Bahçeli CHP'yi hedef aldı, DEM Parti'ye çağrı yaptı. Bahçeli CHP'yi hedef aldı, DEM Parti'ye çağrı yaptı: 'Kararını billurlaştırması acil ve amik bir ihtiyaç' https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/bahceli-chpyi-hedef-aldi-dem-partiye-cagri-yapti-kararini-2308063< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bahçeli Öcalan’a ilk kez 'terörist elebaşı' yerine 'PKK’nın kurucu önderi' dedi

-
-
Yakında önder Apo ve Sayın başbuğ Öcalan demeye de başlarlar.
-
O ne dedi, bu ne dedi şeklinde dedikoduları bırakın . Türk Devlet'i içerde PKK dışardaki unsuru PYD-SDG'ye " ya kendinizi fesih edersiniz ya da yok ederiz " diye mesajı verdi. PKK zaten içerde fiilen bitmişti, PYD-SDG kısmı ilk yolu seçtiler. Dün Suriye'de imzalanan 8 maddelik anlaşma bu işin bitişinin dönüm noktasıdır. Geçmiş olsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 11 Mart 2025; 11:40:59 > -
1984'ten beri çok fena dalga geçildi milletle. Bakalım ne çıkacak altından.
-
Yazıp yazıp siliyorum. Rezil herif.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülkede gerçekten çok SIĞ bir muhalefet var.
Öyle böyle değil. Ne gelişmeler oluyor çevremizde ve ülke içinde onların takıldığı BOŞ BELEŞ meselelere gelin hele yaa. Gerçekten çok kötü bir muhalefet var.
Cümlenin tamamı bu. Orada DEM partiyi gazlıyor CHP'ye de laf çarpıyor aslında kararınızı düzgün verin bir öyle bir böyle konuşuyorsunuz diye. Ama birileri cımbızlama ve boş yapma derdinde.
"DEM Parti’nin de bu gelişmeler karşısında duruşunu ve tutumunu netleştirmesinde yarar vardır. CHP veya diğer partilerle temaslarında 27 Şubat İmralı çağrısını mı konuşacaklar, yoksa etnik ve mezhebi hassasiyetleri tahrip edici adım ve arayış halinde olan partilerin fason ve fosilleşmiş ezberlerini dinleyip ortak mı olacaklar? PKK’nın kurucu önderi tarafından hazırlanan “Barış ve Demokratik Toplum Çağrısı”nın gereğini mi ifa edecekler ya da Suriye bahanesiyle Türkiye’nin iç kargaşa ve karışıklığa düşmesini projelendiren çürümüş siyasi zihniyetlere aracılık mı yapacaklar? DEM Parti’nin bu çerçevede kararını billurlaştırması acil ve amik bir ihtiyaçtır."
-
İsminin hakkını veriyorsun arkadaşım. Ben biraz fazla pesimistim ya da ihtiyatlıyım genel olarak, hatta özel hayatımda da. Suriyede olanlar ve bu konu ile ilgili bir soru listesi çıkarmak istesem bir sayfa yetmez. Çoğu kişinin aksine ben Bahçelinin ilk çıkışına kızmadım. Sadece önceki "aynı çayı ocağından çay bile içmeyiz" anlayışından birden bu noktaya gelinmesi garip geldi.
Ama benim yaklaşımım "niyet ne olursa olsun, akıbet yeter ki hayr olsun.". Onu da yaşayarak göreceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adamlar resmi devlet statüsüne geçiyor artık karşına daha güçlü çıkacaklar hayalperest diye değiştir bence nickini sen
-
Bence para kazanmak için hiçbir insan bu kadar gerizekalı bir konuma düşmemeli.
-
Troller 2 güne Apo'nun Atatürk'ü geçtiği gerçeği diye başlık atmaya başlar. Bahçeli yapıyorsa vardır bir bildüğü, derin devlet Bahçeli, aslında ülkeyi derin devlet yönetiyor falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 11 Mart 2025; 13:42:4 > -
Bu nasıl akıl tutulmasııdır ne koltuk sevdasıdır arkadaş ya. şehit yakınları gazilerimiz neler hissediyordur acaba?
