Şimdi Ara

DIY lambalı ampli nihayet bitti :) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
5
Favori
10.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok güzel, her anstrüman tane tane, çok naturel bir ses...
  • Merak edenlere Audiopower Labs 833 TNT 175.000 USD
     DIY lambalı ampli nihayet bitti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt disi fiyati 341bin tl Bunu 6 kat ucuza uretsen bile ocak batirir

• Yok artık bence 3. Köprüye talip olsaydık keşke bütçe yakın sayılır
  • s.togay abi

http://www.youtube.com/watch?v=sKl3Kk97G-A

alın seçin beğenin yapın hepsini birden keyifle dinleyelim
  • Tüm hayalleri biraraya toplamış helal olsun. Mc 275 lambalıları çift kullanmış para sorun değil o mekanda anlaşılan Orta sıranın en üstündeki mc entegre ampli Adana'da ikinci el vardı çok temiz tam alacakken satmaktan vazgeçmişti doktor arkadaş. Her şey de bir hayır var. Bakalım hangisinin şeması kısmet olacak.
    O videodaki set up bende olsa salona çocuklu misafir kabul etmezdim ve kapıyı evde yoksam sürekli kilitli tuttardım. Akıllara zarar.
    Eray bunları görüp, dinledikten sonra başka seçeneklerin suni teneffüsü ile mutlu olmak ne kadar mümkün!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 22 Temmuz 2013; 22:58:40 >
  • Tungsol KT150'ri duyurdu bu arada.

• Mc 2301 konusunda israrciyim

• S.Togay kullanıcısına yanıt
    Lambalar pişiyor ondandır.
  • Lamba icin pisme suresi olabilir.
    Bildigim bir sey kisin salonda klimaya isinma konusunda destek olacagi
    Sesten inanilmaz memnunum ayni yerde olsak istediginiz modelle kor testi yapardik

• Mc2301 için tek kritik beslme ve çıkış trafosunun bulunması.
    açık söylemek gerekirse orijinal çıkış trafosu yoksa bence bu iş yatar.
    beslemeyi toroid (Plitron olsa pehh ) ya da kaliteli EI trafo ile çözebiliriz.
    ama çıkış trafosunda iş değişir.
    McIntosh mc2301 devresine baktık. geleneksel McIntosh unity coupled output transformers çıkış ve trafosu. bu nediiir tıkla ama şema yok gibi.
    şu halde çıkış trafosu için bifilar, trifilar interleaving, sarmal sarımları yapıp edip becerebilen biri lazım. mümkün. fakat benim için sonuçlar önemli.
    trifilar trafo şeması.

• Ustad emegin icin tesekkurler konuyu muhendis arkadaslara aktarmadan evvel bir soru sormak isterim. Bu modeli kopyalamayalim gorusumu sende baskin? Oyleyse mc nin hangi modelini sifir hata yapariz donelerinin netligi ile beraber? Kafanizda bir modeli netlesirse direk onu masaya yatiralim derim. Sizin ileri gorusunuzu onemsedigimi ve geregini yaptigimi biliyorsunuz. Saygilarimla

• Dostlar bu ay baska bir ogrencim daha Amerika'ya gitti. Bir onceki giden samsung nx1000 fotograf makinasi getirmisti. Simdi de aklima asagidaki urun takildi fikrinizi almak isterim!
    http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00A7IZN70/ref=aw_2nd_sims_3?pi=SL500_SS115
    Malum DIY yaptik kt88 bu ise farkli bir ses rengi el34 ile uygun fiyatiyla. Teknik veri ve isciligi iyi gibi. Acaba goren, duyan ve ya dinleyen varmi aramizda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 4 Ağustos 2013; 19:12:19 >
  • Soruyu soralı 4 gün geçti. Anlaşılan ürünü tanıyan yok. 15 gün sonra öğrencim dönecek zaman daralıyor.
    En kötü ihtimalle başka bahara kalır
  • Abi iyi bayramlar herkese

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm dostlar; bayramımız mübarek olsun. Nice güzel bayramlara hep birlikte...
  • Serden Bey yaptığınız çalışmalar için övgüyü hak ediyorsunuz, ellerinize sağlık.

Lise zamanlarında elimi çektiğim gerçek sesi bulmak için amfi yapma işini tekrar hatırlattınız bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suleyman_TR

Serden Bey yaptığınız çalışmalar için övgüyü hak ediyorsunuz, ellerinize sağlık.

Lise zamanlarında elimi çektiğim gerçek sesi bulmak için amfi yapma işini tekrar hatırlattınız bana.

Beğendiğinize sevindim. Teşekkür ederim.
    kısmetse kuzen Ankaradan emanet shanling stp80 getiriyor ikisini
    kıyaslama şansım olacak. Bakalım fark nasıl olur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 17 Ağustos 2013; 1:01:44 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.