Diyarbakır'da DEM Partili Silvan Belediyesi, sokak köpeklerini toplamaya başladı. |
Diyarbakır'da DEM Partili Silvan Belediyesi, sokak köpeklerini toplamaya başladı.
-
-
Nasıl ya !
Bu düzenlemeye en fazla karşı çıkan ölürüzde geçirtmeyiz ölürüzde uygulatmayız diyen CHP ve DEM iken DEM partili belediye daha sabahına köpekleri toplamaya mı başladı ?
Not: Bence bu işte bir iş var. Daha resmi gazetede bile yayınlamadan neyi acelesi bu !
Not2: Şahsi fikrim düzenleme resmi gazetede yayınlanana kadar köpekleri toplayıp ya atacaklar başka yere yada öldürecekler. Sonrada bakın biz AKP'nin getirdiği bu düzenlemeye uymayacağız ve en ufak bir köpek sorunumuz yok diye şov yapacaklardır.
-
onedioMetin Külünk "Cumhurbaşkanımızın Küresel Ölçekte Hayvan Katili İlan Edilmesinden Endişe Ediyoruz"https://onedio.com/haber/metin-kulunk-cumhurbaskanimizin-kuresel-olcekte-hayvan-katili-ilan-edilmesinden-endise-ediyoruz-1236931
-
?? Konu ile alakası nedir ? Veya amaç nedir beni alıntılayıp paylaşmanda ki !
-
Eyvah forumdaki muzmin zpliler simdi de DEMlenecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anlayan anlar
-
Korku nelere kadir...
-
Yasadan önce de sokak köpekleri toplanıp aşısı parazit temizliği yapılıp aynı yere konuluyordu o yüzden hepsinin kulağında yeşil birşey takılı. Şimdi ise bu rutin toplamalar haber olmaya başladı. Köpekler uyutulana kadar yeni birşey yok.
Bem gerçekten anlamadım DEM partili Silvan belediye bakanı ile alakası nedir ?
Ayrıca AKP'den 2011-2018 arası vekil olmuş şuan vekil olmayan 6 yıldır aktif görevde olmayan birisi sonuç olarak gerçekten ne demek nereye varmak istiyorsun anlayamadım.
İnsanlar özgür fikirlerini söyleyebilir. Ama bunun bağlayıcığı veya karşılığı nedir ona bakmak lazım.
-
Dem'in kemik secmeninin soz konusu yasayla bir sikintisinin olacagini sanmiyorum. Dogu/ Guneydogu hayvan sevginin merkezi sanan varsa hayatta basarilar. Bu Silvan Belediyesi de firsattan istifade koyulmustur ise.
Baska ornekler de olabilir, yasayi beklediklerini de sanmiyorum oldurmek icin, bu fotograftaki zavalli yine iyi yasamis.
Radikal dinciler, ve medeniyete bir 500 sene falan uzak cesitli topluluklar icin bir bayram gunu olabilir. Bundan sonra gozlerini neye dikecekler, bakalim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupa ve Amerika da radikal dinci ve medeniyete 500 yıl mesafede oldukları için sokaklarda evcil hayvanlara izin vermiyorlar ve fazlasını itlaf ediyorlar sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 30 Temmuz 2024; 15:9:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kısaca sağdan soldan öldürülmüş hayvan görüntüleri gelecek ve bunun faturası ak pye yüklenecek diyor
doğru diyor
-
dem partinin baskısıyla paylaşımı kaldırmışlar..
-
Bu yasa ile akp ve mhp artık katliamla, ölümle anılacak. Başka partilerde kursalar bu böyle devam edecek.
Yasa kabul edilince twitterda bu kesimde ciddi bir azalma oldu. Yani özellikle algı için kullanılan hesaplar sustu birden. Bir tek ölüm meraklıları kaldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cem Türktekin (@JasonMcAteer7) on XtwitterCem Türktekin (@JasonMcAteer7) on Xhttps://x.com/JasonMcAteer7/status/1818268505344458910
Yasaya evet keptın
-
Vatandaş et yiyemiyor diye isyan edende sizsiniz; daha iyi ya işte masum inekler, koyunlar, keçiler, tavuklar, hindiler, balıklar ölmesin. Yazık değil mi onlara. Yoksa daha fazla ölmesini mi istiyorsunuz; katliamcı mısınız, yamyam mısınız? Öldürmeden beslenemiyor musunuz?
Köpeği etle beslemeyip; mamayla( yapay- hızla gıdayla) beslemeyi biliyorsunuz. O zaman sizde sebze, meyve, tahılla, mısır gevreği ile beslenin. Orada bile eşitlik yok.Kendi yer salkımı; köpeğe verir talkımı misali.
Havadan karadan zehirlemeyin sinekleri, böcekleri, fareleri. Can taşıyor onlar can. Yoksa hayvansever değil misiniz?
Her konuya yine siyaset, din, cinsiyet ile ilgili konuyla alakasız örnekler veriyorsunuz. Siyasete meraklıysanız; pasif değil aktif siyasete yönelin. Fikirlerinizin reelde karşılığı olsun.
Demlenmeniz şaşmadı venom.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gündemi takip etmiyorsun galiba keptın
Yine rezil oldun
-
Konudaki fotoğraf fotoşop mu sana göre? Sizin algı gündemize yetişmek zor. Diğer mesajda da dediğim gibi senin gibi iletişim kasmaya çalışan birinin gündemi yoğun tabi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dem'in kemik secmeninin soz konusu yasayla bir sikintisinin olacagini sanmiyorum. Dogu/ Guneydogu hayvan sevginin merkezi sanan varsa hayatta basarilar. Bu Silvan Belediyesi de firsattan istifade koyulmustur ise.
Baska ornekler de olabilir, yasayi beklediklerini de sanmiyorum oldurmek icin, bu fotograftaki zavalli yine iyi yasamis. Radikal dinciler, ve medeniyete bir 500 sene falan uzak cesitli topluluklar icin bir bayram gunu olabilir. Bundan sonra gozlerini neye dikecekler, bakalim. |
Benzer içerikler
- suriye araba sitesi
- kuyumcular fiş keser mi
- savunma sanayi mühendis maaşları
- sözcü tv digiturk"te neden yok
- muhalif gazeteler hangileri
- disney plus üyelik iptali
- tf 2000
- cep telefonu taksit
- byd fiyat listesi
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X