Bir zamanlar meydanlarda ip attığı terörist başı şimdi" kurucu önder" diye adlandırılıyor.
Madem HDP ile bu kadar sıkıfıkıydınız 10 yıl önce niye azınlık hükümetine bile "onları fluu görüyoruz" diyerekten kazan kaldırıp izin vermediniz?
en çok babuş'u özlüyorum önlerine gelene HDP'ile işbirliğiyle suçlayıp forumu kasıp kavuruyorlardı.Ne haldeler troller acaba ne hissediyor.
yine damlamış" analar ağlamasıncı" dilliler.
Aziz mubarek günde kendilerine küfür ettirmeye yer arıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 11 Mart 2025; 14:1:8 > -
Kimsenin ne hissettiğine önem verdiklerini düşünmüyorum. Kendi kitleleri nasılsa sorgulamıyor istediklerini yapıyorlar.
daha çok değil son seçim millete demleniyorsunuz diyorlardı ahhh elliki ah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşayarak göreceğiz tabi , ben bu taahhütlerin garantörü değilim. Fakat ben hiç bir zaman Türk Devletini bu kadar kararlı görmemiştim, bunda Silah ve Savunma sanayiindeki gelişmeleirn payı da muhakkak vardır. Ayrıca 20nci yy da oluşmuş kurumların ( Nato, BM ) ve ittifakların çözüldüğünü yaşayarak görüyoruz, eski dünyanın değiştiğine şahit oluyoruz. En azından Kağıt üstündeki madeler lehimizie, İhtiyatlı bir iyimserlik güzeldir
-
Hangi maddede yazıyor o, kaçırmışım orayı
-
Yazacak çok şey var da bu millet için değmez.
-
Yüce divanda yargılamazsam şerefsizim diyip de sonradan benim adayım RTE'dir dediğinde siyaset değil itlik/döneklik yapmış olursun.
Grup toplantısında eline ip alıp bağırıp çağırıp sonra PKK kurucu önderi demeke siyaset yapmak değildir.
Farklı konjonktürlere göre farklı pozisyonlar almak ile bu yukarıdekiler tamamen farklı şeylerdir.
Politika ile itlik/döneklik arasındaki farkı anlayamamak ya gerizekalılıktır ya da karaktersizliktir.
-
Bunların amacı terör bitirmek falan değil. Zamanı geldiğinde (2027-28 falan) meclise erken seçim önerisini getirdiklerinde DEM'in onayını almak.
Sadece AKP MHP oyları ile erken seçim kararı çıkartamıyorlar. DEM'de katılırsa o zaman oluyor. Erken seçim kararı çıkarınca da Tayyip tekrar aday olabiliyor.
İmralı'daki ite yaranmak ile terörün biteceğini sanmak aptallıktan başka bişey değildir.
-
Bom BOŞ konuşuyorsun. Siyasi nefret ve körlük ile konuşuyorsun sadece.
Siyaset halk için halk ile yapılır. Terörü bitirmek amaç senin gibiler Boş ve sığ tartışma peşinde aman terör biterse bu bunlara yarar oyları artar diye saçmalıyorda saçmalıyorsunuz. Sözde muhalifler resmen kendini paralıyor bu süreçte. Yok 20 sene önce bunu dedin 15 sene bunu dedinler ile flan olmaz bu iş.
