Şimdi Ara

Divinity Original Sin 2 Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [AnimusProjesi.com] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
604
Cevap
34
Favori
116.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geldin mi yine düdüklü tencere... Kapağını arıyorsan sana sağlam bi' kapak uydururum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Geldin mi yine düdüklü tencere... Kapağını arıyorsan sana sağlam bi' kapak uydururum.
    Al işte üsluba bak dayanamadım ne yapalım baktım yine her konuyu kirletiyorsun boş konuşmalarınla ben de geldim seni dizginlerim diye. Ne de olsa at sahibine göre kişner. Al sana kapak nerene takarsın sen karar ver haha .
  • Bir Türkçe yama konusunda da tartışma görmesem şaşacağım zaten.
  • Abone sayısı kaç günde bir güncelleniyor? Dün akşam abone olmadan 123 abone vardı hala aynı görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Abone sayısı kaç günde bir güncelleniyor? Dün akşam abone olmadan 123 abone vardı hala aynı görünüyor.
    evet bende abone oldum sayı değişmedi acaba bağışımı beğenmediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Abone sayısı kaç günde bir güncelleniyor? Dün akşam abone olmadan 123 abone vardı hala aynı görünüyor.
    Said bey heralde yurt dışında,gelince günceller.
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Ey Akıl Akıl, gel de ...... takıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 16 Ağustos 2018; 23:39:55 >
  • Merhaba arkadaşlar, evet yurtdışındayım bu ara. Sanırım dolar kurundan dolayı son bir haftadır abone olan sayısı ile abonelikten çıkan sayısı eşit durumda. Şu an aktif abone sayısı 124. Siteyi de güncelledim.
  • Bence sayıyı 130 a çekin. Çünkü sizin kararlaştırdığınız 1 ay önceki 150 kişinin yaptığı dolarla bağış, bu 130 kişiye göre küçük kalıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo daha başlayacaklar... 2020 de anca çıkar.. Oda başlarlarsa.

Bence bu iş yatacak gibi geliyor..
  • İyi de zaten ay sonunda Definitive Edition çıkacak o zaten her türlü beklenmek zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 18 Ağustos 2018; 10:8:43 >
  • yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    O ps için çıkacak...
  • Arkham Knight çıksa bari bir an önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinod

O ps için çıkacak...
    Bilgisayar için de çıkıyor
  • quote:

Ooo daha başlayacaklar... 2020 de anca çıkar.. Oda başlarlarsa.

Sen böyle inançsız olursan böyle yorumlar atarsan zaten olacağı varsa da olmaz öyle kolay değil okuldayken ödev yapmaktan çekinirdik adamlar sayfalarca ing - tr çevirecek genççç
  • quote:

Ooo daha başlayacaklar... 2020 de anca çıkar.. Oda başlarlarsa.

Zoru hemen başarırız imkansız ise biraz zaman alır genç.

• PC de oyuna sahip olan herkese bedava olarak sunulacak Definitive Edition tıpkı ilk oyunda yapıldığı gibi.
  • Destek

• Gamescom 2018 Awards
    Best Role Playing Game

-Assassin's Creed Odyssey (Ubisoft)
    -Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition (Bandai Namco Entertainment)
    -Kingdom Hearts 3 (Square Enix)

Dos2 kazanmış ne hikmetse. Demek ki almanlarda para çok ki kimseden yardım almamışlar yoksa bu iki önemli oyundan en çok para veren firmanın oyunu en iyi ryo seçilirdi. (:

Neyse maksat konuyu güncellemek olduğu için bu bilgi notunu da araya sıkıştırayım. -)

Divinity Original Sin 2 Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [AnimusProjesi.com]

• quote:

Orijinalden alıntı: undy1ng

Gamescom 2018 Awards
    Best Role Playing Game

-Assassin's Creed Odyssey (Ubisoft)
    -Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition (Bandai Namco Entertainment)
    -Kingdom Hearts 3 (Square Enix)

Dos2 kazanmış ne hikmetse. Demek ki almanlarda para çok ki kimseden yardım almamışlar yoksa bu iki önemli oyundan en çok para veren firmanın oyunu en iyi ryo seçilirdi. (:

Neyse maksat konuyu güncellemek olduğu için bu bilgi notunu da araya sıkıştırayım. -)

Sonunda doğru olanı seçmişler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.