Şimdi Ara

divxplanet' e yasak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
17.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ke[R]eM
    2) TWDNS programını kulanabilirsiniz.
    TWDNS programıyla ilgili detaylı açıklama DivXPlanet yönetimi tarafından yapılmıştır. Buradan ulaşabilirsiniz.
    Arkadaşlar bu programı kurmanızı ve kullanmanızı tavsiye ediyorum. Sadece DivXPlanet için değil, diğer bloklu siteler için de kesin çözüm sunuyor.

• TT Çin e mi özenmiş..Kusura bakmayın ama mallık bu.Mega upload da engellenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executioner -- 15 Nisan 2006; 16:41:19 >
  • iiice sacmaladilar artik!
  • ya bu tt cok salaklik yapıo
    ben bunlari aradim sitenin kapanma sebebi nedir diye yok efem illegal işler yapılıo falan dendi bende neden son hiz oyun film muzik diye reklam verdiniz dedim
    kadin kaldi sonra beni bi adama bagladilar once upload ve download farkini ogrettim sonra bide bana ahkam kesti. turk filmleri satan bi yer sole ddm hic bişi diyemedi bi 10sn sonra torrent kullan dedi el insaf be kardesim dedeim bende altyazi sitesini kapadiniz torrent kullan diyosunuz
    yok adam akillanmadi sonraki sorum neden 32kb/s hızını goremiyorum dedim adam direk sisteminizden dedi yok cfos var regeditler yapılı dedim sorun sizden dedi kapadi
    işte bu zihniyete
    ve internetim bi 2 saat 15kb/s un ustune cikmadi anca bu zihniyet işte
    ama bekle telekom bekle
    wimax gelio sen 256ni satarsin artik

edit: saat 12:15 gibi bidaha aradim
    uykulu bi ses acti ve hep cift sayi olan internet degerlerini tek sayi yaptı(max.27kb/s gorursun ancak dedi)
    işte bu ya blok olayını soruncada telif haklari war dedi simdi daha bilgi bi personal bende emule bloklayin gucunuz yeterse dedim adam iyi aksamlar dedi kapatti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icabetmez -- 17 Nisan 2006; 0:18:23 >

• konuşmalarınız gusel geçmiş. iyiki modemi aç kapa dememiş

Espri bi yana ne yaptıklarını kendileride bilmiyor. Telekom hiç bir imparoturluk sonsuza kadar sürmez. seninde imparatorluğun yıkılacak(tekel kırılacak)

Bizde normal fiyatlarla hızlı internete sahip olacağız. sabırlıyız bu konuda
  • yaa böle bişey olabilirmi yaaa ne insanlar var şu dünyada nerde yararlı bir site var hemen kapatıyorlar...

• ya da modeme virüs girmiş dememiş telekom devri bitecek azz kaldı
  • Yeni inen her filmden sonra girip altyazısını aradığım ve hemen ardından ed2k duyuruları kısmından indirmek için yeni film beğendiğim sitedir DivX Planet. Birkaç gündür erişilmediğii görünce anladım böyle bir şeyler olduğunu.

Mantık şu; altyazı indiremezlerse DivX izlemekten vazgeçerler. Çocukça bir önlem bence. Sanki filmi paylaştığımız ortamdan altyazıları paylaşamayacağız.

Son zamanlarda kopya materyallerin paylaşılması-kullanılması konusunda yoğun bir baskı var. Doğal olarak bu baskı kendini P2P ortamlarında da güçlü bir şekilde hissettiriyor. Oyunlarda artan ve gelişen kopya korumaları, bazı release gruplarının dagıtılması ve geçenlerde Razorback sunucularının kapatılması bu baskının sonuçları.Biz farketmiyoruz ama işler gittikçe ciddileşiyor sanırım. ISS'lerin yakında P2P'ye kesin bir çözüm bulacaklarını düşünüyorum. Bu tür programlarla yapılan paylaşımların kullanıcı bazında sıkı biçimde denetleneceğini, illegal paylaşım yapan aboneler hakkında hukuki işlem yapılacağını düşünüyorum. Biliyorum biraz abarttım ama böyle bir denetleme mümkün ve yapılırsa P2P için kesin çözüm olur. Bu yüzden böyle bir sistei uygulamaktan çekinmeyeceklerini düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: icabetmez

http://www.internethaftasi.org.tr/hafta06/forumgoster.php?sr=11&fkod=2&srl=

bakin bakalim bu linlke

İlginç Yorumlar Var :)

