Şimdi Ara

DIVX PLAYER ALMA ÖNERİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir divx player almayı düşünüyorum , Bir divx playerden şahsen aşırı derece de bir beklentim yoktu. Bu yüzden gidip her hangi bir divx player alıp elimdeki
    dvd ve divx leri rahatça izleyebilmekti. Ama donanımhaber ' i i inceledikten sonra fikirlerim baya bi değişti. Kafam öyle bir karıştıki şimdi kafama göre bir divx player
    bulamıyorum. Aşağıda özelliklerini vereceğim türde bir divx player var mı ? Ve HD Ready 82 Ekran LCD bir televizyonum var.

Ben şahsen Piranha serisinden AQUA Type H ' yi düşünmüştüm. Ancak board u yüzünden çok fazla firmware update ' e müsait olmadığı için onu tercih edemiyorum.

Bulunmasını istediğim Özellikler

Divx 6.0 a kadar olan codec leri ve Xvid i okuyabilsin.
    Üzerinde HDMI çıkışı olsun.
    Harici Diskleri sorun olmadan çalıştırsın. ( Büyük diskleri )
    USB ve Card Reader Desteği Olsun.
    Codec güncellemeye müsait board ı olan ve codec i çok yayınlanan ( Bir de bir sorum daha olacak pc ler için olan codecler divx player lara uygulanabilir mi ? )
    1080 i ve p yi desteklesin
    5+1 Kanal Ses Çıkışını desteklesin
    Ve diğer standart özellikler

Bu tarzda bir ürünü bilen ya da kullanan varsa yazsın !...

• ben sunny 4052 modeli. şimdilik memnunum bu özelliklerden sadece hdd olanı tam olarak incelemediğim için bişey söylemem diğerleri konusunda iyi.
  • Böyle bi cihazda ben arıyorum. 40D3500 için.
  • metinT

Sunny den memnun olduğunu anladım da. sunny 4052 modelini ne sunny nin sitesinde ne de başka yerde bulamadım...

sunny 4052 nerede ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: merihcan

metinT

Sunny den memnun olduğunu anladım da. sunny 4052 modelini ne sunny nin sitesinde ne de başka yerde bulamadım...

sunny 4052 nerede ?

pardon yanlış yazmışım. sunny 4005 modeli. teknosadan almıştım.
  • Sunny 4005 divx filmler için 5.1 destekliyor mu?
  • sunny 4005 de hdmi çıkış gözükmüyor teknosa nın sitesinde arkadaşım hdmi olmadığı için up scale de yapmaz bu alet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VLC player altyazı ileri almak?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beko 7400 dvd player
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.