Şimdi Ara

Divx filminden görüntü ve sesi nasıl ayırırız.? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki divx filmlerinden bazılarının görüntü çözünürlüğü düşük, bu filmden sesi alıp görüntü çözünürlüğü daha güzel olan bi filme encode etmek istiyorum. Nasıl yaparız arkadaşlar. Ses ile görüntüyü birleştirmek için virtualdub olduğunu biliyorum. Bu iş için ne gerekli?

• Merhaba, Şu anda iş yerimde olduğumdan vdub yok. Hatırladığım kadarıyla (http://forum.donanimhaber.com/m_19102257/tm.htm) burda verdiğim nandub veya virtualdub sizde kurulu. Sadece sesi kaydetmek için Video yu yukardakilerden biri ile açın (nandub öneririm, sesi kaydedilmiş hali ile alır. vdub .wav a çevirir diye hatırlıyorum) Audio sekmesinden direct stream copy seçip, File menüsünden save as wav dı yanılmıyosam, sçin ve isim vererek kaydedin.

Bu arada bir hatırlatma yapayım. Yeni video dosyanıza bu sesi ekleyebilirsiniz ama videonun uzunluğu(süresi) kötü olan video ile aynı olmasına ve tabiki fps sine de dikkat edin. Eski film ile aynı değilse büyük ihtimalle ses kayması sorunuyla karşılaşabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANUBIS

Merhaba, Şu anda iş yerimde olduğumdan vdub yok. Hatırladığım kadarıyla (http://forum.donanimhaber.com/m_19102257/tm.htm) burda verdiğim nandub veya virtualdub sizde kurulu. Sadece sesi kaydetmek için Video yu yukardakilerden biri ile açın (nandub öneririm, sesi kaydedilmiş hali ile alır. vdub .wav a çevirir diye hatırlıyorum) Audio sekmesinden direct stream copy seçip, File menüsünden save as wav dı yanılmıyosam, sçin ve isim vererek kaydedin.

Bu arada bir hatırlatma yapayım. Yeni video dosyanıza bu sesi ekleyebilirsiniz ama videonun uzunluğu(süresi) kötü olan video ile aynı olmasına ve tabiki fps sine de dikkat edin. Eski film ile aynı değilse büyük ihtimalle ses kayması sorunuyla karşılaşabilirsiniz.

ANUBUS çok tşk ederim yardımın için Ben sesi filmden ayırdım, peki bu sesi şimdi görüntü kalitesi güzel olan filme nasıl monte ederim.

• Yine virtual dub ile yapabilirsin. Kaliteli olan filmi aç yeniden encode etmeye bas audio stream olarak diğer filmden extract ettiğin datayı kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevimli_genc22

quote:

Orjinalden alıntı: ANUBIS

Merhaba, Şu anda iş yerimde olduğumdan vdub yok. Hatırladığım kadarıyla (http://forum.donanimhaber.com/m_19102257/tm.htm) burda verdiğim nandub veya virtualdub sizde kurulu. Sadece sesi kaydetmek için Video yu yukardakilerden biri ile açın (nandub öneririm, sesi kaydedilmiş hali ile alır. vdub .wav a çevirir diye hatırlıyorum) Audio sekmesinden direct stream copy seçip, File menüsünden save as wav dı yanılmıyosam, sçin ve isim vererek kaydedin.

ANUBUS çok tşk ederim yardımın için Ben sesi filmden ayırdım, peki bu sesi şimdi görüntü kalitesi güzel olan filme nasıl monte ederim.

Nandub' ı aç. File dan video' yu aç. Video sekmesinden Direct stream copy seç. Audio sekmesinden de (AC3, mp3 vs) ses formatın ne ise onu seç. Yine Audio sekmesinden direct stream copy' yi işaretle ve son olarak. File' dan Save as avi diyerek (veya F7) yeni isim girip kaydet.
    (direct stream copy de filme ve ses' e müdehale edilmediğinden 1 kaç dakikada birleştirme yapılır) Hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANUBIS -- 19 Aralık 2007; 17:16:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.