Şimdi Ara

divxplanet' e yasak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
17.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorun gırıp gırmemek degıl bence sorun neden yasaklıyolar zorlarına gıden ne anlamadım korsnasa yazıcıoglunun onunde polsıler zabıtalrın onunde dolu cd cı var onlkara neden bısı demıyolar rusvet rusvet rusvet

• sitenin yeni ismi

http://www.divxplanet.com/
  • istediği kadar yasaklasınlar yukarıda arkadaşın verdiği linkten giriliyor
  • divxplanet gibi bu konuda çok duyarlı ve titiz davranan bir siteye bile yasak gelmesi çok ilginç.. Aslında son moda olan bu yasaklama uygulaması kendi haliyle çok çok enteresan. İşte tekelciliğin sonu diyebilsem keşke ama fazlası da olacak diye korkuyorum. Treewalk ya da alternatif çözümler yerine yetersiz hizmet verip bizi soyup soğana çeviren bir de şimdi çağ dışı yasaklarla istediği adresi kapatan kuruma gereken tepkiyi vermeliyiz. Mahkemelerden bu tür kararların çıkması da fazlasıyla üzücü.........
    Söyleyecek ve daha önemlisi yapacak çok şey var aslında ancak bu durumda bile bizi durdurmayı başaran zihniyete
    hepsi bu..

• Merhabalar arkadaşlar,

Öncellikle bize güç ve destek veren güzel düşünceleriniz için teşekkür etmek istiyorum.

Sizlerewww.altyazi.org adresini duyurmak istiyorum. Gayet light bir yapı hayal ediyoruz. Şu an sadece divxplanet'den arama yapabilen bir arama motoru inşaa ettik. Zamanla da diğer altyazi sitelerini bu yapıya dahil etmek; böylelikle web arayüzünün avantajı ile bir çok siteden altyazı arayabilmenizi sağlamak istiyoruz.

Bizi izlemeye devam ediniz

www.altyazi.org

Sevgi ve saygılarımla.
    www.divxplanet.com
    Yönetimi Adına
    DP Admin Zagor.

• Yazıklar olsun yazıklar

Tarih : 03 Haziran 2006
    Saat : 19:00

Divxplanet e girince çıkan korkunç yazı :

BU SITEYE ERISIM MAHKEME KARARI ILE

ENGELLENMISTIR
  • Benim anlamadığım şey şu. Altyazı dağıtarak korsana yol açıyor diye engelleniyorsa, korsanı izleme imkanı veren divxplayer satışına neden engel olunmuyor. Engelleyin bakalım divxplayer satılan TeknoSa gibi siteleri, VESTEL gibi divx player üreticilerinin sitelerini bir yerleriniz yiyorsa.
  • kapıdan kowsalar bacadan gireris
  • yaw arkadaşlar benim anlamadığım konu şu.Bu siteleri telekommu takip ediyo? tamam onlar erişimi engelleyebiliyorlar fakat siteleri kapatmaya onlarin hiçbir yetkisi yokki.Siteler hakkında dava açılıyo.mahkeme karar veriyo.tlekoma bildiriyo.telekomda erişimi engelliyo.bu konmuda bence telekoma kızmanız yersiz.ama yinede yuksek ucret ve kalitesiz adsl bağlantısı için telekoma
  • http://www.bildirgec.org/yazi/telekoma-ragmen-sozluk-sourtimes-org
    buraya girmenizi şiddetle tavsiye ederim adam dehşet program yazmış tweakDNS felan halt etmiş
  • Kapatılma diye birşey yok arkadaşlar. O tamamen TTNET'in uydurması.

DivXPLANET'e

www.divxplanet.com <--- Bu linkten ulaşabilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımla.
    Zagor.
  • www.divxplanet.com
  • Kimse kendini kasmasın arkadaşlar P2P asla ve asla engellenemez. Torrent ve edonkey gibi sistemlere karşı önlem alsalar bile merak etmeyin hemen yenileri gelir bunların yerine. Zaten şu anda Hollywood'da torrent sistemi üzerinden filmleri pazarlıyor. İnternet oldukça paylaşımda olucak ve bu kadar basittir. Fahiş fiyatlarla her türlü cd, dvd satanlar, programlarına ederinin çok üstü lisans parası isteyenlere
  • divxforever.com kapatılmış sanırım arkadaşlar..
  • ya mesajı niye hortlatıyorsunuz anlamıyorum.
  • Sansürcü zihniyet sadece paylaşım sitelerini kapatsa yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi çocukça bir önlem çabası deyip gülüp geçeceğim ancak olay çok daha ciddi. Yakın zamanda ismini söylememe gerek görmediğim bir düşünce protest din grubunun tüm siteleri kapatıldı. Düşünce ve fikir özgürlüğüne de sansür başladı yani. Bu işin sonu dikta rejimlerine dönebilir. Hatırlıyorsanız bir ara tüm özel radyoları kapamaya kalkmışlardı. Şimdi de internete el attılar. İnternet kullanıcısı az olduğundan daha az tepki alacakları kesin. Sonumuz hayır olsun
  • türk telekomun bu hareketini şiddetle kınıyorum
  • istedikleri
    kdar yzasklasınlar vergi alsınlar
    internette var olmaya devam edecektir
  • suze yi kapatan sozde ahlakcılardan ne beklıyorsunuz kı!!

akılları sıra ınternete ahlak getirecekler!!

eee bi ara devlet burnunu yatak odalarına sokuyordu , sımdı xxx lere!!!
  • Neredeyse her gün Divxplanet'ı ziyaret ediyorum ama site yönetiminin açıklamasını beğenmedim. Site üzerinden film indirilmiyor ama sitede emule için film linkleri mevcut. Sorun onlardan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.