philps 5960 divxplayer ım var. hdmi destekli ve usb girişi var. ama bazı dosyaları "video codec desteği yok" diye açmıyor veya örneğin heroes un 700 mb lık olan 720p sürümlerini oynatmıyor, hd olan hiç birşeyi de göstermiyor. şimdi ben usb girşinden mesela Final Codecs 2008 (Codecs for HD-DVD and Blu-Ray)programını çalıştırsam divx içinde acaba bir düzelme olur mu? bu 720p sürümlerini izleyebilir miyim? update edebiliyorsak codec programını da çalıştırır belki düşündüm ama olabilir mi acaba böyle bir şey??
Bu dedikleriniz sadece fantezi olur
divx playera bilgisayara yüklediğin gibi program yükleyemezsin
Divx playerla program dosyalarını çalıştıramazsın ama kendi yazılımını güncelleyebiliyor olman lazım. Bilgisayara bağlı olan dvd sürücülerinin yazılımları bile güncelleyebiliyor, divx player niye güncellenmesin... Tam emin değilim ama bildiğim kadarıyla bazı markalar codec güncellemesine olanak tanıyor. Ama bu işi nasıl yapabileceğin konusunda bir fikrim yok. Eğer böyle birşey mümkünse, kullanım klavuzunda yazıyordur. Kullanım klavuzunu iyi okuman veya internet sitesindeki yardım bölümüne bakman işine yarayabilir. Kolay gelsin..