Bildirim
Divx OS
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
MoviX dediğin. PC Net verdi. Bootable cd olup linux türevi bir program. -
Biraz daha detaylı bilgi verebilirmisin -
ya chip te yazan atmasyon bişey ya...normal bilgisayar a uzaktan kumanda be kablosus klavye bahlıyosun bundan ibaret...işe yaricak bişi yok yani ortada...
pcnet te n wadı bilmiom ama... -
ya pardon ya ben gecen ay dan bahsediodum pardon...bu aykı dergiyi almadım daha... -
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Bende geçen ayki dergiyi buldum ve gerçektende düşündüğüm gibi birşey değildi. Yani her halükarda bilgisayarı tam anlamı ile açıyormuşsun.
Ama Bootable bir cd ile bilgisayarın bu işi yapması mümkün gibi geldi bana tabi şu anda böyle bir program varmı bilmiyorum. Ama gerçektende mantıklı. Yani sadece DivX çalıştırabilecek kadar bir bilginin yeraldığı bir işletim sisteminin CD'ye bootable ile eklenmesi bana çok mantıklı geldi. Bu Şekilde bilgisayarın Bios'undan CD Rom İle Boot seçeneğini seçersin ve Bilgisayar Direkt CD İle Çalışır.
Belkide Şu anda da böyle bir program vardır.
Bir bilgisi olan varsa yazsın. -
Dediğin şeyleri yapan program MoviX. Ben kendim kurmadım çünkü PCNet'te yeralan bunun zipli hali. Bunu bir cdye iso dosyası şeklinde açıp yazınca bootable divX çalıştıran bir linux ile bilgisayarı açmış oluyorsun. Benim writerim yok. -
ARKADAŞIM PEKİ HİÇ PROGRAMIN ADRESİ FELAN YOKMU ELİNDE. -
Unutmazsam o dergiye bir bakayım, neymiş? Ayrıntı bulursam yazarım. -
Arkadaşım yardımın için teşekkürler. Bu arada ben programın sitesini(<font color='brown'>MoviX</font id='brown'> -http://movix.sourceforge.net/ ) buldum ve programı indirdim bile Ama bir sorun varki programı nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum.
Çalıştırmak derken kasdettiğim yapacağımız CD'nin içine nasıl atacağım falan. Bu programı kullanmış olan veya bilen bir arkadaş varsa lütfen yardım etsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X