gittim adam 3 adamıma tek attı

@siberarmi

Aynen tarif ettiğin gibi oldu. Bug herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shupusbu -- 3 Ekim 2017; 10:51:12 >
  • bu arada beyler rogue da invis yokmu anlamadım invis skili yok hiç bir yerde ? karşıma rogue gelince invis oluyor sürekli shadowblade mi onlara acaba ?
  • Oyunu bitirdim dün gece, tactician zorluk seviyesinde. Açıkçası tactician ın armor ve HP şişirmesi, 2-3 immunity aura eklemesi dışında bir olayını görmedim. Sadece uzatıyor savaşları ve sıkıcı oluyor ilerledikçe savaşlar. Klasik ise çok kolay olur gibi geliyor bana, özellikle düşmandan 1 seviye yukarıdaysanız 2 turda bile bitiyor savaşlar bazen.

Yapay zeka, elinde seçenek çok olduğunda gereksiz düşünüyor. Özellikle bizim karakterleri ele geçirince veya çok özelliği sahip bir düşmansa 30-40 saniye düşündüğü bile oluyor. Bu kadar düşünmenin üstüne saçma hareketler yapması da ayrı bir güzellik... İşin entersan tarafı güzel hareketleri de var AI nin, hançercilere karşı sırtını duvara vermedi, combolarda acımaması gibi. Üzerine biraz daha düşerlerse güzel bir iş çıkar bu yapay zekadan.

Oyunun son kısmı birazcık aceleye gelmiş hissi veriyor. Koca şehir boş geldi açıkçası. Koca koca malikanler var ama düz, basit görevler var hepsinde. Son bulmacalarda saçmaydı açıkçası. En azından ilk oyun gibi arda arda uzun ve bayık savaşlar yok. Ama en son savaş yetiyor bayıklıkta.

Hatalarına ve beğenmediğim kısımlarına rağmen severek oynadığım bir RPG oldu. Daha multi kısmı ve modlarda var yolda, uzunca bir süre oynatır kendini diye düşünüyorum. Ama açıkçası oyun basının biraz şişme not verdi bu oyuna, gereksiz coştular anlamadığım nedenlerden dolayı.

• Takip. İmkanım olunca alacağım bende.

• Skillbook combine edip düzgün bir şey bulan var mı ?
    Rouqe için silaha zehir süren bir tane şans eseri oluşturdum güzel oldu.

Boş skillbook ne işe yarıyor onuda çözmedim.
    Boş skill booklar ile scrolları birleştirince o scrollun kitabı haline dönüşüyor. Okullar uyuşmalı tabi ve yüksek seviye büyüler için yüksek seviye boş kitap lazım.
    Source kullanmayan kitap kombinasyonları aşağıda, yararlı bulduklarımı kalınlaştırdım.

Fire + Necromancy = Corpse Explosion (explode a corpse, deal damage)
    Fire + Polymorph = Bleed Fire (enemies create fire surfaces when hit)
    Fire + Warfare = Sparking Swings (melee attacks leap to second target)
    Fire + Hunter = Explosive Trap (set up a trap, explodes when approached)
    Fire + Scoundrel = Sabotage (grenade or arrow in targets inventory explodes)
    Fire + Summoning = Fire Infusion (minion switches to fire and learns fireball)

Air + Necromancy = Vacuum Touch (damage, suffocation and silence)
    Air + Polymorph = Vaporise (Turns surfaces into clouds and cures petrification and frozen)
    Air + Warfare = Breathing Bubble (Immunity to clouds and suffocate)
    Air + Hunter = Erratic Wisp (Target teleports randomly when hit)
    Air + Scoundrel = Smoke Cover (Create a cloud centered on self)
    Air + Summoning = Electric Infusion (minion switches to electric and learns eletric discharge)

Water + Necromancy = Blood Rain (douses fires, makes enemies bleed, blood everywhere)
    Water + Polymorph = Healing Tears (generate tears that heal allies who move nearby)
    Water + Warfare = Cleanse Wounds (heal, remove burn, disabled, decay, poison and bleed)

Water + Hunter = Cyrotherapy (convert nearby frozen ground into magic armour)
    Water + Scoundrel = Vampiric Hunger (50% life steal for two turns)
    Water + Summoning = Water Infusion (minion switches to water and gains restoration)

Earth + Necromancy = Corrosive Spray (Cone of damage, acid and atrophy)
    Earth + Polymorph = Turn to Oil (Converts water/blood to oil and removes stuck and shock)
    Earth + Warfare = Oily Carapace (Consume nearby oil to gain physical armour)
    Earth + Hunter = Throw Dust (Damage, Blind, Removes surfaces and clouds)
    Earth + Scoundrel = Venom Coating (Adds poison damage to weapon attacks, 2 turns)

Earth + Summoning = Poison Infusion (minion switches to poison and gains poison dart)

Yama hakkında bilgi varmı redditte bir şey goremedim

• daha belli değil yama içeriği, anca çıktığında açıklanır sanırsam.
  • Bir görevde Hero Tag'ı ile ilgili bir mesaj veridi. Hero tag'ı kazandın gibi bir şeydi galiba ama hemen okeyledim okuyamadan. Ne işe yarıyor tam olarak ? Her hangi bir yerde bir şey göremedim.

Edit: Olayı anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shupusbu -- 5 Ekim 2017; 9:21:45 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.