Siz bu mantıkla Atatürk'ü bile söyletiğin ifadelere getirirsiniz. Yapmayın kendiniz şöyle. Atatürk kimin yaveriydi ? Az kalsın kime damat oluyordu. Kimse Halife Hazretleri diyorduda sonra bunların hepsini kaldırdı ? ( Siyaset halk için halk ile yapılır şunu anlayın artık. Yunan Cumhurbaşkanını Türkiye'de ağırlayıp övgüler boşuna dizmedi. Bize isyan eden arap liderlerini boşuna Türkiye'de ağırlamadı. Yoksa çok kolay orada binlerce askerimizi ölüdürenlere sayıp sövmek. Ama Devlet yönetmek devlet adamı olmak FARKLI. )
Not: Bahçeli Yolsuzluk yapan varsa iktidara geldiğimde hesabını sormazsam namerdim dedi. Ama sizin gibiler ALGI için bunu alıyor RTR'yi yüce divanda yargılamazsam demiş diyorsunuz. YAPMAYIN KENDİNİZİ Şöyle.
Terör bitsinde sen bahçeliye gene oy verme. Ama BOŞ MUHABBET YAPMAYIN YETERKİ...
Not2: Bu arada bu Mesaj aşırı uzun ve karışık. Bahçelinin hasta yatağında bu kadar uzun metin yazacağını sanmıyorum. Bir danışmanı veya yardımcısına şöyle bir yazı yazın demiş oda yazmıştır.Buradan siyaset devşirmeye çalışmak sçamalık zaten. Çözüm sürecini baltalamak için fırsat kollamak nedir ya...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 11 Mart 2025; 15:52:21 >
-
Olum videosu var lan videsu. Dansözlüğün de kıvırma sanatının da bir sınırı var yani.
Yok yolsuzluk yapandan demiş diye kıvır sen.
Politik Arşivleryoutube
Bahçeli: AKP'den Yüce Divan'da hesap sormazsam namussuzumhttps://www.youtube.com/watch?v=wC69JKavVQY
Bence para kazanmak için hiçbir insan bu kadar gerizekalı bir konuma düşmemeli. |
Yakında önder Apo ve Sayın başbuğ Öcalan demeye de başlarlar. |
adamlar resmi devlet statüsüne geçiyor artık karşına daha güçlü çıkacaklar hayalperest diye değiştir bence nickini sen |
Bu nasıl akıl tutulmasııdır ne koltuk sevdasıdır arkadaş ya. şehit yakınları gazilerimiz neler hissediyordur acaba? Bir zamanlar meydanlarda ip attığı terörist başı şimdi" kurucu önder" diye adlandırılıyor. Madem HDP ile bu kadar sıkıfıkıydınız 10 yıl önce niye azınlık hükümetine bile "onları fluu görüyoruz" diyerekten kazan kaldırıp izin vermediniz? en çok babuş'u özlüyorum önlerine gelene HDP'ile işbirliğiyle suçlayıp forumu kasıp kavuruyorlardı.Ne haldeler troller acaba ne hissediyor. yine damlamış" analar ağlamasıncı" dilliler. Aziz mubarek günde kendilerine küfür ettirmeye yer arıyorlar. |
Yüce divanda yargılamazsam şerefsizim diyip de sonradan benim adayım RTE'dir dediğinde siyaset değil itlik/döneklik yapmış olursun. Grup toplantısında eline ip alıp bağırıp çağırıp sonra PKK kurucu önderi demeke siyaset yapmak değildir. Farklı konjonktürlere göre farklı pozisyonlar almak ile bu yukarıdekiler tamamen farklı şeylerdir. Politika ile itlik/döneklik arasındaki farkı anlayamamak ya gerizekalılıktır ya da karaktersizliktir. |
Olum videosu var lan videsu. Dansözlüğün de kıvırma sanatının da bir sınırı var yani. Yok yolsuzluk yapandan demiş diye kıvır sen. ![]() Bahçeli: AKP'den Yüce Divan'da hesap sormazsam namussuzum https://www.youtube.com/watch?v=wC69JKavVQY |
Benzer içerikler
- belden aşağı mesajlar
- genç emeklilere tavsiyeler
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- haim erroll gelardin kimdir
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- redmi note 14 fiyat
- gökbey helikopter fiyatı
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- faturasız kapanan hat nasıl açılır
- teen titans go
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X