--ADSL insanların madi durumunu gündeme alıp onların daha fazla internetten yararlanmalarını sağladı.ADSL çok uygun ADSL sayesinde bütün gün internette durup dünyadan haberler alabiliyorum

----ADSL uygulaması bence kalabalık yerlerde değilde böyle tenha köylerde yaygınlaştırılmalı. Nedenini sorarsanız, tenha köyde hiç bir şeyinizi halledemezsiniz ama internet elinizde olduğunda alışveriş vs. . O yüzden ADSL Türkiye'nin heryerine yaygınlaştırılmalı. Dünya bankasından kaynak beklenmemeli

---muhteşem bir olay. artık internete girmek için saatlerce beklemek yok.

----bence türkiyenin internet olarak gelişmesinde çok büyük bir etki yarattı diyebilirim ben çok memnunum tşk ederim bu hizmeti veren türk telekome

----internetin her evde bulunmasını isterim.adsl çok güzel bir şey.herkese tavsiye ederim

----Pahalı ve havalar biraz bozuk oldugu zaman baglantı kopuyor durmadan

----adsl bağlantısı harikaaaaa

---çokk güzel benim için çok iyi pldu adsl yi yapan çok sağolsun çok para ödemiyoruz yani adsl demek tasaruf int demek abi

----adsl uygulamasını çok yararlı buluyorum türk telekomu tebrik ediyorum

----ADSL GÜZEL AMA İNTERNETTE BAZI YERLERİ GÖSTERMİYOO REKLAM GB ONU BİR GÖZDEN GEÇİRMENİZİ DİLERİM DAHA GÜZEL OLMASI İÇİN SAYGILARIMLA - - (en çok buna güldüm)

Yorumlara ne demeli gülmek mi lazım ağlamak mı lazım anlayamadım

• quote:

----bence türkiyenin internet olarak gelişmesinde çok büyük bir etki yarattı diyebilirim ben çok memnunum tşk ederim bu hizmeti veren türk telekome

Türkiyenin internet olarak gelişmesi nedir ya?
    "türk telekome" saygılar bu arada.
  • çokk güzel benim için çok iyi pldu adsl yi yapan çok sağolsun çok para ödemiyoruz yani adsl demek tasaruf int demek abi

ADSL uygulaması bence kalabalık yerlerde değilde böyle tenha köylerde yaygınlaştırılmalı. Nedenini sorarsanız, tenha köyde hiç bir şeyinizi halledemezsiniz ama internet elinizde olduğunda alışveriş vs. . O yüzden ADSL Türkiye'nin heryerine yaygınlaştırılmalı. Dünya bankasından kaynak beklenmemeli

Dumur Detayı Bunlar Tam
  • İnternet ve 2 tane bilgisayar olduktan sonra TT ne yaparsa yapsın Paylaşımı engeleyemez.

