Bir süredir divx player almayı düşünüyorum , Bir divx playerden şahsen aşırı derece de bir beklentim yoktu. Bu yüzden gidip her hangi bir divx player alıp elimdeki dvd ve divx leri rahatça izleyebilmekti. Ama donanımhaber ' i i inceledikten sonra fikirlerim baya bi değişti. Kafam öyle bir karıştıki şimdi kafama göre bir divx player bulamıyorum. Aşağıda özelliklerini vereceğim türde bir divx player var mı ? Ve HD Ready 82 Ekran LCD bir televizyonum var.
Ben şahsen Piranha serisinden AQUA Type H ' yi düşünmüştüm. Ancak board u yüzünden çok fazla firmware update ' e müsait olmadığı için onu tercih edemiyorum.
Bulunmasını istediğim Özellikler
Divx 6.0 a kadar olan codec leri ve Xvid i okuyabilsin. Üzerinde HDMI çıkışı olsun. Harici Diskleri sorun olmadan çalıştırsın. ( Büyük diskleri ) USB ve Card Reader Desteği Olsun. Codec güncellemeye müsait board ı olan ve codec i çok yayınlanan ( Bir de bir sorum daha olacak pc ler için olan codecler divx player lara uygulanabilir mi ? ) 1080 i ve p yi desteklesin 5+1 Kanal Ses Çıkışını desteklesin Ve diğer standart özellikler
Bu tarzda bir ürünü bilen ya da kullanan varsa yazsın !...
ben sunny 4052 modeli. şimdilik memnunum bu özelliklerden sadece hdd olanı tam olarak incelemediğim için bişey söylemem diğerleri konusunda iyi.
Böyle bi cihazda ben arıyorum. 40D3500 için.
metinT
Sunny den memnun olduğunu anladım da. sunny 4052 modelini ne sunny nin sitesinde ne de başka yerde bulamadım...
sunny 4052 nerede ?
quote:
Orjinalden alıntı: merihcan
metinT
Sunny den memnun olduğunu anladım da. sunny 4052 modelini ne sunny nin sitesinde ne de başka yerde bulamadım...
sunny 4052 nerede ?
pardon yanlış yazmışım. sunny 4005 modeli. teknosadan almıştım.
Sunny 4005 divx filmler için 5.1 destekliyor mu?
sunny 4005 de hdmi çıkış gözükmüyor teknosa nın sitesinde arkadaşım hdmi olmadığı için up scale de yapmaz bu alet