Arkadaşlar; amacım başlıktaki cümleyi yapabilmek ama bir koşulda : 2-3 avi uzantılı divx i aynı anda seçip TEK BİR DVD yapmak istiyorum. Elimde "WinAVI Video Converter" var . "Batch file converting" menüsü var ama seçtiğim -misal- 2 divx i , seçtiğim "output directory" de 2 farklı klasör olarak oluşturuyor. Seçmiş olduğıum 1 den fazla DivX dosyasını 1 DVD de birleştirebilecek yetenekte bir program var mı ? İsmini verseniz yeterli. Saygılarımla.
ConvertXtoDVD
ImTOO DivX to DVD Converter v2.0.15.0129
5 dizi bir DVD yapabiliyorum.
@atakan84 , @chingachgook, @xax : Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla.
Rica ederiz kardeş
sağolun arkadaşlar, benimde işime yarayacak ama inş ücretsiz sürümü vardır
Burada yok yok.
birleştirme sırasında görüntü kaybı ve ses kayması problemi yaşanmaması için kullandığım birçok converter programları içinde işini en hızlı yapan ve görüntü, ses kayıpsız ve ücretsiz olan virtualdub u kesinlikle tavsiye ederim. ConvertXtoDVD hariç piyasadaki ücretli sürümlerin birçoğunu kullandım içlerinde en iyisi bana göre virtualdub du. bir hafta kadar 1Gb lık bir videoyu avi formatında sıkıştırmak için en az 10 tana farklı program kullandım fakat görüntü kaybı meydana geldi.fakat virtualdubda bu problemi göremedim.şiddetle tavsiye ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: xax
quote:
Orjinalden alıntı: schen7
Burada yok yok.
kardeşim sende bizi kek yerine koydun tabikide, resimde gösterdiğin yerde arayacağım ama inş ücretsiz sürümü vardır dedim, bazı programlarda uğraşıyorsun ya , uğraşmadan hemen ücretsiz sürümünü indireyip kullanayım diye.
çok güldüysen ne mutlu bana :@
Hangi programın full sürümü lazım?Hatlar karıştı galiba.
@ chingachgook ConvertXtoDVD tam sürüm lazım, benim indirdiğim trial versiyonu(benim üsteki mesajlarımda da bu olaydan bahsediyordum, inş full sürümün indiririm diye ama..),
hatları karıştıran oldu, yanlış anlayarak
ConvertXtoDVD programını indirdim gerçekten'de harika bir program ama bir problemim var dvd'ye kaydettikten sonra Altyazı titreyerek(hafif) geliyor onu nasıl çözebilirim acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme