Şimdi Ara

divx filmlerde ses boguklugu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Kazaa lite Mega Codec kurup fddshowu kurmadigim zaman mkv uzantili filmler haric diger filmleri sorunsuz izleyebiliyordum. mkvleri de izleyebilmek icin Kazaa lite Mega Codec ile fddshowu kurdugum zaman mkv uzantili olan filmler ile x264 olmayan avi filmlerimin de bazilarinda filmlerdeki diger sesler normal cikirken insanlarin konusmalari anlasilmayacak derecede boguk geliyor. Yani bir ses dusuklugu degil bozulma var. kazaa lite mega codeci kaldirip cccp codec kurdum ama ayni sikinti devam ediyor. Ne yapmaliyim. Cok tesekkurler.

• Anlamadım şimdi. Bu ses bozulma olayı .mkv uzantılı videolarda mı mevcut sadece? .mkv dosyalarını sorunsuz izlemek için şu yazılımı öneriyorum ben.

VLC Media Player

http://www.inndir.com/program.php?id=24510
  • kazaa lite mega codec icindeki fddshowu kurmadan codec packi en basit haliyle kurdugum zaman veya cccpyi kurmadan mkv uzantili filmler haric tum filmleri bsplayerda sorunsuz izleyebiliyordum.mkvleri ise vlc media playerde izleyebiliyordum. Ama vlc media playerde bsplayerdaki gibi altyazi font buyuklugu veya altyaziyi ekranda istedigin bolume koyma gibi ozellikler olmadigindan mkv uzantili dosyalari bsplayerda izlemek istiyordum. O yuzden bu codecleri ayri ayri denedim. Kurduktan sonra bsplayerda acabildi bu x264 codecli filmleri yalniz dedigim gibi konusma sesleri inanilmaz bir sekilde boguk geliyor. Homurdanma gibi. Filmin konusma sesleri haric diger sesleri gayet guzel. Bu filmleri bsplayerda sorunsuz izleyebilmem icin bir yol var mi. Yoksa gene eskisi gibi codec packi basit haliyle kurup x264 leri vlcde izlemeye devam mi edeyim. Cok tesekkurler...
  • sistemindeki butun codecleri kaldir ve K-Lite Mega Codec Pack 3.4.5 i kur her isini gorur ve sorun cikartmaz sana tavsiyem..........

bspalyerlada her turlu dosyayi acarsin birde boyle dene....

link http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm
  • Ben zaten 3.4.5 versiyonunu kurmustum. Codec pack icindeki Fddshowu kurmadan x264 filmleri bsplayer acmiyor. Onu kurunca da seslerde bogulma oluyor. Sizce kazaalite mega codec packi install ettigimde hangi codec bilesenlerini seceyim icinden sorunsuz hepsini acabilmesi icin.
  • hepsini sec ben oyle yapiyorum....... hic bir soru cikmiyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.