Şimdi Ara

Diy 2 adet aynı anfi devresi birleştirilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm ustalarim şimdi bir sorum olacak 400rms bass lari aldım anfi devrem 2x200rms tabiki 2 adet 2x200rms anfi devrem var bu 2 anfi devremin sağ ve sol çıkışlarını birleştirip 2x400rms güç alabilirmiyim? Yoksa farklı bir yolami baş vurmak lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 6 Eylül 2017; 19:28:20 >

• Anfi devrelerim tanesi 2x200rms 4ohm bass im 400rms 8ohm

Aslında buldum sayılır nasıl yapılacağını

Burda anlatılmıştır detaylı

https://www.astuces-pratiques.fr/electronique/schema-pour-bridger-un-ampli-stereo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 7 Nisan 2018; 17:25:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Bak şemaya göre benim anfi devresinde 22ohm direnç kullanılmış yani benim devrede ön yükselteç lm4702 entegre oluyor lm4702 entegre min source 2 bacağı arasına 22ohm direnç 1uf kondansatör oradan diğer anfi devresi nin artı ucuna bağlayacağim

Burdan alıntıdır

https://www.astuces-pratiques.fr/electronique/schema-pour-bridger-un-ampli-stereo

Aslında dediğin gibi tam çözmeden deneme yapmam... Sanırım yanlış birşey anfi devrelerine zarar verir

Aslında anfi devrelerim kaç ohm olduğunu belli değil 2x200rms 8 ohm de olabilir 47vac 4adet tta1943 4adet ttc5200 transistör var her devrem de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 8 Eylül 2017; 0:33:34 >
    Benim amfinin bilgileri

LM4702 + 1943/5200 amplifikatör kurulu (200 W + 200 W)
    ürün Detayları

bu ürünün tüm bileşenleri orijinal otantik, saf unpretentious kaliteli; yüksek kaliteli orijinal parçaları kullanarak, değil sadece kalite ve güvenliği garanti edilir, uzun ömürlü, daha da önemlisi, bu gerçek performansı güçlü bir garanti tasarım hedefleri karşılayabilir. en iyi kalite peşinde bizim restoranın tutarlı amacı.
    n kullanarak orijinalTT1943/TT5200 LM4702.
    n ön bağlama kapasite arasında giriş aşaması kullanıralman ithalat WIMAüstseviyekapasite 2.2UF,sinyali ana devre Tayvan markası kullanılan elektrolitik kapasitörler, kullanarak ana filtre kondansatöraltınNOVER ses-özel kapasitörler2 × 10000 UF kapasitesi, yurtiçi kullanarakdüz köprü doğrultucu 25A ve yukarıda, güç akışı için güçlü destek sağlamak.
    n direnç seçimi yüzükler metal direnci, ana devre makineye bir hassas± 1% metal film dirençler halkaları, gürültü oranı iyi bir sinyal sağlamak.
    n PCBçift taraflı kullanarak 1.6mm kalınlığında levha, 2.0 oz bakır kalınlığı, HASL tüm süreç sağlamak için iyi bir performans ile geçerli boyutu. PCB sınıf kalite.
    n yönetim kurulu teşekkürlerNational Semiconductor entegre yüksek sadakat ses amplifikatör gerilim LM4702 teşvik etmek, son derece basit devre yapısı ve düşük bozulma.
    n mevcut gelişmiş UPC1237 hoparlör koruma devresi benimser, senin hoparlörler daha güvenli hale.
    PCBboyutu:95.5 MM * 236.5 MM
    besleme gerilimi:AC Çift 28 V-34 V, önerilen iki-34 V/400 watt
    çıkış Gücü: 200W * 2
    hoparlör Empedansı:2-8Ohm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 8 Eylül 2017; 0:45:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.