Şimdi Ara

Divx Altyazı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yav bu ftplerden film indiriyorum...Bu ftp lerin içinde altyazı dosyaları var ama idx formatında o altyazılar vobsub ile açılıyor ama ben bunları sub,srt veya txt formatına çevirmek istiyorum...Bilen varsa lütfen yardımcı olsun...

• wordpad de ac farkli kaydetten formatini degistir...
    ornegin : film1.srt olarak ac.
  • oyle olacagina emin misin?
    benim bildigim kadari ile dosya uzantilarini degistirmekle dosta formatini degistiremezsin sadece hangi programla acilacagini degistirebilirsin.
    inndir.com da bulabilirsin subtitleconverter diye bir prog. var anla yababilirsin.
    yanlisim varsa duzeltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih.çelik -- 2 Haziran 2005, 17:06:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FthClk

oyle olacagina emin misin?
    benim bildigim kadari ile dosya uzantilarini degistirmekle dosta formatini degistiremezsin sadece hangi programla acilacagini degistirebilirsin.
    inndir.com da bulabilirsin subtitleconverter diye bir prog. var anla yababilirsin.
    yanlisim varsa duzeltin.

zaten burda uzantılarını değiştirmiyor formatını değiştiriyor
  • arkadaşlar meraba foruma daha yeni girdim.alt yazının uzantısını değiştirmiyosun.bsplayer die bi program var onu indiriosun kuruyosun alt yazı seçten kopyaladığın ya da indirdiğin dosyanın içinde olan altyazı dosyasını seçiyosun.bu kadar.bu arada genelde alt yazılarda zamanlama ya da senkronizasyon hataları oluyo bunları da time adjuster programıyla halledebilirsin.sana divxforever.com'u tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.