• tamam paylaşım yasal değil belki divxplaneti bu nedenle kapattınız ama benim anlamadığımwww.eksisozluk.com a ne oluyor bunu hangi zihniyet sansürlüyor neyseki sadece dns den sansurlemişler bind kurdum giriyorum şimdi
  • sonuna kadar yasaklamaya karşıyım, ancak yukarıda telekoma hakaret eden arkadaşlar gerçekten cehalet içindeler. Bu kapamalar telekomun keyfi uygulamaları ile değil mahkeme kararlarıyla gerçekleşiyor. Telekom oturup site mi takip edecek...
  • öyle bir mahkeme kararı tüm iss lerden silinmesi lazımdı bence. neden sadece ttbet ve neden bu yargı kararından site yöneticilerinin haberi yok
  • tt bu sitelere el atacağına çözüm sunsun desinki ben kötü hizmet veriyorum hızım düşük üçretim yüksek o yüzden şuanki üçretin 20de1ini alıcam sizden ama sizde p2p kullanmayın deseeee bile yok hajıı ben kullanmaya dewam ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holywars -- 19 Nisan 2006; 0:28:06 >
  • Bu nasıl bir mantık ben de anlamadım valla. Divxplanet eğer yasal bir site değilse o zaman o siteye uyarı yaparsın kendileri siteyi kapamazsa yasal yollara başvurup kapattırırsın. Bu duruma hiçbirşey demem. Ama böyle bir yola başvurmadan DNS tablolarından bu siteyi sansürlemek çok aşağılayıcı bir durum artı Telekom kullanıcıları olarak bizlere de hakarettir. Çünkü Telekom bu yaptığı ile Divxplanet'in internet yaşamına son vermiyor / veremiyor sadece bize yalan söylüyor ve bizlere Divxplanet'i yok saymamızı söylüyor. Var olan birşeyi nasıl yok sayabiliriz merak ediyorum açıkcası.

Bariz olarak huylandım şimdi. Bu sansürlenmiş sitelerin sadece Divxplanet ve Mega upload ile sınırlı olacağını zannetmiyorum. Ben şimdi bir siteye girmeye çalışırken DNS hatası aldığımda nerden bileceğim bu hatanın gerçek bir hata mı olduğunu? Ya Telekom'un sansürlediği bir site ise ?! Telekom bu tarz işlere girerek şuan bütün güvenini kaybetti. Burası Arap ülkesi mi ya da Çin mi?

Kişi hangi siteye girmek istediğine kendi karar vermelidir. Bir siteye girmek istemiyorsa adını yazmaz girmez. Ya da o siteler yanlışlıkla açılmasın diye çeşitli programlar var internet tarayıcıların güvenlik ayarları var. İnternet gibi bir ortamda kendi yasaklarımı kendim koymak isterim. Başkası benim adıma kafasına göre nasıl yasak koyabilir.

Telekom'un yaptığı bu uygulama şuna benziyor. Bize tüm dünyada satılan bir kitabı satıyor ama bazı sayfalarını içerden koparmış. 345 var 346 yok direkt 347 geçiyorsunuz. Üstelik bu durumu fark ediyorsunuz. Telekom bırakta kitabın neresini okuyacağıma ben karar vereyim. Belki hepsini okumak isterim belki hiç okumam koyarım bir kenara ama sanane !!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 19 Nisan 2006; 12:17:37 >

• Arkadaş, haksız olduğun yer şurası bence biz sadece altyazıyı bu siteden indiriyoruz, filmin kendisini değil. eğer filmi internette yayınlayanlara bir yasak uygulansaydı dediğin doğru olurdu. ayrıca bazı filmler varki eski ve hiçbir cdcide bulamazsın bunları sitede bunlar için altyazı sağlanıyordu. Altyazı sağlamak korsancılığa girer mi? Bu site tarlaya girenler gibi değil, belki arbalara yan ürün satan yedek parçacılara benziyor.
  • Telekomun yasakladığı sitelere giremeyenler ve daha önceden girdiği siteye giremez olanlar.. (4000 siteyi yasaklamış her an sizin siklikla girdiğiniz favori bir sitenizde gümbürtüye gidebilir) :
    http://www.gizliweb.com/
    http://anonymouse.org/
    Bu adresleri sık kullanılanlarınıza ekleyin..
    Bu siteler uzerinden istediğiniz yerlere ulasabilirsiniz

YASAKÇI ZİHNİYETE

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.